reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa takie to chyba przepadaja po jakims czasie mysle.....bo w takim wypadku to bysmy sie w ogóle nie wypłacili....mój"specjalista":-p mówi,ze tylko za sadowe i policyjne.....
ufff:-D
a propo przypomnialo mi sie ze nie zaplacilismy mandatu parkingowego jak bylismy na urlopie w polsce:-p:-p:rofl2::rofl2:
:-Dhehe teraz zobaczysz jak cie scigna:-D
O MOJ BOZE :szok:

My to czasami i nic 3 tyg. :zawstydzona/y:

Nie było mnie godzinę i co wy narobiłyscie? Do czytania 6 stron.

A ja tez dostałam talezyk i sztućce z gerbera. Sliczne są. Przed chwilę listonosz był.
Skad dostalas? My przed ciazami szalelismy dzien w dzien a teraz...:zawstydzona/y:

reklama
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

dunie Witaj, miłej imprezki życzę i wszystkiego najlepszego solenizantowi;-) a i czekam na przepis na sałatkę.
tygrysek teraz możesz poczuć się jak w Uk tu tak ciągle jest;-(

O MOJ BOZE :szok:

My to czasami i nic 3 tyg. :zawstydzona/y:

Nie było mnie godzinę i co wy narobiłyscie? Do czytania 6 stron.

A ja tez dostałam talezyk i sztućce z gerbera. Sliczne są. Przed chwilę listonosz był.

ej no a dlaczego ja nie dostalam:-:)-:)-:)-( ja tez chce:-:)-( co trzeba zrobic zeby dostac:sorry::sorry::sorry::sorry:

A ja czytam bloga naszej Myszki i po prostu mnie dziewczynka rozwalila,Grochola sie chowa..Ja przepraszam pani Kasiu,ale coz ja moge..:-D

Lilac pytasz o morze czy jezioro??

nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańsku:tak::tak::tak:ale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....

ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie:-D:-D:-D:-D

ja bym tam posiedziała cioteczce na głowie:-D:-D
A pytałam o to jeziorko. Fajowo, ze macie własną kwaterkę.

My chyba tylko na działkę do mojej kumpeli a chrzestnej Kubunia skoczymy na kilka dni.

Kana - pytałaś, czy mój maluszek grzeczny. Nie chcę go chwalić ale grzeczniutki;-). Łóżeczko już trzeszczy od jego opniaczków, nie jestem pewna czy dotrwa do pierwszych urodzin:laugh2:. Uparcie też podgryza cycusia, choć nie powinien:crazy:. A pozatym to aniołek:-D:-D

Cyprysiowa, tygrysek jak dostałam paczuszkę z gerbera to był kupon i wypełniłam , trzeba było wysłać 8 etykiet ze słoiczków gerbera. No i sie udało.

Uciekam na spacerek.

Masakra, wystarczy że Mamuska pojawiła się a ja nie moge nadążyć z czytaniem:-:)-:)-(

no i za 3 godziny spotkanie wieloryba z Madzienka:-D:-D:-D:-D
wiec szykuj sie kochana

Oj szykuję sie kochana:-D:-D:-D:-D

Kokusia ja jeszcze tez zwrotu nie mam a okna czekaja na wymiane:angry: ile czasu maja na to?

Chyba Kamilko nikt Ci nie odpisał, a więc US ma 3 miesiące od daty złożenia...i uwierz z oddawaniem kasy nie spiesza się:eek::eek::eek::eek:

ej no a dlaczego ja nie dostalam:-:)-:)-:)-( ja tez chce:-:)-( co trzeba zrobic zeby dostac:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja też chce, tyle że garberkow to my za bardzo nie jemy...musialabym w realu pozrywac ze sloiczkow:-D:-D:-D:-D

Cyprysiowa, tygrysek jak dostałam paczuszkę z gerbera to był kupon i wypełniłam , trzeba było wysłać 8 etykiet ze słoiczków gerbera. No i sie udało.

Uciekam na spacerek.
Agacia to ja tez dostalam ta paczuszke wieki temu co bylo takie wielkie mleko nan 2 jakis obiadek gerbera i soczek bobofruta????a i taki poradnik zywieniowy z nestle jeszcze do wklejenia do segregatora ktory dostalismy w szpitalu??? a reszte wyrzucilam niestety tzn kupony jakies jak byly:-:)-( ech i dupa

Madzienko swietny pomysl z tyzrywaniem nakretek w supermarketach ja robie napad na tesco:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry