reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oj kochane wy moje powiem wam ze naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze jem co chce a tutaj kilo na wadze mniej:baffled: ale co tam przeciez na wage sie nie bede obrazac :sorry2:( fakt ze ja sniadan nie jadam mozed to to???:confused:) a mamusia jeszcze jeden tekst o swojej wadze i wiesz co......:-):-):-)

beciaczku a male co nie co raz na jakis czas jeszcze nikomu nie zaszkodzilo wiec zapraszam na kremoweczke;-);-)

oj wierz mi gdybym ja teraz w Polsce była to już bym była w drodze na tą kremóweczke:-D, ale nie jest tak źle mam tu polski sklep, całkiem fajny, i nawet eklerki pyszne, świeżutkie, także dziękuję za zaproszeniem, ale sama bidulka sobie tu muszę jakoś radzić i polskim sklepem wspomagać:-D

Acha, dziewczyny, wstawiłam juz zdjęcia Wiktorka do galerii.
I w ogóle oglądałam te wasze zdjęcia, i po każdym uśmiech na twarzy, takie te wasze szkraby kochane, i już miałam pisać komentarze, ale stwierdziłam, ze jak zaczne to do jutra nie skończe:-Dale wszystkie co do jednego dzieciątka rozkoszne

Siemka:-) Ja wpadlam na chwile forum przebuszowac:-D:-D Julka lezy w lozeeczku i gada cos do miskow po chinsku:-DMąż w pracy a ja siedze i pije kawke juz 3:sorry2: Ide zaraz do kolezanki bo nudy tak samej w house siedziec:tak:100 lat dla Solenizantów.

Ale dostałam piękne życzenia na Dzień Matki od Bebiko...dostałyście???czy przesłać Wam???;-);-);-);-)az mi łezki stanęły w oczach

Kiedy mnie przytulasz-
ciepło mi w serduszku.
Kiedy mnie nakarmisz-
radość czuje w brzuszku.

Kiedy czegoś nie wiem,
wszystko wytłumaczysz!
Choc jeszcze nie mówię,
tyle dla mnie znaczysz...

Z okazji Dnia Matki życzymy...

by nie brakowało Wam zdrowia i radości
by każdy dzień przynosił tysiące usmiechów,
a wspólne chwile zawsze miały smak szczęścia!!

Kiedy mnie przytulasz-
ciepło mi w serduszku.
Kiedy mnie nakarmisz-
radość czuje w brzuszku.

Kiedy czegoś nie wiem,
wszystko wytłumaczysz!
Choc jeszcze nie mówię,

super

reklama
Kiedy mnie przytulasz-
ciepło mi w serduszku.
Kiedy mnie nakarmisz-
radość czuje w brzuszku.

Kiedy czegoś nie wiem,
wszystko wytłumaczysz!
Choc jeszcze nie mówię,

Do góry