reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio :) do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah

reklama
no:)))

Załączniki

• marika 147.jpg
    marika 147.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 29
ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio :) do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah
Olcia nie martw sie...ja bym teraz tez oszalała jakbym była....za szybko....ale moze za jakies czas bedziemy mysłay inaczej:))) bo to przecież najpiękniejszy okres w zyciu.....:tak:

Ale sie tu rozkrecilyscie od rana....niedobre, niewyrozumiałe:wściekła/y: kto to pozniej nadrobi:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my dzis pospalysmy do 9.00. Ale nie myslcie ze mam tak dobrze zawsze. Przewaznie miedzy 6.00 a 7.00 Hania juz ciaga moimi koralikami przy koszuli. A ze wstawaniem w nocy to roznie. Raczej na pierwsze jedzonko ok 5.00 ale czasem cos odwali i chce jesc jeszcze w nocy:tak: przewaznie jak mamy kolej wstawania:-p

spadam mloda zabawic bo chyba poslinila juz wszystko co miala pod reka i zaczyna sie nudzic:-p

a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse :) później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne :p a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje :))))

A no troszke inne... tam w nóżkach jak tupnie prawa to jest taki dzwiek jak klakson,a jak lewa ...musze sprawdzic...hmmm takla piszczałka....i ona w to kopnie z dwa raz całosc sie przesuwa i myk putki u góry....:-p

a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse :) później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne :p a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje :))))

A ja przeciwnie chce jak najszybciej:zawstydzona/y::rofl2:

reklama
Do góry