U nas jest identycznie,czolga sie do tylu dziec od wczoraj a my mamy ubaw po pachyNo ,a moja weszła dizsja w faze pełzania do tyłu jak rak....przez parę dni próbowąła tak powli ,a dzisiaj jak sie rozkreciła, to co się oderwałam ona juz gdzie indziej...i zawsze takie miejsca,ze szok....
Nasza jakos nie bardzo..no zobaczymy moze to pogoda i tyle....a na szpinak to nasza od samego poczatku na NIE hahhaha i tez jakos trudno jej sie dziwić
reklama
U nas jest identycznie,czolga sie do tylu dziec od wczoraj a my mamy ubaw po pachy
Tomek na brzuchu nie przemieszcza się , ale na plecach umie robić mostki na głowie i potrafi przepęłznąć na plecach bardzo szybko i dlatego ma łysinkę z tyłu główki
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajaczku ja tez rune chyba jak nic....
No ja tez u naszej wcozrja tak przylukałam,a dizisja to juz smigała jak formuła tylko w inna strone...hahahah
No ja tez u naszej wcozrja tak przylukałam,a dizisja to juz smigała jak formuła tylko w inna strone...hahahah
mamusia2008
mamusia Karolinki
jestem zbereznico jedna, pisze do was, a mezulek masuje mi kręgosłup;-);-);-)cos my wszystkie jakies zmaltretowane dzisiaj...
ciekawe jak mamusia,w krzaczory polazla,ciekawe tez czy sama czy z mezem
kana161
nie no nie żartuj.... takiej to dobrze....jestem zbereznico jedna, pisze do was, a mezulek masuje mi kręgosłup;-);-);-)
reklama
kana161
Moja padła juz o 20:20..... martwie sie,bo troszku wcześnie....pewnie wcześniej też wstanie umrę....no,mowilam ze siedza jeden na drugim
tylko ze na otwartej przestrzeni
A moj usypial dziecka tuz za moimi plecami.I sam spi a Mary nie