reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko, udanego spacerku.
Beciaczku, oj będzie sie działo. Przywitaj ładnie meżusia i wracaj do nas.
Co do ciasta, to mój jako ze siedzi w domu, juz tyle czasu, to zrobił, tyle ze trwało to prawie cały dzien i trochę nasyfił, tak,że mia lam wczoraj sprzątanko, ale ciasto jest
Kana, no niezła agentka z tej Twojej Mari.

U nas dzisiaj nawet cieplo, ale juz sie chmurzy. Mam nazdieje ze nie bedzie pada, bo chłopki pojechali dzis na wycieczkę do Wolina, Międzyzdrojów i Trzęsacza. tak od rana juz przeżywali, mimo ze byli tam już nie raz z nami, ale autobusem i z klasą to jest dopiero atrakcja:-)

Ostatnia edycja:
Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah

Własnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi :zawstydzona/y:

Załączniki

• PICT0667.jpg
    PICT0667.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 27
Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah
Ty chudzielcu maly:-D:-Dmasakra,50 kg:szok::szok::-D

Agaciu mały łobuziak:p wyrośnie hahahaha

Kaja wypraszam sobie tak:p chudzielcu....kobitko ja mam tylko 158cm wzrostu....kurna od urodzenie metr urosłam.....mo to sory wtedy:p hahaa

reklama
Do góry