reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kofana ja ci tak powiem ladnemu we wszytkim ladnie :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak:
Nie miałam w co zawinąć prezentu i uwaga owinęłam w co ? ..... we fierankę :-D:ninja2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No my o Martynę staraliśmy się pół roku a o Natalię dwa lata i te wieczne rozczarowania że jeszcze nie. A jak sobie na maksa odpuściliśmy to w najmniej spodziewanym momencie myk i jest.
:tak::tak::tak::tak::tak:

Blizniaczku my z Mamusią do Ciebie przyjedziemy i będziesz miała tak wesolutko że żadnych wakacji nie trzeba;-):-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Co do mężowego:p hmmmmmmm mój to by tak mógł kilkanascie razy dziennie- codziennie- przez całe zycie....zawsze sie smieje,ze on ma takie potrzeby,a znalazł sobie zupełne przeciwieństwo:p hahhah no i ,ze mam pamietac,ze nie używany mięsien zanika:p hahahh wariat

oooo u nas tak samo:-D:-D:-D:-D:-D

u Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest Fifi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

szcześciarze:tak::tak:

A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie:baffled:
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w maju:szok::szok:naiwny:-D:-D

:huh::huh::huh::huh::huh::huh:

Nie miałam w co zawinąć prezentu i uwaga owinęłam w co ? ..... we fierankę :-D:ninja2:

Cudo

U nas przed chwila przesła taka burza, że ciemno zrobiło się i lało i piorumy waliły, ale juz sobie poszla:blink::blink::blink::blink:

My przez tą nasz cieżarówkę też nigdzie nie pojedziemy, naprawa, holowanie wyniosło ponad 50 tys, dobrze że mieliśmy gzdie pożyczyc, liczymy że uda sie wywalczyc odszkodowanie, tylko że to może trwac i trwac:wściekła/y:

50 tys.???:szok: O matko!!!

Tekst Jaśka sprzed minuty: z podejrzliwością i niepokojem w głosie: "A masz jeszcze jakieś dzieci w brzuszku?"

Kobitki, dziś jest dzień ojca :confused::confused:
:tak::tak::tak::tak:takie życzenia wysłałam mężowemu od Karolinki
Drogi tatusiu - najlepszy na świecie,
który mnie kochasz w zimie i w lecie,
jesienią, wiosna w niezmiennej trosce
w szczęśliwym domu - jak w raju rosnę.

Za Twoja dobroć dzisiaj dziękuję,
zdrowia,łask Bożych szczęścia winszuje.
Bezpiecznej szosy, spełnienia marzeń,
pięknych urlopów i zawsze razem!

Twoja Karolinka

reklama
:tak::tak::tak::tak:takie życzenia wysłałam mężowemu od Karolinki
Drogi tatusiu - najlepszy na świecie,
który mnie kochasz w zimie i w lecie,
jesienią, wiosna w niezmiennej trosce
w szczęśliwym domu - jak w raju rosnę.

Za Twoja dobroć dzisiaj dziękuję,
zdrowia,łask Bożych szczęścia winszuje.
Bezpiecznej szosy, spełnienia marzeń,
pięknych urlopów i zawsze razem!

Twoja Karolinka
O, i to jest pomysł :tak::tak: też zaraz wyślę temu starszemu od tego młodszego :-D:-D dziękujemy za pomysł ;-)

Do góry