reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tygrysek - parę stron wcześniej jest fotka pięknej sukienki Zapominajki :-)

Lamblie mu wyszły tym razem ujemne. A brzuszek ciągle go boli :baffled:

beciaczek - zdróweczka dla Wikusia!!! A autkiem się nie przejmuj, będzie jeszcze okazja na pewno!
Pytia a Jasek nie ma teraz zadnych stesow?
Moje siostry synka cały czas bolał brzuszek, nie wiedzieli od czego, a on sie po prostu denerwował nową szkołą, jak się wdrozył w to całe swoej nowe towarzystko to bóle jak ręką odjął.

Anoli my się z naszej troszkę smiejemy ukradkiem,ze wyglada jak ten mnich z Robin Hooda...mam nadzije,ze kojarzysz, co ma tak śmiesznie łyse u góry i po bokach dopiero od połowy głowy mu włsoki rosna:p :-D

Lilac narobiłaś mi ochoty na tego drinkasa..... no ,ale to za jakis czasik jak mała puści cycka na dobre:p

Kajaczku mazaczku:* kurcze z ciuszkami to u nas różnie...czasem mała nosi na 62, al ogólnie na 68..na 74 tez niektóre,ale to takie luźne jeszcze są....

Beciaczek zdówka dla Wiktorka kochanego....ojoj tak mi go szkoda....:(

U nas wsio ok jesli o Tomka idzie Aso spada, wara nie idzie w góre mimo ze jest wyższy o 3 Patusia grzeczna była bardzo teraz za to nadrabia i akrobacje w lózeczku wykonuje ostatkiem sił, zamiast spac:sorry2:

Zapominajko faktycznie bardzo ładna ta kiecka:tak:
Ja kolejne podejscie do zakupowe robie w piatek:zawstydzona/y::blink: bo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda :nerd:

U nas wsio ok jesli o Tomka idzie Aso spada, wara nie idzie w góre mimo ze jest wyższy o 3 Patusia grzeczna była bardzo teraz za to nadrabia i akrobacje w lózeczku wykonuje ostatkiem sił, zamiast spac:sorry2:

Zapominajko faktycznie bardzo ładna ta kiecka:tak:
Ja kolejne podejscie do zakupowe robie w piatek:zawstydzona/y::blink: bo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda :nerd:
uda sie, uda, laseczko nasza:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:zawstydzona/y::-( Ale śmierdzi!:no::no:
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?

Do góry