reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Madzienko, udanego spacerku.
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.
U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.
U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)
Ostatnia edycja:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....
A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah
A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah
:-d:-d:-d:-d:-dwłasnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi
Ty chudzielcu malymasakra,50 kgBliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....
kana161
Agaciu mały łobuziak wyrośnie hahahaha
Kaja wypraszam sobie tak chudzielcu....kobitko ja mam tylko 158cm wzrostu....kurna od urodzenie metr urosłam.....mo to sory wtedy hahaa
Kaja wypraszam sobie tak chudzielcu....kobitko ja mam tylko 158cm wzrostu....kurna od urodzenie metr urosłam.....mo to sory wtedy hahaa
kana161
Dlaczego masakra???? przeciez ty dobrze kobito wygladasz.....??? kurna jak rozdawali wzrost to ja nie wiem za czym stałam... bo za mózgiem tz nie bardzo haah
reklama
Własnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi
Ale słodki urwis