reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

uuuupssssss. Kuba tylko reklamy, szczególnie bobowity, pampersów, gerbera, jednym słowem jak słyszy dzieci to się ogląda. Ale mango??????????

reklama
cyprusiowa wózio kupiłam taki niby spacerówka ale rozkładana bo gondoli ogromnej juz nie chcialam za cięzki był. za chwilke uciekamy do lekarza

Jasiek tylko reklamy ogląda - wszytskie jak lecą :-) Wdał się w mamusie - w końcu nie na darmo kończyłam studia z reklamy :-D

MADZIU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas kolejny dzień marudkowania. Jutro Jasiek zostaje z mamcią moją na cały dzień a my musimy jechać do Starachowic jakieś sprawy papierkowe załatwiać bo wreszcie udało nam się sprzedać mieszkanie po rodzicach M. Bo tak co miesiąc trzeba było płacić czynsz a nikt tam nie mieszkał.

no nie, niewierze, myslalam ze cycus ma byc na zadanie
ja bym nie sluchala pediatry, moja niunia dostaje cyca kiedy ma ochote, przyjdzie czas to sama wyrosnie z niego, zasmakuje doroslego amu i bedzie mniej sie domagala cyca, tak zrobilam ze starsza corka i nie mialam zadnych problemow a dziecko bylo zadowolone i ja tez bo uwielbiam karmic piersia
dodam ze noja niunia z reguly zasypia przy piersi i nie widze w tym nic zlego, malenstwo czuje sie wtedy bezpiecznie jak zasypia przy mamusi

Myślę tak samo.....rewelacyjna sparawa...szkdoa,ze moja niuńka pije z cycusia tylko dwa razy dziennie :zawstydzona/y:

Kaneczko nie płacz, bo i ja zacznę:-:)-:)-:)-:)-(
Ostatnio czytałam smski od Ciebie jak leżałam w szpitalu i tez łezki pojawiły sie:tak::tak::tak::tak:
Ja tez mama cały czas te od Duni do mnie.....i chyba juz zawsze będa:)

JESTEM!

Wróciliśmy z Mężowym z kolacyjki, było cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :-)

Mój Mężulo stwierdził, że to miło po 4 latach małżeństwa że mamy jeszcze o czym gadać :-)
Ale był po dwóch kieliszkach wina i 3x Long Island Ice Tea :-D
Ja grzecznie tylko winko :-)

Zjedliśmy pyszności greckie które wręcz kooocham. I grzecznie przed 23 do domciu do syneczka naszego.

Dziś jestem szczęśliwa. Tzn. zawsze jestem ale dziś tak jakoś bardziej. Wyjątkowiej, że tak nie po polsku napiszę ;-)

Myszko
cieszę się ogromnie,ze wyjście się udało:) cudownie:) tylko pozazdrościc....a zacieszaj zacieszaj jak najwięcej:):-):tak:

Anoli no to do dzieła kochana...pracujesz pracujesz z m.eżowym nad rodzeństwem:p hahah to chyba jedna z najprzyjemniejszych prac:p hahaha

Reniu kochana pisałam juz,ale moze akurat Cie ie było paczuszka doszła :) wysłli ją innym kontenerem poźniejszym,bo tam ni było miejsca już.... :) nie wiesz jaka uchachana byłam:p :-)

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
Monia trzymaj sie kochana......bzuaiczki dla malutkiej niech szybciutk ozdrowieje:tak::tak::tak:

Mamuska napisz co bierzesz na noc,ze mas takie szalone sny cio????? aj nasmialam sie jak nic;P haha

Agacia trzymam kciuki za szczepienie nie stresuj sie:)))) bo ty chyba mocniej niż malutki:p

Cyprysiowa
bedzie dobrze....wkońcu musi byc;) wy już swoje wycierpieliście....:tak:

Ok tak wiec teraz moge się ładnie przywitać:

Dzien dobry grudnióweczki:p hahha
U nas ostatnie nocki przypominają mamine czuanie....mała co chwilke sie wierci i budzi masakra.....nie wiem za bardzo o co jej kanam...ostatnio nawet wietrze jej przed spaniem podusie,bo myśałam, ze to mzoe to....i co kupa :eek:

Teraz spi więc skorzytałam...

a tak poza tym to załamałam sie moja kochana rybka GUCIO ( bojownik) padła ....pływa do gory brzuszkiem....a rano jeszcze tak szalała w kuli i sobie MYSLAŁAM,ZE CHYBA JEJ ODBIŁO...a potem kipneła.....:-:)-:)-:)baffled:

MADZIENKO KOCHANA NASZA NAJWSPANIALSZA I NAJCUDOWNIEJSZA wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy slubu :**** zyczymy z MARI dużo miłości i pocałunków a dodatkowo (sama ja ) jeszcze mnóstwo SEKSU :-p:cool2::cool2::cool2::*:*:*

reklama
Do góry