reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rany wyszłam na spacerek na 2 godzinki a nadrabiam zaległosci juz dobra chwile:szok:
Kaju włoski świetne taki ciepły kolorek na pewno bedzie twarzowy zreszta jak blizniaczka wsponiała we wszystkim ładnie wygladasz :tak:

ja nie dostaje zadnych paczuszek :confused2:

dałam Patce troszke herbatki z kubeczka ale ona usilnie odwracała go do góry dnem i niezła zabawe przy tym miała oj czuje ze wesoło bedzie z ta nauka
teraz bidulka steka ale cos jej nie idzie za dobrze znow zaparcia bo wszedzie ta marchewka:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Rany wyszłam na spacerek na 2 godzinki a nadrabiam zaległosci juz dobra chwile:szok:
Kaju włoski świetne taki ciepły kolorek na pewno bedzie twarzowy zreszta jak blizniaczka wsponiała we wszystkim ładnie wygladasz :tak:

ja nie dostaje zadnych paczuszek :confused2:

dałam Patce troszke herbatki z kubeczka ale ona usilnie odwracała go do góry dnem i niezła zabawe przy tym miała oj czuje ze wesoło bedzie z ta nauka
teraz bidulka steka ale cos jej nie idzie za dobrze znow zaparcia bo wszedzie ta marchewka:-(
a ja wyszłam umyć włosy, a tu produkcja:szok::szok:, moze jakiś serial stworzymy:-D:-D:-D:-D

ano i chciałam dodać, kaju, kolor rewelacyjny:tak::tak::tak:, będzie tobie do twarzy:tak::tak::tak:, wiec do dzieła i foteczki do albumiku:tak::tak::tak:

ja dalam herbatke tygrysku ale odrobinke dosłownie bo sie bałam zeby sie nie zakrztusiła ale wiekszosc i tak wylała na siebie a reszte normalnie z butli

kochane,na 12go dopiero do fryzjera,bo ma takie terminy ze i tak musialam sie nakombinowac jak dziki osiol:-Dbedzie kolor,beda fotki;-)obiecuje!!!

Kurcze mamuski Was nadrobić to jakieś nieporozumienie.....:-D

Jak wchodziłam na bb było 3 stronki mniej....zanim ogarnełam 3 więcej.....oszaleć idzie....a my tak mało czasiku zawsze mamy.... jakbym wiedziała,ze MARI polegnie dzisiaj na prawie 3 godzinki z pobudka na soczek i mleczko to bym tu klikała z Wami i klikała.... ona mi tak zawssze robi.....:rofl2:

Tak w ogołe to Dzien Dobry :-)

Pogoda u nas do dupy.....straszna, masakryczna.....leje i leje....

Kaja kolorek rewelacyjny....taka czekoladka.....chyba czas tez cos nowego wykombinowac,,,

No a nasz skarbek własnie zrobił nam niespodziankę....hahahah walneła kupke na kanape...dobrze ze ceratka była..... kurcze najpierw mnie obsiusiała.....a teraz tylko zapachniało jekneła i bumm....hahha:-D:-D:-D:-D

Madziu widzisz...kaszka zadziałała jak nic :tak:
Reniu wracaj do zdrówka nie daj się alergi:p hahahah

No i nie pamiętam co jeszcze mialam napisac.....
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK:*

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:
Agaciu łączę się z Toba w bólu. Moja tez nie chce Bobovity. I wcale jej się nie dziwię

dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....:-Dwiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku :-D
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie:-Dale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....:crazy:
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg

Kaja kolorek super:tak:

a w tych kubeczkach niekapkach to tylko soczki podajecie czy herbatke tez?????
Tygrysku ja daję i soczki i herbatki tylko moje dziecię za herbatkami nie przepada:baffled:

Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni :sorry:

Agaciu ja jak chciałam sobie zmienic kolor to najpierw obciełam na krótko i jak wróciłam od fryzjera to mi mąż powiedział że teraz to koniecznie musze umalowac bo głupio wyglądam z takimi mysimi:-D

reklama
Do góry