reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moj do tego wszystkiego niedosyc ze mala uspil to jeszcze kuchnie posprzatal po naszym gofrowym tornado ;-)
heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-D niech mecze czesciej leca w tv:-D:-D
I mój:-D:-D:-Dszkoda że nie mieszkamy w jednym mieście poszłybysmy sobie na piwko a faceciki niech siedza przed tv i pilnuja dzieciaczkow:-D:-D:-D

:happy:

oj dzialo by sie dzialo:-D:-D:-D:-D

sluchajcie...moj maz gada do telewizora:baffled::-D:-D:-D

moj juz tylko jednym okiem patrzy ciekawe czy wytrzyma do konca padl jak filip:-p:-p:-p:-p
A mój mąż poszedł na rower:-D

hehhe wyłamał się:laugh2::laugh2::laugh2: przynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie:sorry::sorry:

hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?

a jaka grzechotke????

Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nie i madzience sie udzielilo:eek::eek::laugh2:

Cześć dziewuszki.
Litości nie macie, żeby tyyyyyle naskrobać. A ja ostatnio taka roztrzepana i robiegana, że nie bardzo mam czas wszystko przeczytać.
Przed nami podjęcie bardzo, bardzo ważnej życiowej decyzji dot. moich spraw zawodowych i naszych finansów. I co wieczór dyskutujemy do późna, zeby rano wstać z kolejnymi wątpliwościami :eek: I ciągle nie wiem, co zrobić. Przez to myślenie, to mi głowa pęka, nie śpię w nocy i schudłam 2 kg w ciągu 3 dni :szok:

sawka - myślałam właśnie wczoraj o Tobie, że Cię tu dawno nie było :-) Nie dziwię się, że się wkurzyłaś na szefową, tym bardziej, że to rodzina, to powinna zrozumieć.

Agacia - nie przejmuj się, bo moja Hania czasem potrafi przespać od 21.00 do 5.00, a czasem się budzi na jedzonko co półtorej godziny :sorry:

Kaja, nie dziwie sie że masz sentyment do Kołobrzegu, skoro tam sie poznaliscie.
Ja akurat mieszkam 25 km od Kołobrzegu i powiem szczerze, ze nie przepadam za tym miastem, wole mniejsze miejscowosci nadmorskie.

My też z mężowym w Kołobrzegu się zaznajomiliśmy bliżej...

heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-D niech mecze czesciej leca w tv:-D:-D

oj dzialo by sie dzialo:-D:-D:-D:-D

moj juz tylko jednym okiem patrzy ciekawe czy wytrzyma do konca padl jak filip:-p:-p:-p:-p

hehhe wyłamał się:laugh2::laugh2::laugh2: przynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie:sorry::sorry:

a jaka grzechotke????

no nie i madzience sie udzielilo:eek::eek::laugh2:

A tam udzielił się, przekazałam wam co sie u mnie dzieje:-D:-D:-D:-D

Grzechotka taki ptaszek...w galeri fotka jak Julcia go je, Filipek na pewno tez ma:laugh2::laugh2::laugh2:

Pytia trzymamy kciuki żebyście podjeli dobrą decyzję:tak::tak::tak::tak:

Ja zmykam, ide posprzatam w kuchni i lulu....

Jula zjadla 150ml kaszy smaczny sen...zobaczymy ile pośpi:tak::tak::tak:

DOBRANOC!!!!!

reklama
Do góry