reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurcze mamuśki piekne foteczki slicznie wygladacie....i maleństwa oraz mężowie równeiż.....

Kurcze wiecie co jak tak na Was patrze to wy tak fajnie mamusiowo wygladacie.....ja to przy Was taka gówniara jestem.... :-:)-:)-(niefajnie:(

Dobranoc.
....ja to w ogóle mam doła tak na dowidzenia....

reklama
Kurcze mamuśki piekne foteczki slicznie wygladacie....i maleństwa oraz mężowie równeiż.....

Kurcze wiecie co jak tak na Was patrze to wy tak fajnie mamusiowo wygladacie.....ja to przy Was taka gówniara jestem.... :-:)-:)-(niefajnie:(

Dobranoc.
....ja to w ogóle mam doła tak na dowidzenia....
Nie gowniara a piekna mloda mamusia. Choc sie zamienimy, ja wyglada jak po 5 ciazach kura domowa :zawstydzona/y:

Mały śpi, ja posprzatałam, idę sie wykąpać i spac.

Cyprysiowa ty dzisiaj jakiegoś powera dostałaś. Przemeblowanie, dzieci i jeszcze z nami na bb siedzisz :-).

Kana no wąłsnie sliczna młoda mamusia.

Madzienka, mamusia fajne spotkanko. Mamusiu trzymam kciuki za jutro :tak:.

Dobranoc mamuski ;-).

Mały śpi, ja posprzatałam, idę sie wykąpać i spac.

Cyprysiowa ty dzisiaj jakiegoś powera dostałaś. Przemeblowanie, dzieci i jeszcze z nami na bb siedzisz :-)..
Malo tego jeszcze zdazylam porobic z Cyprianem zadania z teczki 3 latka i isc na fitness :-D baaa jeszcze sie wykapalam:-D i zjadlam kawal tortu czekoladowego :zawstydzona/y:

reklama
bo maly kiedys zrobil kupke z krwia i niejestem pewna od czego a jadlam wtedy ciasto kakaowe pomidory i ogorki a obstawiam ze to przez ciasto bo ogorki korniszone jem i nic ketchup tez i nic chociaz moze tez dlatego ze swieze warzywa a nie pod postacia ketchupu ale wole nieryzykowac:sorry:

Do góry