reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko, udanego spacerku.
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.

U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)
Ja juz po spacerku :-)

Blizniaczku dzis dzien wycieczkowy w takim razie bo Tomek pojechał z klasa do Inwałdu tam jest taki park miniaturowych budowli i tez przezywał ogladał pogode wczoraj i wogule a torbe zabrał jak na tydzien jak sie spakował (ksiazka, zeszyty do gryzmolenia, album z "ben 10", 2 piłki:szok:) to rano musialam rewizje zrobic i ograniczyc ten bagaz :-D:-D:-D:-D:rofl2:

ja tez!!!!!
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat:-D:-D

ha...ha...to tak jak moj. Tylko moj w strachu bo ja po tej nieszczesnej cesarce:-(

A ja chcialabym skorzystac z tego ze jestesmy tutaj i stac nas na dwojke. Poza tym i tak bede siedziec w domu. No i moj mezus ma brata 6 let mlodszego i powiedzial ze nie ma nic gorszego niz taka roznica wieku:tak:

Madzienka - ja też tak myślałam jak jechaliśmy na święta do rodziców z trzy miesięcznym bobaskiem, ale udało się naszczęście. Macie jakąś kwaterę, czy do kogoś?

Lilac pytasz o morze czy jezioro??

nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańsku:tak::tak::tak:ale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....

ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie:-D:-D:-D:-D

Lilac pytasz o morze czy jezioro??

nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańsku:tak::tak::tak:ale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....

ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie:-D:-D:-D:-D
Kombinatorka:p hahaah

Mopek tak Ci zazdroszcze tego zabala....niech już moja mała tez się ozebi,bo taka marudna ostatnio.....chociaz śpi jakby lepiej:p

Madzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg:tak: juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze:laugh2:

Mopku, w Inwałdzie byliśmy w maju w tamtym roku, jak byłam z chłopakami w Rabce w sanatorium, bardzo nam się podobało. A co do bagażu, to moi też sie obładowali.;-)

Ola, trzymma kciuki za Twoja siostrunię i zazdroszcze jej w pewnym sensie.
Dla mnie ciąża to naprawdę najpiękniejszy okres w życiu, i za pierwszym i za drugim razem czułam się rewelacyjnie i Żałuje że juz tego raczej nie doświadcze, bo w ciaze zajsc to nie problem, ale nie sztuka narodzic dzieci, bo trezba jeszcze wychowac:baffled:

Madzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg:tak: juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze:laugh2:
Pochwal sie kochana co znalazłaś w tych Międzyzdrojach
I jak bedziecie jechali, to daj zna, może umówimy się tam na jakąś kawkę:-)

reklama
ja nie mam tak rewelacyjnych wspomnien z ciązy bo duzo przytyłam i do tego jeszcze ta moja astm,a :wściekła/y: a jezeli chodzi o drugie dziecko to nie wiem czy je tez tak pokocham bo synka mojego kocham nad zycie i z nikim go wo gule nawet zostawiac nie chce bo tak się o niego martwie,ale tez jest druga sprawa ze na razie na drugie nas po prostu nie stać :zawstydzona/y: a nawet jak bedzie to nie wiem czy nie wolałabym dac wszystkiego tylko jednemu...poza tym nie wiem czy w ciągu najblizszych 3lat cos sie u nas poprawi..bo zamieniamy dziadków mieszkanie i wo gule..znajda się inne wydatki...a ja wiekszej rożnicy wieku nie dopuszczam :sorry: ot tak jestem bardzo specyficznie nastawiona na drugiego brzdąca

Do góry