reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziękuje kochane za pocieszenie, ale uwierzcie mi uroda to nie wszystko, buzia to nie wszystko, liczy się jak się ktoś czuje, a ja się czuje fatalnie i koniec, oki zmieniamy temat-jakie macie plany na weekend?
a ja,nie wiem co bede robic,bo moje plany i tak nigdy nie wypalaja bo i poniewaz moj maz nie jest flexy..:sorry:

reklama
ja waze 51kg , 1kg mniej niz przed ciazą aletez brzusio jakos tak dziwnie wyglada:-:)-:)-( jak bylam w liceum mialam cholerne problemy z waga wazylam 62kg i ciagle tez bylam na diecie a tutaj nagle samo mi sie poprzestawialo wwszystko i schudlam w trakcie pobutu na studiach. Ale kurde kobiety juz tak maja kochane ze zawsze cos sie znajdzie do poprawki:-:)-( moze mamy zbyt idealistyczne podejscie do swojego ciala i patrzac na te retuszowane kobiety w czasopismach same sie pakujemy w doly i zle samopoczucie:-:)-:)-(Kaja o cyckach mi nawet nie pisz:-:)-:)-(

A po drugie tak juz bez entuzjazmu .... tesciowa chce przyjechac, bo to Dzien dziecka bedzie .... no ale jak ma prezent przywieź to oki .
a ja bym chciala zeby moja tesciowa przyjechala bo wiecie co,mam super tesciowa...zawsze jej mowie ze jak sie rozwiode z jej synem to sie do niej przeprowadze:-D

Kokusia moze potwierdzic jak wygladam, wiec na prawde nie przesadzam, a uwierzcie mi buzia to nie wszytsko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Obiecalam ze nie bede wracac do tego tematu, ale nie moge wytrzymac:no::no::no:, kiedy takie super figurowe laski narzekaja:no::no::no:
Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przpraszam, ale mi ulzylo:-):-):-):-)

dziękuje kochane za pocieszenie, ale uwierzcie mi uroda to nie wszystko, buzia to nie wszystko, liczy się jak się ktoś czuje, a ja się czuje fatalnie i koniec, oki zmieniamy temat-jakie macie plany na weekend?

No i co z tego że masz trochę więcej tu i ówdzie? Ty akurat fajnie z tym wyglądasz. A poza tym jesteś super dziewczyną a Andrzej wpatrzony w Ciebie jak w obrazek.

a o co się kochana pokłóciłaś?:-)

Aj bo jak tłumaczę matołkowi że dziewczyna nie ma pieluch to dobra wrócę to pojedziemy razem na zakupy. A jak chcę z nim jechac to mu się nie śpieszy. No to się wkurzyłam i wygoniłam go samego a ten matołek kupił tylko pieluchy i z wielką łaską jeszcze . No to się pogniewałam i przestałam odzywac. Ale już jest dobrze a jutro jedziemy do Wawki po krzesełko do karmienia i huśtaweczkę:tak:

No i co z tego że masz trochę więcej tu i ówdzie? Ty akurat fajnie z tym wyglądasz. A poza tym jesteś super dziewczyną a Andrzej wpatrzony w Ciebie jak w obrazek.

Aj bo jak tłumaczę matołkowi że dziewczyna nie ma pieluch to dobra wrócę to pojedziemy razem na zakupy. A jak chcę z nim jechac to mu się nie śpieszy. No to się wkurzyłam i wygoniłam go samego a ten matołek kupił tylko pieluchy i z wielką łaską jeszcze . No to się pogniewałam i przestałam odzywac. Ale już jest dobrze a jutro jedziemy do Wawki po krzesełko do karmienia i huśtaweczkę:tak:

ale już mi tutaj posłodziłaś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i warto było się denerwować???facet to jest facet, nic na to nie poradzi szczekamy na fotecki w kresełku i na huśtaweczce

reklama
Do góry