reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki....ja na początek zacznę od jedzenia...obudziałam się dzisiaj z takim straszliwym burczeniem w brzuchu,ze szokk....jeszcze nigdy tak po nocy nie mialam....tak więc w ruch poszła lodówka i kuchenka i włąsnie wcinam zupke mleczną z ogrębów....pyyyyyycha...

reklama
Dziewczyny kochane
strasznie długo się nie odzywałam, ale nie maiałam dostępu do neta...
Chciałam się Was o cos poradzić, wczoraj robiłam wyniki badań krwi i moczu i troszkę mnie zaniepokoiły...MCH spadło mi poniżej normy, hemoglobina jest na dolnej granicy, a jezli chodzi o mocz to odczyn jest zasadowy, są liczne nabłonki, i krwinek czerwonych jest 2 a granica jest od 0-1, moja ginka jest na ulopie do końca lipca i nie wiem czy się martwić tymi wynikami czy nie...:confused:

Agawar lepiej idz do innego lekarza.
okruszek1 ja ci niepomoge poniewaz moje wyniki odbieraja polozne i dopiero wtedy je dostaje ale moze masz mozliwosc sie z jakims lekarzem skonsultowac.
a ja wcinam teraz salatke sledziowa i zaraz bede ogladac druga czesc filmu od yoki bo wczoraj o nim zapomnialam;-)

Ja zjadłam właśnie kanapkę z serem feta i ogóreczkiem i pomidorkiem :-) przygotowuje się do wyjazdu na wakacje - lecimy w niedziele na Kos :-D zakupiłam już krem z filtrem 50, pareo czy tam paero (nigdy nie wiem jak to się mówi) jeszcze muszę sobie kupić taką wodę w atomizerze.

agawar , ja bym popszla do lekarza na twoim miejscu, nie zaszkodzi sprawdzic a cie uspokoi!
Nospe mozna brac 3x dziennie cala ciaze - ja ma tak zalecone, a to dlatego, ze przy okazji rozrzedza krew, ale jesli nie pomaga to nie czekaj.

Dziewczyny kochane
strasznie długo się nie odzywałam, ale nie maiałam dostępu do neta...
Chciałam się Was o cos poradzić, wczoraj robiłam wyniki badań krwi i moczu i troszkę mnie zaniepokoiły...MCH spadło mi poniżej normy, hemoglobina jest na dolnej granicy, a jezli chodzi o mocz to odczyn jest zasadowy, są liczne nabłonki, i krwinek czerwonych jest 2 a granica jest od 0-1, moja ginka jest na ulopie do końca lipca i nie wiem czy się martwić tymi wynikami czy nie...:confused:
mi sie wydaje, ze nie masz sie czym martwic, ale zawsze lepiej jest to skonsultowac, mozzesz np zadzwonic do jakiegos gabinetu i podpytac babeczki z recepcji, one zazwyczaj sie znaja :tak:
yoka - cudowne te filmiki, obejrzalam sobie wczoraj obydwa :-)

Ja zjadłam właśnie kanapkę z serem feta i ogóreczkiem i pomidorkiem :-) przygotowuje się do wyjazdu na wakacje - lecimy w niedziele na Kos :-D zakupiłam już krem z filtrem 50, pareo czy tam paero (nigdy nie wiem jak to się mówi) jeszcze muszę sobie kupić taką wodę w atomizerze.
myszqa, sorki, ze pytam, a lekarz nie widzi przeciwskazan na takie cieple wakacje? kurcze, ale ci fajowo!
Ja tez juz po sniadanku, standardowo swieze buleczki z serkiem homogenizowanym :-) juz ze 3 miesiace takie jem sniadanka i czekam az mi sie przeje :sorry2:

reklama
Witam dziewczyny:-)
okruszek1 a na wynikach nie masz podanych norm????
agawar ja wczoraj też wzięłam wieczorem dwie nospy i niespecjalnie mi pomogło:-(
ale jeśli martwisz sie tymi bólami to jedź do szpitala,nawet jeśli okarze się że to nie groźne to będziesz spokojniejsza:tak:

Do góry