reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejo, ja już jestem z powrotem, jest tam kto?
Misio super, Wiktorek śpi teraz ale na pewno mu puszczę jak się obudzi, a gdzie króliczek?

milego testowania mnie zawsze nowe buty obcieraja nawet z pianki :-:)-( wiec jak ide testowac nowe buciki,stare do torebki wrzucam co bym na bosaka nie wracala:-D:-D:-D

Landryna, uduszę, wykrakałaś:tak:wróciłam do domu z plasterkami, tak tak śmiej się, ja ogólnie problemu z butami nie ma, tylko czasem wyjątki się zdarzają, no i te właśnie do tych wyjątków się zaliczają:baffled:aż tak źle nie było, myślę następnym razem będzie juz ok, bo wygodne są bardzo, no ale troszkę strały przy końcach pasków, na szczęscie byłam blisko bootsa to kupiłam plasterki i doszłam bez problemu do domu, jeszcze zakupy zrobiłam...A no bo ja plany zmieniłam, mamę zostawiłam z Wikusiem na huśtawkach, bo mnie się przypomniało, ż edo miasta musze iść:baffled:

reklama
o super dziękuje Dunia za króliczka, zaraz ściągam, no ja nie wiem, zawsze o tej porze taka produkcja a teraz wywiało je wszystkie:-D

Hahaha:-D no ale trzeba przyznać że dzidziuchna niczego sobie;-) ale ciiii.... bo Mariczka się zezłości:zawstydzona/y:;-):-)

Tygrysku mówimy o teledysku, dałam linka dla wszystkich dzieciaczków na Dzień Dziecka
no właśnie właśnie....wszystko słyszy!!!!!!!!!!......:rofl2:

no pewnie ze Mariczka jest 100 razy ładniejsza
dziękujemy....
No ba...... po mamie:p hahaha:laugh2: żarcik naprawde żarcik:p

:-)

No Mariczka by mu dała jakąś Lilly:-D Krystian właśnie mi się tu drze, że mam przestać bo mu syf robię przed przyszłą żoneczką i przez głupią matkę jeszcze ją straci:wściekła/y::-D a gdzie on przecież znajdzie inne takie cudeńko:-)

no własnie gdzie :-D Krystianku nie martw sie Mariczka jes dla Ciebie;)

jestem i nadrabiam......a nie było mnie booooooooo......paczka przyszła....nie mogłam się od niej oderwac.....i od słodyczy...kurna a potem bedzie do zrzucania... jakie ciuszki MASRI DOSTAŁA ZNOWU...A JAKIE MAMUSIA :-pTATUS BEDZIE BŁAGAŁ O LITOŚC I WYBACZENIE JAK WRÓCI:p

Hej, dziewczyny :happy:
Jednak tym razem górskie powierze nam nie służy... Bartek znowu ma katar :no:
A ja ostre zapalenie gardła i po raz drugi w ciągu dwóch tygodni mam antybiotyk. Czuję się fatalnie i modlę się, żeby Bartka bardziej nie zarazić :-:)-(
Do domu wracamy w niedzielę, ale chciałabym już wracać!

reklama
Do góry