tygrysek82
Fanka BB :)
Madzienko a Twoja JUleczka już je zupki z mięskiem????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a przepraszamto paskudna pani listonoszka
oj kochana dziekuemy i czekamy na sloneczkochociaz nie ma tego zlego gdyz Filipkowi znow cisnienie spadlo i spi
![]()
Madzienko a Twoja JUleczka już je zupki z mięskiem????
To ja sie pochwale ze mam cudownego listonosza ktory zawsze mi paczki przynosi a ja uwielbiam robic zakupy przez internet wiec nieraz tak sie złoży ze dzien po dniu u nas jest i biedak wspina sie na 3 pietro bez windyTygrysku chcialam to podkreslić, bo kobita nie ma litości wie że mam dziecko i mysli ze codziennie bede latala na poczte bo jej nie chce sie nosic![]()
Mam juz takie zapasy w szafce, bo co jestem w sklepie to kupuje ale jakos nie wiem jak jej podac....znowu po troszeczku czy caly sloiczek na raz...we wtorek idziemy do pediatry to wszystkiego dowiem sie
Wczoraj dalismy Julci kaszkę smaczny sen ciekawe czy ona naprawde dziala, czy tylko na nasza psychikę wpływa
I napisane na niej jest ze rodzice malych dzieci w pierwszym roku nie dosypiaja 750godzinale to chyba nie o nas i Julci
![]()
To ciesze się że dobrze wyczułam córcię, bo ona przebudza sie kreci, ale jesc nie chce, wiec albo chce sie przytulic albo ząbki jej sie wyrzynają, chociaż nie zauważyłam:-)czytalam ostatnio ze dzieci kiedy rodzic idzie do pracy w nocy zaczynja sie budzic czesciej tylko dlatego by pobyc troszke z rodzicem ktorego nie widzi w ciagu dnia![]()
to ja też sie na ta statystykę nie łapię:-), córeczka mnie oszczędziła,750 godzin!!szok
ale ja cghyba tez narazie nie jestem zaliczona do tej statystyki
![]()
To ja sie pochwale ze mam cudownego listonosza ktory zawsze mi paczki przynosi a ja uwielbiam robic zakupy przez internet wiec nieraz tak sie złoży ze dzien po dniu u nas jest i biedak wspina sie na 3 pietro bez windyale jest jeden minus tego wie ze my zawsze jestesmy w domu rano wiec jak nawet nie ma dla nas przesylki to dzwoni by otworzyc drzwi
ale coz pogodzilam sie juz z tym
ale tesciowa ma takiego wstretnego listonosza co nigdy (chocoaz oni mieszkaja na parterze) nie prrzyniesie im przesylki tylko zawsze awizo zostawi chociaz skrzynki prawie pod drzwiami![]()
Madzienko, to chyba ja, ale nie specjalnieKtora pozazdrościła mi pogody????u nas powoli zbiera sie na deszcz
zachmurzyło sie i zaczyna mocno wiać
![]()