reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jezu ja dopiero teraz się skapnęłam, czytałam akurat post kaj i jej się dostały podziękowania za pioseneczkę, a to przecież Dunia wysłała, Dunia przepraszam, i się poprawiam, dziękuję Hipnoza działa,

Landryneczka link od Duni do pioseneczki jest na stronie 2753

sciagalo slicznie i na samym koncu wyskoczyl blad i nie moge sciagnac pisze ze nie mozne odnalesc dysku orginalnego:-:)-:)-:)-(
moglabysmi to przeslac na poczte :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Dzieńdobry :-)

Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 :szok::szok::szok:, położył się wczoraj o 23, spał do 7 :szok::szok:, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią :tak::-D:-D:-D, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera :tak::-p:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów
:-), życzy ciocia Edytka z Alanem :-D:-D:-):-)

Kana, masz śliczny avatar ;-):tak::-)

Wszystkim chorym mamusią i ich pociechą dużo zdrówka życzę

sciagalo slicznie i na samym koncu wyskoczyl blad i nie moge sciagnac pisze ze nie mozne odnalesc dysku orginalnego:-:)-:)-:)-(
moglabysmi to przeslac na poczte :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

landryneczko ja sie na komp nie znam ale co mi sie wydaje to dlatego, ze Dunia jest offline, bo wcześniej dziewczyny ściągały i było ok, ja spróbuje wysłać ci z mojego to na pewno pójdzie

reklama
a mi sie wydaje ze taka chwilunia,za rece nie szkodzi,typu siedzisz-lazysz,nie siedzisz i siedzisz,tak mi pokazala ortopeda ze nie ma absolutnie problema:tak:

No ja właśnie tak tylko na chwilę za rączki jej się pozwalam podciągnąć i na kolankach u mnie tak na pół-leżąco.

moze i nie szkodzi, ale ja sie troche boje, bo moja pediatra powiedziala ze z dziewczynkami trzeba uwazac z tym siadaniem, bo takie wczesne siadanie rujnuje macice:eek::baffled: i potem moze miec kobiece problemy?i badz tu madry, wiec do zdjecia ja moge posadzic, lub u siebie na kolankach, tylko tak na chwilke, doslownie na chwilke

Hmmmm ja słyszłam że miednicę ewentualnie...o macicy nic nie wiem.....:-(

Na serio, na serio, jeśli tylko będziecie miały ochotę, to meldowa mi kiedy sie zjawiacie i przyjeżdzac

Moja czasem siedzi, ale na kolanach lub w leżaczku, ale samej jeszcze nie sadzam, chociaż coraz wiecej juz sie podciąga.
A jak tam choróbsko Zuzi, odpuszcza trochę?
Madzia kazsle coraz barzdiej, ale tylko jak śpi, chyba jutro pójde z nia znów do lekarza, sprawdzi czy nic się nie wykluło

Zuzia cały czas ma wstrętny katarek:( ale na szczęście nic nie zesżło na oskrzela!

aż rękę podniósł z wrażenia:-D

Boooże jaki ten mój zięciunio przystojny!!!! Zeby mi go żadna przypadkiem nie sprzątneła!!!!

Do góry