reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć pisarki niemiłosierne :-)

Ale mi wbiłyście gwozdzia do trumny :sorry::szok::szok:, nie było mnie ze 2-3 dni, i tyyyle mam do nadczytania, że chyba mi oczyska padną od gapienia się w monitor :eek::szok::szok:

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich zaległych i obecnych solenizantów i solenizantek ;-):tak:

A teraz zmykam Was nadgonić, jak dobrze pójdzie to będę za kolejne DWA DNI :angry::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D, no to do czwartku :-p:-D:-D:-D, żartowałam, nadrobie i spadamy na spacerek ;-)

Buziaczki i miłego popołudnia ;-):-):-)

Tygrysku, Żania przepis na sałatkę wstawiłam;-)
Mam jeszcze jeden przepis na sałatkę o nazwie pychotka:-)

Namnożyło się tu postów przez te parę godzin:szok: Później nadrobię, bo teraz mały marudzi... Kurcze 5 min nie potrafi się sobą zająć...

dziekuje i prosze o drugi przepis;-)

to tak jak u nas 5 minut sam nie wysiedzi marudzi ale to zrozumiałe bo dziasła go swędzą ząbki mu juz 2 wyszły moze i kolejne ida tylko dlaczego tak musi byc...

teraz pluje i robi banki ;-)

A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje :-D

nio ja tez mam tego maluszka wogule mnie tez to dziwi bo jest sama gazetka w skrzynce bez koperty i bez nawet adresu:eek::eek::eek: tylko na gazetce napisane jest nr bloku i mieszkania:eek::eek::eek:

ja tak samo dostaję i też bez dokładnego adresu, tylko jak u Tygryska numer bloku i mieszkania :huh:

o losie dziewczyny ja nie wiem skad wy bierzecie tyle czasu na pogaduszki:-D nie nadążam za wami:rofl2:

Cyprysiowa mi dwa razy nie trzeba mowic:-D:-D jestem jak najbardziej za spotkaniem na moje moze byc nawet w ten weekend jesli toie pasuje;-)

Cyprysiowa, mi tydzień temu przyszło wezwanie za niezapłacony mandat za przejazd na gapę z 2005 roku :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zupełnie o tym zapomniałam :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Napisali że jak w ciągu 2 czy 3 dni nie zapłace 95zł, to przyjdzie mi sądowne wezwanie do zapłacenia prawie 400zł :szok::szok:
Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....:rofl2::rofl2::rofl2:

My juz po spacerku i zakupkach no i kłótni ,no bo jak by inaczej....dałn jeden.....wkurza mnie niemiłosiernie...:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy:

ide troszke do malutkiej.....ale bede Was podczytywała:):-):tak:

oj ale w carrefourze to nie my:eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pyciolku dopiero teraz zrozumialam o co chodzi z tym duszeniem mamy - komentarz pod zdjeciem:laugh2::laugh2::laugh2: ale sie usmialam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

juz nie pamietam ktora mamusi planowala otworzyc klub maluszka w polsce albo beciaczek albo pyciolek tylko dokladnie nie pamietam:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:i mam pytanie czy przydal sie link do tej stronki o lodzkim klubiku?????:sorry:

tak kochana przydalo sie i to bardzo...przynajmniej mam jakos orientacje jesli chodzi o rozklad zajec i karneciki i ceny(ale ceny bede napewno nizsze bo to jewdnak mniejsze miasto):-D:-D
jakies udogodnienia musza byc:-):-):-)
no i wlasnie odrazu jak zjedziemy biore sie za to wsyztko jak najbardziej
i mam nadzieje ze to nie jest "slomiany zapal"
pozatym przykro mi sie robo jak mojego tata nie wierzy sam w to co mowie o tym klubiku....poprostu nie wszytscy we mnie wierza:eek::eek::no::no:a to przykre:-(

reklama
Hej mamuski my już po spotkaniu z mamuska:tak:...wiecie tylko nic jej nie mówcie fajna z niej kobitka:tak::tak::tak:a Karolinka boska:-D:-D:-D

W galerii wklejam fotki:-p:-p:-p:-p

Oczywisce przy okazji kupilismy Julci sukieneczkę:-):-):-)

Do góry