reklama
pytia
Fanka BB :)
tygrysek - parę stron wcześniej jest fotka pięknej sukienki Zapominajki :-)
beciaczek - zdróweczka dla Wikusia!!! A autkiem się nie przejmuj, będzie jeszcze okazja na pewno!
Lamblie mu wyszły tym razem ujemne. A brzuszek ciągle go boliA jak wyniki Jasia?
beciaczek - zdróweczka dla Wikusia!!! A autkiem się nie przejmuj, będzie jeszcze okazja na pewno!
Agacia82
Mami :)
Pytia a Jasek nie ma teraz zadnych stesow?tygrysek - parę stron wcześniej jest fotka pięknej sukienki Zapominajki :-)
Lamblie mu wyszły tym razem ujemne. A brzuszek ciągle go boli
Moje siostry synka cały czas bolał brzuszek, nie wiedzieli od czego, a on sie po prostu denerwował nową szkołą, jak się wdrozył w to całe swoej nowe towarzystko to bóle jak ręką odjął.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Anoli my się z naszej troszkę smiejemy ukradkiem,ze wyglada jak ten mnich z Robin Hooda...mam nadzije,ze kojarzysz, co ma tak śmiesznie łyse u góry i po bokach dopiero od połowy głowy mu włsoki rosna
Lilac narobiłaś mi ochoty na tego drinkasa..... no ,ale to za jakis czasik jak mała puści cycka na dobre
Kajaczku mazaczku:* kurcze z ciuszkami to u nas różnie...czasem mała nosi na 62, al ogólnie na 68..na 74 tez niektóre,ale to takie luźne jeszcze są....
Beciaczek zdówka dla Wiktorka kochanego....ojoj tak mi go szkoda....
Lilac narobiłaś mi ochoty na tego drinkasa..... no ,ale to za jakis czasik jak mała puści cycka na dobre
Kajaczku mazaczku:* kurcze z ciuszkami to u nas różnie...czasem mała nosi na 62, al ogólnie na 68..na 74 tez niektóre,ale to takie luźne jeszcze są....
Beciaczek zdówka dla Wiktorka kochanego....ojoj tak mi go szkoda....
L
landryneczka_1982
Gość
Ja trochę jestem ale że nikt ze mną nie chce konwersować to się nie rozpisuje, czasem coś skrobne na opiece i oglądam foto
nie tylko tobie nie odpisuja... wiec sie nie martw
U nas wsio ok jesli o Tomka idzie Aso spada, wara nie idzie w góre mimo ze jest wyższy o 3 Patusia grzeczna była bardzo teraz za to nadrabia i akrobacje w lózeczku wykonuje ostatkiem sił, zamiast spac
Zapominajko faktycznie bardzo ładna ta kiecka
Ja kolejne podejscie do zakupowe robie w piatek bo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda
Ja kolejne podejscie do zakupowe robie w piatek bo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda
Jak to
. Napewno się uda! Trochę wiary:-)moze tym razem sie uda
kana161
Mama "terrorystek" :P
Landrynko co tm u Ciebie....widzialam ostatnio fotki maluszka na nk rewelacjaaaaaaaaaa
mamusia2008
mamusia Karolinki
uda sie, uda, laseczko naszaU nas wsio ok jesli o Tomka idzie Aso spada, wara nie idzie w góre mimo ze jest wyższy o 3 Patusia grzeczna była bardzo teraz za to nadrabia i akrobacje w lózeczku wykonuje ostatkiem sił, zamiast spac
reklama
No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:-( Ale śmierdzi!
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?