reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tak Was czytam i jak to faktycznie zabki sa powodem niejedzenia naszych ksiezniczek...to wyjda im wszystkim...bo moja tez nic nie chce....:-(....a u niej to prawie jak choroba:sorry2: ide ja polozyc spac...

Witam pyzowe mamuśki:-D:-D:-D

Moje dziecko weszło właśnie w etap wariacji:-D:-D, nie chce siedzieć tylko skakać:-D, wczoraj wracałam autobusem od siorki i przez całe pół godziny gałgan nie dał się posadzić tylko skakał po moich kolanach i zaczepiał każdego śmiejąc się w głos :szok:, kaszana , cały autobus brechtał a ja jeszcze dziś padam :zawstydzona/y:.

100 lat dla dzisiejszych solenizantów !!

tak Was czytam i jak to faktycznie zabki sa powodem niejedzenia naszych ksiezniczek...to wyjda im wszystkim...bo moja tez nic nie chce....:-(....a u niej to prawie jak choroba:sorry2: ide ja polozyc spac...

Kanuś nie zauważyłam żeby Tomek nie chciał jeść przez ząbkowanie:tak:. Teraz pójdzie mu góra a on raczej je, chociaż ma już swoje smaki:-D. Nie przepada za zupkami, preferuje papu słodkie , a na szpinak hippa nie chce nawet patrzeć:-D:-D i wcale mu się nie dziwię:-D:-D ochyda.

reklama
Witam pyzowe mamuśki:-D:-D:-D

Moje dziecko weszło właśnie w etap wariacji:-D:-D, nie chce siedzieć tylko skakać:-D, wczoraj wracałam autobusem od siorki i przez całe pół godziny gałgan nie dał się posadzić tylko skakał po moich kolanach i zaczepiał każdego śmiejąc się w głos :szok:, kaszana , cały autobus brechtał a ja jeszcze dziś padam :zawstydzona/y:.

100 lat dla dzisiejszych solenizantów !!

No ,a moja weszła dizsja w faze pełzania do tyłu jak rak....przez parę dni próbowąła tak powli ,a dzisiaj jak sie rozkreciła, to co się oderwałam ona juz gdzie indziej...i zawsze takie miejsca,ze szok....:p :-D
Kanuś nie zauważyłam żeby Tomek nie chciał jeść przez ząbkowanie:tak:. Teraz pójdzie mu góra a on raczej je, chociaż ma już swoje smaki:-D. Nie przepada za zupkami, preferuje papu słodkie , a na szpinak hippa nie chce nawet patrzeć:-D:-D i wcale mu się nie dziwię:-D:-D ochyda.
Nasza jakos nie bardzo..no zobaczymy moze to pogoda i tyle....a na szpinak to nasza od samego poczatku na NIE:p hahhaha i tez jakos trudno jej sie dziwić:p

Do góry