ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
kana161
Olcia nie martw sie...ja bym teraz tez oszalała jakbym była....za szybko....ale moze za jakies czas bedziemy mysłay inaczej)) bo to przecież najpiękniejszy okres w zyciu.....ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah
Ale sie tu rozkrecilyscie od rana....niedobre, niewyrozumiałe kto to pozniej nadrobi
A my dzis pospalysmy do 9.00. Ale nie myslcie ze mam tak dobrze zawsze. Przewaznie miedzy 6.00 a 7.00 Hania juz ciaga moimi koralikami przy koszuli. A ze wstawaniem w nocy to roznie. Raczej na pierwsze jedzonko ok 5.00 ale czasem cos odwali i chce jesc jeszcze w nocy przewaznie jak mamy kolej wstawania
spadam mloda zabawic bo chyba poslinila juz wszystko co miala pod reka i zaczyna sie nudzic
A my dzis pospalysmy do 9.00. Ale nie myslcie ze mam tak dobrze zawsze. Przewaznie miedzy 6.00 a 7.00 Hania juz ciaga moimi koralikami przy koszuli. A ze wstawaniem w nocy to roznie. Raczej na pierwsze jedzonko ok 5.00 ale czasem cos odwali i chce jesc jeszcze w nocy przewaznie jak mamy kolej wstawania
spadam mloda zabawic bo chyba poslinila juz wszystko co miala pod reka i zaczyna sie nudzic
a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje )))
Agacia82
Mami :)
Kana a ty masz jakies inne urządzonko . Co Mariczka ma tam w nózkach? Jakie bajerki są tam
kana161
A no troszke inne... tam w nóżkach jak tupnie prawa to jest taki dzwiek jak klakson,a jak lewa ...musze sprawdzic...hmmm takla piszczałka....i ona w to kopnie z dwa raz całosc sie przesuwa i myk putki u góry....
a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje )))
ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah
A ja przeciwnie chce jak najszybciej
reklama
ja tez!!!!!A ja przeciwnie chce jak najszybciej
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat