reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Duniu kochana moja jutro będę mogła odbierac,bo ostatnio cosik mi sie w komórce poprzestawiało i nie moge....podejde jutro do serwisu to mi to ogarną...
Dziękujemy my tez z Mari całujemy na dobraoc;*
Olcia...mamusia powiedziała,ze sie zastanowi,bo mało bezinteresowanie jej to "lubienie" wyglada hahahha
Dziękujemy my tez z Mari całujemy na dobraoc;*
Olcia...mamusia powiedziała,ze sie zastanowi,bo mało bezinteresowanie jej to "lubienie" wyglada hahahha
kana161
Mama "terrorystek" :P
teraz juz serio uciekam buziaczki dobrano mamusie kochane i bobaski jeszcze kochańsze:*:*
pyciolek87
Mama Alexa:*
haaa hahhahah
tak to narzekalyscie ze tyyyyyyllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee do nadrabiania a teraz narzekacie ze czytac co nie macie....hahahahha
no ale faktycznie przesiewy dzisiaj starszne
tak to narzekalyscie ze tyyyyyyllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee do nadrabiania a teraz narzekacie ze czytac co nie macie....hahahahha
no ale faktycznie przesiewy dzisiaj starszne
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej dziewczynki
pamietacie mnie jeszcze??????
przyszlam wam sie pokazac
u nas wszystko w porzadkuco prawda zaliczylam tygodniowy pobyt w szpitalu miesiac temu bo mialam skurcze i krwawienie ale juz jest ok dostalam 2 zastrzyki ze sterydow na rozwoj plucek u maluszka i zastrzyki na powstrzymanie krwawienia
jak na razie jest ok nie wiemy jeszcze kto tam sobie pomieszkuje ale za 3 tygodnie mam usg i moze bedziemy wiedziec
pozdrawiam wszystkie bardzo serdeczniebuziole
u nas wszystko w porzadkuco prawda zaliczylam tygodniowy pobyt w szpitalu miesiac temu bo mialam skurcze i krwawienie ale juz jest ok dostalam 2 zastrzyki ze sterydow na rozwoj plucek u maluszka i zastrzyki na powstrzymanie krwawienia
jak na razie jest ok nie wiemy jeszcze kto tam sobie pomieszkuje ale za 3 tygodnie mam usg i moze bedziemy wiedziec
I ja wpadłam Was nadrobic Dobrejnocki, Buziaczki, Karaluchy pod poduchy itd...;-)
Olcia zdróweczka dla Ciebi i dla Bartusia duuuuuuuuużo
Mnie sie udało dzisiaj wieczorkiem rodzinny spacerek zaliczyc bo Mariusz wrociłwczesniej z pracki ajutro wyrywam sie na miasto samaaaaaaa ( tzn. z kumpelką) wiec humorek dopisuje no i jeszcze Gingersik na dobranoc ale teraz to juz zmykam bo rano z wstawaniem bedzie lipa
Olcia zdróweczka dla Ciebi i dla Bartusia duuuuuuuuużo
Mnie sie udało dzisiaj wieczorkiem rodzinny spacerek zaliczyc bo Mariusz wrociłwczesniej z pracki ajutro wyrywam sie na miasto samaaaaaaa ( tzn. z kumpelką) wiec humorek dopisuje no i jeszcze Gingersik na dobranoc ale teraz to juz zmykam bo rano z wstawaniem bedzie lipa
oczywiscie ze pamietamy!!!trzymamy kciuki za Ciebie i maluszka,mooooc usciskow i cieplych zyczonek!!:-)hej dziewczynki
reklama
renia200
mama Victorki :)
Myszqa rewelacjaModlitwa wieczorna kobiety :
Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p
Aga trzymam kciuki żebyście wytrzymali do końca;-), koniecznie daj znać kto tam mieszkahej dziewczynki