reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez jestem

Chcialam sie ppochwalic ze Hania pierwszy raz zjadla mymy papu. Do tej pory wszystko co zrobilam zwracala a mine miala jakbym jej g...o wlozyla, az juz chwilami zla bylam i zal mialam:zawstydzona/y::-( A dzis zjadla deserek z bananka nektarynek jabluszka i biszkoptow:tak: Szkoda ze nie widzialyscie jej miny jadla z podejrzeniem ze to nie ze sloika:dry::-D
Wogole to ten nasz fisiol takie miny czasem robi i jeszcze z tymi wlosami wyglada na wiele starsza wiec w domu wołamy na nią ,,kierowniczka,,:-D
ahaah śliczniutkie ma te kudełki...tylko pozazdrościc....by sie podzieliła z moim łysolkiem...ale wsumie po kim moja ma miec włsoy....mi wypadaja garsciami,a tata łysy :p:-D

Zapominajka kiecka rewelacja;* bomba;)

Mamuska ciekawe jak Ty go tam meczysz:p hahhaah nie wnikam:phahahha

Kochane jestescie....dziekuje za kondolencje :tak:

reklama
ahaah śliczniutkie ma te kudełki...tylko pozazdrościc....by sie podzieliła z moim łysolkiem...ale wsumie po kim moja ma miec włsoy....mi wypadaja garsciami,a tata łysy :p:-D

Zapominajka kiecka rewelacja;* bomba;)

Mamuska ciekawe jak Ty go tam meczysz:p hahhaah nie wnikam:phahahha

Kochane jestescie....dziekuje za kondolencje :tak:
ty zbereźnico jedna:-p:tak::-D

wiecie co, ja sobie smażę naleśniki, i zapomniałam ze mam dziecko, bo jakoś cicho się zrobiło, ja patrze a ona przykleiła się do TV, ogląda reklamę Mango z otwarta buzia:szok::szok::szok::-D:-D:-D
uuuupssssss. Kuba tylko reklamy, szczególnie bobowity, pampersów, gerbera, jednym słowem jak słyszy dzieci to się ogląda. Ale mango??????????
A dla mojej telewizja i komputer mogą nie istniec. Martyna w jej wieku to już się wlepiała w reklamy a ta nic. Mają tyle bajek że aż głowa mała a Natalkę to wcale nie interesuje:confused:
cyprusiowa wózio kupiłam taki niby spacerówka ale rozkładana bo gondoli ogromnej juz nie chcialam za cięzki był. za chwilke uciekamy do lekarza
Monia i jak tam po wizycie u lekarza?
dziewczyny zapraszam na naleśniki, mam do wyboru do koloru:tak::tak::tak:
1. z kurczakiem i serem żółtym
2. z parówką i serem
3. z twarogiem
4. z dżemem śliwkowym
Kochana ale wybór:-pBo jeszcze wezmę i nie wytrzymam do soboty;-)
tylko nie zadużo , bo znowu zaczęłam dietę mż:-D:-D
Powodzenia w dietowaniu życzę:tak:
Witam dziewuszki.
My od rana znowu w locie, musialam odebrać wyniki Jaśka, zrobić zakupy, skoczyć do apteki, parę spraw załatwić po drodze, potem obiadek, a za chwilę lecę z dzieciakami na rytmikę do przedszkola :-D
Jak wczoraj wieczorem opowiedziałam mężowi, gdzie wszędzie byłam, co załatwiłam i ile razy musiałam w związku z tym pakować i wyciągać dzieciaki do auta, to stwierdził, że kobiety są wielkie :-D:-D:-D
Nie no Pytia czpki z głów:-)
Misiek "pozbył" sie zwłoczek Gucia.....:-( myślałam, ze cos moze zle robilismy ,ze padł..ale wyczytałam ,ze one zyja w dobych warunkach okolo 2 lat...nasz miałby 2 w lipcu nie liczac tego ile zył w zoologicznym..... pocieszyłam troszkę sumienie...:zawstydzona/y:
Kanusia ja też się dołączam do kondolencji i strasznie mi przykro że straciliście "przyjaciela":-:)-:)-(
A tak w ogole to przyznam sie ze wczoraj robilam na kolacje te Cyprysi z parowkami i serem,bo nie mialam w chacie pieczarek do kury....I wyszly takie dobre,miazdzace po prostu.I mam jeszcze dwa w lodowce,ale moj amo dzwonil i glosem zbitego szczeniaka poprosil zeby mu ze dwa zostawic takie byly rewelacja...I laze teraz kolo tej lodowki z mopem i wycieram sline co mi cieknie jak przechoodze
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My powolutku szykujemy sie na basen...ciekawe czy Jula dzisiaj będzie chciala pływac bo przez cały dzien spała 20 minut....:szok::szok::szok::szok::szok: i teraz marudzi jak cholera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Udanego pływanka.:tak::tak::tak::tak:
A ja jak patrze na niektore dzieciaczki to mysle sobie ze takie fajne z nich bobaski a moja jak bobas to nie wygląda:-p:nerd:
Anoli ja też strasznie zazdroszczę Twojej Hani czuprynki. Strasznie słodko wyglądają takie małe dziewczynki z takimi włoskami no i przynajmniej potem nie będziesz miała kłopotów z żadnym uczesaniem bo mała od początku przyzwyczajona do ozdóbek. Moja Martyna jak się jej zrobiło kucyka to do tąd ciagnęła aż ściągnęła gumkę z garścią włosów:sorry2:

DZiękuję za wsparcie w tych cieżkich dla nas chwilach....:zawstydzona/y:

masakra jaja sobie robie z mojej rybki kochanej:p hahha moj K sie nabijał,ze rano wygladalam tak jakbym chciaa ja reanimować:p .....dodał sobie oczywiscie:p:-p
Kana musze Ci sie przyznac ze wraz z tym ze jestesmy z Toba napisalam jeszcze "czy bylyscie bardzo zżyte"...i jak sama to przeczytalam,to mowie,Kaja,taka stara a taka durna jestes:-D

Kana musze Ci sie przyznac ze wraz z tym ze jestesmy z Toba napisalam jeszcze "czy bylyscie bardzo zżyte"...i jak sama to przeczytalam,to mowie,Kaja,taka stara a taka durna jestes:-D
hahahah oj tak od razu po sobie jechac.....:) kurcze no szkoda mi go czy jej....:baffled: a czy zzyte no ja mu zawsze czyściam kule, karmiła go... taki fajny był jak sie pzykładało nos do kuli to sie troszył jak indor:p ahhaha kupie sobie nowego..........

Anoli czuprynka Hani jest rewelacyjna:tak:. Moja mama (też Hania) strasznie się malutka zachwycała.

Kana mi i tak jest przykro z powodu rybki...

A rozmiar- zalezy jakie wypadają ale tak 68-74

reklama
Do góry