kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajaczek TY TAK NA NIEGO NIE NARZEKAJ.....no to robisz atak i jestja tez!!!!!
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajaczek TY TAK NA NIEGO NIE NARZEKAJ.....no to robisz atak i jestja tez!!!!!
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat![]()
Ja juz po spacerku :-)Madzienko, udanego spacerku.
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.
U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)
ja tez!!!!!
Własnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi![]()
Madzienka - ja też tak myślałam jak jechaliśmy na święta do rodziców z trzy miesięcznym bobaskiem, ale udało się naszczęście. Macie jakąś kwaterę, czy do kogoś?
KombinatorkaLilac pytasz o morze czy jezioro??
nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańskuale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....
ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie![]()
Pochwal sie kochana co znalazłaś w tych MiędzyzdrojachMadzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac noclegjuz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze
![]()