reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja szybka jesteś, ja o jesieni nie myślę!!! Tym bardziej, że lato się jeszcze nie zaczęło na dobre.
Dziewczyny razem z Hania dziekujemy za komplementy:-)
Kana zeby bylo smieszniej to mój m tez łysieje a ja mam raczej rzadkie włosy i w kolorze blond, wiec nie wiem skąd te kłaczki Mama moja mowi ze ja tez sie urodzilam z wlosami ale nie az takimi dlugimi i czarnymi. No i po kilku miesiacach sie wytarly i zostala mi tylko grzywa jak koniowi. Hani prawie wcale sie nie wytarly
Zapominajka kiecka super. W weekend polece na zwiady i jakby co słuze pomocą
Kaja my kupujemy na 68 i 74,a na jesien to juz raczej na 74
Kana zeby bylo smieszniej to mój m tez łysieje a ja mam raczej rzadkie włosy i w kolorze blond, wiec nie wiem skąd te kłaczki Mama moja mowi ze ja tez sie urodzilam z wlosami ale nie az takimi dlugimi i czarnymi. No i po kilku miesiacach sie wytarly i zostala mi tylko grzywa jak koniowi. Hani prawie wcale sie nie wytarly
Agacia82
Mami :)
Hej my juz jestesmy. Opisze na opice co i jak, ale powiem, ze mały był dzielny. W ogóle to czekalismy godzinę i mały juz był spiący. Miałam go na rękach w pionie go trzymam i nagle czuję, że mu główka leci, taki cięzki jakis , patrze a on zasnął . A za chwilę wołają mnie na szczepienie, musiałam go obudzic, no ale po mega długiej drzemce 5 miniutowej mały czuł się jak młody bóg.
Kana współczuje z powodu rybki.
Zapominajka suuuuper sukienka.
Kana współczuje z powodu rybki.
Zapominajka suuuuper sukienka.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
u na 68, 74 i niektóre 80
tygrysek82
Fanka BB :)
My 68 i 74cm
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny razem z Hania dziekujemy za komplementy:-)
Super, to jeśli nie będzie to problem zerknij proszę ile kosztuje:-).
ja mieszkam na biegunie,100 km od kola polarnego kochana i tu sie lato nie zacznie na dobre nigdy;-)Ale za to w sierpniu zacznie sie jesien...
Kaja ja myslałam, że wy jesteście z tych co goraca krew mają.
reklama
no i mam doła:-( bo auto znaleźliśmy i nawet zbiliśmy faceta na 300funtów mniej, w szoku byłam, grunt to dobry bajerno ale d... bo nasz kupiec z kolei zdanie zmienił, a z kredytu obiecaliśmy sobie, że ruszymy kasę naprawdę w ostateczności, wiec czekać musimy jak sprzedamy pierw
a do tego Wikuś zachorował, na szczęście temp. nie ma, ale tak mu z nosa jeszcze nie leciało, i kaszle, i kicha jak oszalały, humor też ma kiepski, dostał panadol na wszelki wypadek, i nasivin ciągle w ruchu i woda morska, dobrze, ze mama przywiozła, także nadrobię może wieczorkiem
a do tego Wikuś zachorował, na szczęście temp. nie ma, ale tak mu z nosa jeszcze nie leciało, i kaszle, i kicha jak oszalały, humor też ma kiepski, dostał panadol na wszelki wypadek, i nasivin ciągle w ruchu i woda morska, dobrze, ze mama przywiozła, także nadrobię może wieczorkiem