Agacia82
Mami :)
Dziekujęsmażę pieczarki, cebulkę i marchewkę, a potem zagęszczam te pieczarki mlekiem i maka, na szklankę mleka tak około 3 duże łyżki maki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekujęsmażę pieczarki, cebulkę i marchewkę, a potem zagęszczam te pieczarki mlekiem i maka, na szklankę mleka tak około 3 duże łyżki maki
Acha, dziekiJeśli pyzy na słodko to robię tak jak Mamusia, czyli śmietana + cukier, a jeśli z mięskiem to podsmażona cebulka na wierzch i gotowe
a proszę bardzo i smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziekuję
tak Was czytam i jak to faktycznie zabki sa powodem niejedzenia naszych ksiezniczek...to wyjda im wszystkim...bo moja tez nic nie chce....:-(....a u niej to prawie jak choroba ide ja polozyc spac...
Witam pyzowe mamuśki
Moje dziecko weszło właśnie w etap wariacji, nie chce siedzieć tylko skakać, wczoraj wracałam autobusem od siorki i przez całe pół godziny gałgan nie dał się posadzić tylko skakał po moich kolanach i zaczepiał każdego śmiejąc się w głos , kaszana , cały autobus brechtał a ja jeszcze dziś padam .
100 lat dla dzisiejszych solenizantów !!
Nasza jakos nie bardzo..no zobaczymy moze to pogoda i tyle....a na szpinak to nasza od samego poczatku na NIE hahhaha i tez jakos trudno jej sie dziwićKanuś nie zauważyłam żeby Tomek nie chciał jeść przez ząbkowanie. Teraz pójdzie mu góra a on raczej je, chociaż ma już swoje smaki. Nie przepada za zupkami, preferuje papu słodkie , a na szpinak hippa nie chce nawet patrzeć i wcale mu się nie dziwię ochyda.