reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Cześć pisarki niemiłosierne :-)
Ale mi wbiłyście gwozdzia do trumny , nie było mnie ze 2-3 dni, i tyyyle mam do nadczytania, że chyba mi oczyska padną od gapienia się w monitor
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich zaległych i obecnych solenizantów i solenizantek ;-)
A teraz zmykam Was nadgonić, jak dobrze pójdzie to będę za kolejne DWA DNI , no to do czwartku , żartowałam, nadrobie i spadamy na spacerek ;-)
Buziaczki i miłego popołudnia ;-):-):-)
Ale mi wbiłyście gwozdzia do trumny , nie było mnie ze 2-3 dni, i tyyyle mam do nadczytania, że chyba mi oczyska padną od gapienia się w monitor
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich zaległych i obecnych solenizantów i solenizantek ;-)
A teraz zmykam Was nadgonić, jak dobrze pójdzie to będę za kolejne DWA DNI , no to do czwartku , żartowałam, nadrobie i spadamy na spacerek ;-)
Buziaczki i miłego popołudnia ;-):-):-)
Żania7
mama kochanych urwisków
Tygrysku, Żania przepis na sałatkę wstawiłam;-)
Mam jeszcze jeden przepis na sałatkę o nazwie pychotka:-)
Namnożyło się tu postów przez te parę godzin Później nadrobię, bo teraz mały marudzi... Kurcze 5 min nie potrafi się sobą zająć...
dziekuje i prosze o drugi przepis;-)
to tak jak u nas 5 minut sam nie wysiedzi marudzi ale to zrozumiałe bo dziasła go swędzą ząbki mu juz 2 wyszły moze i kolejne ida tylko dlaczego tak musi byc...
teraz pluje i robi banki ;-)
A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje
nio ja tez mam tego maluszka wogule mnie tez to dziwi bo jest sama gazetka w skrzynce bez koperty i bez nawet adresu tylko na gazetce napisane jest nr bloku i mieszkania
ja tak samo dostaję i też bez dokładnego adresu, tylko jak u Tygryska numer bloku i mieszkania
o losie dziewczyny ja nie wiem skad wy bierzecie tyle czasu na pogaduszki nie nadążam za wami
Cyprysiowa mi dwa razy nie trzeba mowic jestem jak najbardziej za spotkaniem na moje moze byc nawet w ten weekend jesli toie pasuje;-)
Cyprysiowa mi dwa razy nie trzeba mowic jestem jak najbardziej za spotkaniem na moje moze byc nawet w ten weekend jesli toie pasuje;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....Cyprysiowa, mi tydzień temu przyszło wezwanie za niezapłacony mandat za przejazd na gapę z 2005 roku Zupełnie o tym zapomniałam Napisali że jak w ciągu 2 czy 3 dni nie zapłace 95zł, to przyjdzie mi sądowne wezwanie do zapłacenia prawie 400zł
My juz po spacerku i zakupkach no i kłótni ,no bo jak by inaczej....dałn jeden.....wkurza mnie niemiłosiernie...
ide troszke do malutkiej.....ale bede Was podczytywała:-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
oj ale w carrefourze to nie my
Pyciolku dopiero teraz zrozumialam o co chodzi z tym duszeniem mamy - komentarz pod zdjeciem ale sie usmialam
juz nie pamietam ktora mamusi planowala otworzyc klub maluszka w polsce albo beciaczek albo pyciolek tylko dokladnie nie pamietam:---zawstydzona/y:i mam pytanie czy przydal sie link do tej stronki o lodzkim klubiku?????
tak kochana przydalo sie i to bardzo...przynajmniej mam jakos orientacje jesli chodzi o rozklad zajec i karneciki i ceny(ale ceny bede napewno nizsze bo to jewdnak mniejsze miasto)
jakies udogodnienia musza byc:-):-):-)
no i wlasnie odrazu jak zjedziemy biore sie za to wsyztko jak najbardziej
i mam nadzieje ze to nie jest "slomiany zapal"
pozatym przykro mi sie robo jak mojego tata nie wierzy sam w to co mowie o tym klubiku....poprostu nie wszytscy we mnie wierzaa to przykre:-(
Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....
a to w takim razie się cieszę
dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaraz będę próbowała podać Bartkowi kaszkę
reklama