reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Witam popołudniowo!
U nas noc koszmarna bo mężowy miał katar i chrapał że aż się mieszkanie całe trzęsło a przy okazji budził Jaśka co chwilę więc o 3 się ewakułowałam do drugiego pokoju a za 2 godziny moje dziecko się obudziło wyspane, gotowe do zabawy a ja nieprzytomna.
Pazurów mu nie obcinałam dawno to jak zaczął mnie smyrać po buzi to się migiem dobudziłam tak mnie podrapał :-)
Pogoda koszmarna. Wieje taki wiatr że mi kurcze talerz od satelity chce odlecieć i nic się nie da oglądać :-( Wogóle jakas taka zaspana jestem.
U nas noc koszmarna bo mężowy miał katar i chrapał że aż się mieszkanie całe trzęsło a przy okazji budził Jaśka co chwilę więc o 3 się ewakułowałam do drugiego pokoju a za 2 godziny moje dziecko się obudziło wyspane, gotowe do zabawy a ja nieprzytomna.
Pazurów mu nie obcinałam dawno to jak zaczął mnie smyrać po buzi to się migiem dobudziłam tak mnie podrapał :-)
Pogoda koszmarna. Wieje taki wiatr że mi kurcze talerz od satelity chce odlecieć i nic się nie da oglądać :-( Wogóle jakas taka zaspana jestem.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dziękujemy mamuśki jeszcze raz....i Mari tez hth nnnnnn v kjj1n ce mb M , ,MBYHUB N,K,OKMMMNNNNNNN bbbbbbbbb no
Myszka mi tez nic sie nie chce....zamulona jak nic jestem dzisiaj
Myszka mi tez nic sie nie chce....zamulona jak nic jestem dzisiaj
mamusia2008
mamusia Karolinki
już jestem,
I my już jesteśmy, krewka oddana ale nie ma o czym pisać, bo Kubul nawet nie mruknął.
Mamusia - nieźle się o tych angolach uśmiałam. To u mnie dzieci w szkole by sobie lepiej poradziły (autystycy).
A czemu wy się z tymi chłopami tak żrecie. Ja tylko czasem mojemu głowę posuszę o beleco ale on taki, że często nic nie odpowie nawet, no bo i co ma odpowiedzieć jak to ja mam racje.:-);-)
Dziewczyny i naprawdę kurujcie się kochane!
Mamusia - nieźle się o tych angolach uśmiałam. To u mnie dzieci w szkole by sobie lepiej poradziły (autystycy).
A czemu wy się z tymi chłopami tak żrecie. Ja tylko czasem mojemu głowę posuszę o beleco ale on taki, że często nic nie odpowie nawet, no bo i co ma odpowiedzieć jak to ja mam racje.:-);-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarkuI my już jesteśmy, krewka oddana ale nie ma o czym pisać, bo Kubul nawet nie mruknął.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziewczyny normalnie nie poznaję sama siebie:-) taki power we mnie dzisiaj wstąpił że cały domek posprzątałamNo dobra zostało jeszcze odkurzanie ale Natalka mi plany pokrzyżowała bo usnęła:-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
to brawo, bo ja nie mam nic poweruDziewczyny normalnie nie poznaję sama siebie:-) taki power we mnie dzisiaj wstąpił że cały domek posprzątałamNo dobra zostało jeszcze odkurzanie ale Natalka mi plany pokrzyżowała bo usnęła:-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
kurujemy się kochana, tylko nic nie pomaga, pije i pije te herbatki, nos już mam tak czerwony i spuchnięty od tego katarku
A masz w domu Olbas? Te kropelki są świetne na katar. Ja jak miałam to wylewałam kilka kropli na bluzkę i do tego co jakiś czas wąchałam sobie z buteleczki i od razu była ulga dla mojej kichawy
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No ale trudno Ci się dziwic jak jesteś chora:-)to brawo, bo ja nie mam nic poweru