kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajaczek TY TAK NA NIEGO NIE NARZEKAJ.....no to robisz atak i jest haaahja tez!!!!!
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajaczek TY TAK NA NIEGO NIE NARZEKAJ.....no to robisz atak i jest haaahja tez!!!!!
tylko ze jak moj sie bedzie tak do dziela garnal,to moze cos sie urodzi.....za 15 lat
Ja juz po spacerku :-)Madzienko, udanego spacerku.
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.
U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)
ja tez!!!!!
jak Patce wczoraj ten zab sie objawił to od razu pomyslałam jak wszystkie zabawki beda wygladac taikie pogryzioneWłasnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi
Madzienka - ja też tak myślałam jak jechaliśmy na święta do rodziców z trzy miesięcznym bobaskiem, ale udało się naszczęście. Macie jakąś kwaterę, czy do kogoś?
Kombinatorka hahaahLilac pytasz o morze czy jezioro??
nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańskuale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....
ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie
Pochwal sie kochana co znalazłaś w tych MiędzyzdrojachMadzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze