reklama
moj tez oglada,koszulke barcelony wciagnal....uszykowal ja sobie,polozyl na stole w kuchni a ja malo co herbaty mu na ta koszulke nie wylalamMariusz sie szykował strasznie na finał a w ostatniej chwili pilna sprawa mu wypadła i biedaczek nie oglada za mi go zal normalnie tak mu zalezało![]()

widzisz trzeba było biegun podbijacdziewczyny,wspolczuje tak serio tych nocek,powrotu do robola,stresu z tym zwiazanego...

kurcze,naprawde jesli chodzi o takie socjalne zaplecze to jest nie do ogarniecia tak dobrze...widzisz trzeba było biegun podbijac![]()
u nas socjal do bani i cały patriotyzm w takich chwilach to w łeb bierze,
prawda taka ze na siebie tylko liczyc trzeba a te becikowe dodatki itp to na wózek, łóżeczko a potem na pieluchy bo na mleko juz nie starczy
ale nie narzekam bo zawsze moze bys gorzej tfu tfu
prawda taka ze na siebie tylko liczyc trzeba a te becikowe dodatki itp to na wózek, łóżeczko a potem na pieluchy bo na mleko juz nie starczy

ale nie narzekam bo zawsze moze bys gorzej tfu tfu
macierzyński 20 tygodni 100% płatne oczywiście to co jest oficjalnie na papierze a niestety róznie z tym bywaMopku,to jak to w ogole jest w Polsce z macierzynskim?jak wyglada to finansowo?ile czasu placa?bo ja nawet nie wiema jak za jakis czas sie pojawi drugie dziecko to moze jeszcze oplacaloby sie tu zostac chwile dluzej...
a potem jak jest sie na wychowawczym urlopie to mozna dostac dodatek z tytułu samodzielnej opieki nad dzieckiem ale jak dochód na os nie przekracza 504 zł i to jest az 400 zł i trzeba byc zatrudnionym minimum 6 miesiecy
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
hej ja sie pozygam chyba dzis 

zjadlam te gofry potem obiad z mezowym teraz wpierdxielam truskawki bo mezowy mnie przekupil nimi zeby sobie w spokojnosci mecz mogl obejrzec 

wiec co ja biedna mam robic ???? no babybooma wlaczyc