reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienka wiesz co ciesze sie,ze nie mam takiego doświadczenia....bez kitu...

No ja byłam tylko zbulwersowana,a raczej przestraszona tym jak oni te maluszki myją....pod kranem , w płynie dostosowanym dla zieci po 1 roku zycia..... rozumiem,ze one maja duzo tych maluszków do kapania....ale szok po prostu....

widze ze nawet sie nikt nie zastanawia gdziesmy sie podziali lafiryndy jedne;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di tak Wam powiem,bylismy na zakupach;-)Myszko,ja tez lososia dzisiaj serwuje,ale robie go najprosciej na swiecie,bez zadnych tuningow,losos w folie,do tego dwa plasterki cytryny,galazka rozmarynu,troche maselka,na brytfanke i dookola ziemniaczki w koche i cebula,mniam paluchy lizac:-D
Moj maz wywija z mala jakies piruety do vivy i wlasnie mnie wysmial ze z tatusiem wszystko zatanczysz,a mama sie rusza jak patyk od kaszanki:-D:-DCo oczywiscie nie jest prawda,bo mama szesc lat w zespole tanca ludowego wywijala cholupce,pol swiata z zespolem zjezdzila,wiec nie moze byc az taka lipa:-D:-DMamusia,doktorantko nasza,jak Twe katary tudziez inne bole glowy??mam nadzieje ze juz lepiej,i do do Agaci rowniez sie tyczy:tak:
LANDRYNCIU KOCHANA,MYSLE O TOBIE OD SAMEGO RANA,ZARAZ OTWORZE SOBIE SZAMPANA,BABELKI DO LEBA UDERZA SZYBCIUTKO,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJA KRASNOLUDKO:-D!!

KAJUSKAAAAAAAA TY MOJA KOCHANA DZIEKUJE ZA WIERSZYK SLICZNY i jaki bombelkowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
siem wzruszylammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm normalnie :rofl2::rofl2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuje wszytkim za zyczenia i te na gg i na nk i na meila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestescie kochaneeeeeeeeeeeeee ze nie zapomnialyscie... a gdzie prezenty:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No ja byłam tylko zbulwersowana,a raczej przestraszona tym jak oni te maluszki myją....pod kranem , w płynie dostosowanym dla zieci po 1 roku zycia..... rozumiem,ze one maja duzo tych maluszków do kapania....ale szok po prostu....

Karolinko i obys nie miała takich doświadczeń...:sorry::sorry::sorry:

Dobrze że płynem dla dzieci u nas myły mydłem w płynie które wisiało nad wanienkami :confused2::confused2::confused2:

Ale nie warto tego wspominać ważne że nasze dzieciaczki nie będą tego pamiętały:tak:

to u nas myja pod kranem dzieci w szpitalu ale wlasnymi szamponami... moim zdaniem mycie pod kranem jest o wiele bardziej higieniczne moze wyglada zle ale to dla dobra maluszka co by jakis bakteri nie zlapal od innych dzieci...

reklama
Do góry