reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam popołudniowo!

U nas noc koszmarna bo mężowy miał katar i chrapał że aż się mieszkanie całe trzęsło a przy okazji budził Jaśka co chwilę więc o 3 się ewakułowałam do drugiego pokoju a za 2 godziny moje dziecko się obudziło wyspane, gotowe do zabawy a ja nieprzytomna.
Pazurów mu nie obcinałam dawno to jak zaczął mnie smyrać po buzi to się migiem dobudziłam tak mnie podrapał :-)

Pogoda koszmarna. Wieje taki wiatr że mi kurcze talerz od satelity chce odlecieć i nic się nie da oglądać :-( Wogóle jakas taka zaspana jestem.

Dziękujemy mamuśki jeszcze raz....i Mari tez hth nnnnnn v kjj1n ce mb M , ,MBYHUB N,K,OKMMMNNNNNNN bbbbbbbbb no:rofl2:

Myszka mi tez nic sie nie chce....zamulona jak nic jestem dzisiaj:sorry:

I my już jesteśmy, krewka oddana ale nie ma o czym pisać, bo Kubul nawet nie mruknął.

Mamusia - nieźle się o tych angolach uśmiałam. To u mnie dzieci w szkole by sobie lepiej poradziły (autystycy).

A czemu wy się z tymi chłopami tak żrecie. Ja tylko czasem mojemu głowę posuszę o beleco ale on taki, że często nic nie odpowie nawet, no bo i co ma odpowiedzieć jak to ja mam racje.:-);-)

Dziewczyny i naprawdę kurujcie się kochane!

I my już jesteśmy, krewka oddana ale nie ma o czym pisać, bo Kubul nawet nie mruknął.

Mamusia - nieźle się o tych angolach uśmiałam. To u mnie dzieci w szkole by sobie lepiej poradziły (autystycy).

A czemu wy się z tymi chłopami tak żrecie. Ja tylko czasem mojemu głowę posuszę o beleco ale on taki, że często nic nie odpowie nawet, no bo i co ma odpowiedzieć jak to ja mam racje.:-);-)

Dziewczyny i naprawdę kurujcie się kochane!
kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarku:szok:

kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarku:szok:

A masz w domu Olbas? Te kropelki są świetne na katar. Ja jak miałam to wylewałam kilka kropli na bluzkę i do tego co jakiś czas wąchałam sobie z buteleczki i od razu była ulga dla mojej kichawy

reklama
Do góry