kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia kochana witaj w klubie "stopy wojennej"....On miał tam lepsze jedzonko . A o sałatce szczerze mówiąc mówił juz mi dawno i samej narobił mi ochoty. A w ogole to jestesmy na takiej lekkiej stopie wojenniej .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agacia kochana witaj w klubie "stopy wojennej"....On miał tam lepsze jedzonko . A o sałatce szczerze mówiąc mówił juz mi dawno i samej narobił mi ochoty. A w ogole to jestesmy na takiej lekkiej stopie wojenniej .
proszę Cię bardzo kochanie moje butki, idę je testować na spacerkupapatki
ej,Wy stopy wojennewpadajcie na pierogiAgacia kochana witaj w klubie "stopy wojennej"....
KURCZE MOZE lepiej nie...bo jeszcze mi sie spodoba i co???? nie oddam czy cóśej,Wy stopy wojennewpadajcie na pierogi
Kana,bierz go na weekand,spoko
No i jeszcze na dodatek zadzwonił, że przyjedzie później z pracy .... no kuźwa. Kiedys go zagryze !Agacia kochana witaj w klubie "stopy wojennej"....
no wtedy to nie wiem....musze to przemyslecKURCZE MOZE lepiej nie...bo jeszcze mi sie spodoba i co???? nie oddam czy cóś
Blizniaki to straszna z tym dzieckiem. Tylko zastanawiam się jak ono to zrobiło. Chyba bądę musiała obejrzec dzisiaj jakieś wiadomości.
Agaciu szczerze to ja też wczoraj myślałam że Ty to tak dla K robisz. No wiesz tęsknota te sprawy;-)
Kaja jak będziesz wysyłac męza do Kany to podeślij Go też do mnie bo ja strasznie lubię jak ktos dla mnie gotuje:-)[/QUOTE
spox
a ja wiedzialam ze agacia bardziej dla swojej przyjemnosci uczte szykuje...chociaz co w podswiadomosci siedzi to bym polemizowala;-)