reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześc Kochane

Dzisiaj słabo mi cały dzień ale to pewnie przez ciśnienie.No ponarzekałam :-D
a teraz mam wielkie pytanie do każdej mamy!

Jakie macie spacerówki(zdjęcia jak możecie przydałyby się np. podobnych na allegro) i jakie wielkości koła i z jakiego tworzywa te koła??:-)

Pytam bo my w piątek jedziemy kupić spacerówkę i chyba będzie to Coneco Traper z tej aukcji : kolor oliwkowy
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (636699998) - Aukcje internetowe Allegro

Może macie taką? Mamy tez jeszcze kilka innych na oku i chaiałam zrobicu Was przegląd co byście mi pomogły:-)

reklama
Cześc Kochane

Dzisiaj słabo mi cały dzień ale to pewnie przez ciśnienie.No ponarzekałam :-D
a teraz mam wielkie pytanie do każdej mamy!

Jakie macie spacerówki(zdjęcia jak możecie przydałyby się np. podobnych na allegro) i jakie wielkości koła i z jakiego tworzywa te koła??:-)

Pytam bo my w piątek jedziemy kupić spacerówkę i chyba będzie to Coneco Traper z tej aukcji : kolor oliwkowy
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (636699998) - Aukcje internetowe Allegro

Może macie taką? Mamy tez jeszcze kilka innych na oku i chaiałam zrobicu Was przegląd co byście mi pomogły:-)

Marzycielko my kupilismy taką wózek BABY DESIGN WALKER 2009 okryc.+folia+KURIER (641295269) - Aukcje internetowe Allegro
w koloze zielonym. Na zywo ładnie tez wygląda turkusowa. Jestem bardzo zadowolana bo jest lekka łatwo sie prowadzi, szybko sie sklada i rozklada, ma pokrowiec na nózki w razie chłodu, miejsce na kubeczek dla dziecka i dla mamy:-)wylozona jest takim miekkim wkladem który sie sciąga jak jest ciepło i dzidzia ma przy okazji wiecej miejsca. Oparcie jest trzystopniowe, a kola sa skretne i maja blokade, sa plastikowe. Wlasciwie nie ma zadnych wad:-) Przywiozlam ja z polski i super sie sprawuje:-)

_MOSAIC GRANT_ GRACO +PARASOL OKAZJA (639915592) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy to,tylko caly zolty:-)i jestem baaaardzo zadowolona,jak sie zlozy jest malutki,jechalismy do polski zmiescil sie w bagazniku z trzema walizkami.....wazy malo bo aluminium,przednie kolka zwrotne z mozliwoscia blokady,kilka pozycji w tym lezaca,wszedzie z nim wleze...jak sie przesiadlysmy z gondoli to czulam ze szczescie mnie kopnelo taka roznica:tak:

witam!!!
za mną pierwszy dzień(noc raczej) pracy,wszystko mnie boli (nawet włosy mnie rano bolały) i nie mam siły na nic
przeczytałam wszystko co naskrobałyście ale z małym na kolanach i tak szybko,kurcze ale produkujecie

witam!!!
za mną pierwszy dzień(noc raczej) pracy,wszystko mnie boli (nawet włosy mnie rano bolały) i nie mam siły na nic
przeczytałam wszystko co naskrobałyście ale z małym na kolanach i tak szybko,kurcze ale produkujecie
Bidoku.....ja planuje isc do pracy w przyszlym roku i juz sie martwie...

A w ogole to gdzie zescie sie wszystkie pochowaly:-D??barce ogladacie w tv jak zaraz wygra z manchesterem:-Dfinal ligi mistrzow??hahaahahh..:)

zozakoza dzielna kobitko trzymam kciuki dasz rade:tak: ja tez pracowałam na nocki przez 3 lata a jak zaczełam Tomek miał rok i wiem co to znaczy :-:)-:)baffled: u nas dniówka trwała zwykle od 18 do 6 czesto dłuzej, na wspomnienie az mnie mdli brrrr

no kurcze polazly wszystkie puchar uefa ogladac....ja nie wiedzialam ze Wy takie za pilka nozna:-D:-D:-D:-Dsama tu jestem:szok::-D
sama sobie popisze:-D:-D

zozakoza dzielna kobitko trzymam kciuki dasz rade:tak: ja tez pracowałam na nocki przez 3 lata a jak zaczełam Tomek miał rok i wiem co to znaczy :-:)-:)baffled: u nas dniówka trwała zwykle od 18 do 6 czesto dłuzej, na wspomnienie az mnie mdli brrrr
Mopek!!!!kochana!!!jestes:-D

reklama
A w ogole to gdzie zescie sie wszystkie pochowaly:-D??barce ogladacie w tv jak zaraz wygra z manchesterem:-Dfinal ligi mistrzow??hahaahahh..:)
Mariusz sie szykował strasznie na finał a w ostatniej chwili pilna sprawa mu wypadła i biedaczek nie oglada za mi go zal normalnie tak mu zalezało:eek::sorry:

Do góry