reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Agatkas baliśmy sie tej wizyty ale okazało się za nie potrzebnie Jula była zachwycona i ani razu nie kweknęla
Ciesze się bo mpodobno takie zajęcia bardzo dobrze wpływają na rozwój dzieciaczka;-);-);-)
Pyciołku specjalnie dla Ciebie
dziekuje dziekuje dziekuje....haaaaaaaaa i ja tez widzialam Madzie na basenie
Dzieńdobry :-)
Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 , położył się wczoraj o 23, spał do 7 , dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią , no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów :-), życzy ciocia Edytka z Alanem :-):-)
Kana, masz śliczny avatar ;-):-)
Wszystkim chorym mamusią i ich pociechą dużo zdrówka życzę
ja o takich tylko snie...wlasciwie to jak tylko zaczne o czyms snic to zas trzeba wstawac
blizniaki2000
Fanka BB :)
A ja mma dzisiaj taki rozpiździaj w biurze, ze hej. pękła gdzieś rura od wody w ścianie i kują ściany, żeby znaleźc miejsce pęknięcia, huk, nawet przez telefon nie ma jak gadac.
Na jutro rano umówiłam Małą na kontrol i zobaczymy co z tym kaszelkiem.
Edee, gratuluję nocki i zyczę żeby tak było zawsze
Na jutro rano umówiłam Małą na kontrol i zobaczymy co z tym kaszelkiem.
Edee, gratuluję nocki i zyczę żeby tak było zawsze
tygrysek82
jeju ale ze mnie gapa ja sie dopiero teraz zorientowalam ze mamy dwóch Filipków na grudniowych mamusiach myslalam ze to moj moze dzis swietuje ale nie no dzis 14 jeszcze nie maDziewczyny dziendoberek nie nadrobie wczoreajszego dnia niestety, tak wyrywkowo po kilka stron bo ciagle cos wyskakuje
Ogromne buziolki dla Filipka i reszty solenizantów
Mamusiu popieram 2 wersja czyli "która"
Filipku nr 2 wzsystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!!
Agacia82
Mami :)
Hej jestem
Juz po badaniu krwi teraz czekamy na wyniki, będą po 17:00. Kurde małemu tak leci krew ze znowu mi zalał całę spodnie. Z jednej strony to dobrze, bo nie musi go kuc kilka razy, ale z drugiej strony to chyba nie za dobrze .
Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.
Tatus dzwonił, że juz wyjechał i będzie około 20:00.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!
Juz po badaniu krwi teraz czekamy na wyniki, będą po 17:00. Kurde małemu tak leci krew ze znowu mi zalał całę spodnie. Z jednej strony to dobrze, bo nie musi go kuc kilka razy, ale z drugiej strony to chyba nie za dobrze .
Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.
Tatus dzwonił, że juz wyjechał i będzie około 20:00.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!
tygrysek82
jeju ale dzis dostalam jakiegos powera posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu czekam i czekam i sie chyba nie doczekam a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy
Agaciu a jaka salatke robisz???
Agaciu a jaka salatke robisz???
a ja juz oblecialam osiedle,bylam sie posmarzyc na solarze,bo tu arktyka dolna,pcimie wielkie i 8 stopni...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczkaI juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
Aha.Dlaczego jestem czarownica razem z Justa??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-)...
Aha.Dlaczego jestem czarownica razem z Justa??Kanewka,ja tam sie przejde do Ciebie i Karola zaraz;-)...
kana161
Mama "terrorystek" :P
zapraszamy:-):-):-)a ja juz oblecialam osiedle,bylam sie posmarzyc na solarze,bo tu arktyka dolna,pcimie wielkie i 8 stopni...I wpadlam Was poczytac,myslalam ze sie z rozumem nie polapie,ale widze ze oszczedzacia kajaczkaI juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
reklama
jaki odzew szybciutkia ja myslalam ze ona pranie na balkonie wieszazapraszamy:-):-):-)