reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
rany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu :-p
moznaby do wikipedii z tym :tak::-D:-D:-D

i znowu na mnie siadlyyyyyyyy looooooooooo matkooooo szpieg :szok::szok:
no kto zgadnie jakie to sa te miedzynarodowe krzaki :zawstydzona/y: kto odgadnie jaki te 3 panstwa :-):-)

ja jestem ciekawa jaka bedziesz miala minke jak ci z 10 ryb do czyszczenia przyniesie :-D:-D:-D:-D
wlasnie dzwonilam z pytaniem czy sie nie utopil...mowi ze nie,ale skrobie jakiegos wieloryba miniaturke,pewnie z folii i naklejki z waga:szok:
rany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu :-p
moznaby do wikipedii z tym :tak::-D:-D:-D
Ciekawy osobniczek z tej naszej Landrynki co:-D??
a ja technikum technologii zywności ... no wiecie robaki, ryby :-D
A ja jestem po marketingu,ale niebawem sie przebranzowie i kupie kule oraz kota...:-D:-D

hola hola, dziewczynki, zaraz Wam się oberwie za wypisywanie steku bzdur. Czy Wy już poważniejszych tematów nie macie???? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A przy okazji oberwie Wam się za nabijanie postów od mamusiek, co tu rzadko zaglądają-ja na szczęście na owa chwilę jestem na bieżąco, hahahahaha

aagaa tak właśnie wygląda uzależnienie....

wlasnie dzwonilam z pytaniem czy sie nie utopil...mowi ze nie,ale skrobie jakiegos wieloryba miniaturke,pewnie z folii i naklejki z waga:szok:

Ciekawy osobniczek z tej naszej Landrynki co:-D??

A ja jestem po marketingu,ale niebawem sie przebranzowie i kupie kule oraz kota...:-D:-D
a ja po anglistyce;-);-);-)

reklama
Do góry