reklama
Agacia z zachowaniem Patusi to ja mam całkiem podobnie i też jak placze to włosy z głowy rwe ze zła matką jestem (a płacze sporo i sąsiedzi tez lekko nie mają) i sie do tego nie nadaje i wogóle ale jak sie śmiejemy i bawimy razem albo budzi sie z cudnym uśmiechem to wtedy wiem ze jest ze mna szzceśliwa a ja z Nia:-)

mamusia2008
mamusia Karolinki
super prezent i widać ze od serca
Tak, mnie wzruszają takie prezenty okropnie, zaraz sobie zdjecie robię i chowam na pamiątkę wszelkie laurki, listy do mikołaja itp, jak Tomek był mniejszy to zamiast przyjsc i przeprosic to pisał list( a ledwo umiał pisać) z przeprosinami i podrzucał na stół jak przeczytałam te gryzmoły to juz nie miałam siły sie gniewac na niego i odpuszczałam wszelkie kary
;-)

mamusia2008
mamusia Karolinki
a moja dziś spala aż 2 ,5 godziny

wlasnie zjadla sobie tego kurczaczka i jest zadowolona

tygrysek82
Fanka BB :)
A u nas sie wypogadzaPopsułyście mi pogodęto biorę sie za prasowanie
![]()

tygrysek82
Fanka BB :)
O i słonko zaszło:-
-(
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczyny.
Ech ja mam dzisiaj potwornego doła...Od tygodnia jesteśmy z Fabiankiem sami,bo Mariusz znów wyjechał do Tunezji...I dzisiaj mam jakiś kryzys:-( Pogoda się popsuła i normalnie żyć mi się nie chce...Troszkę się przepogodziło,a ja nawet nie zamierzam się wynurzać,bo tak mi się nie chce...
Czekam na lepszy dzionek....
Ech ja mam dzisiaj potwornego doła...Od tygodnia jesteśmy z Fabiankiem sami,bo Mariusz znów wyjechał do Tunezji...I dzisiaj mam jakiś kryzys:-( Pogoda się popsuła i normalnie żyć mi się nie chce...Troszkę się przepogodziło,a ja nawet nie zamierzam się wynurzać,bo tak mi się nie chce...
Czekam na lepszy dzionek....