reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też już nie śpię. Moje dziewczyny jeszcze dosypiają a ja korzystam z chwili spokoju i buszuje po necie.
Dziewczyny cz używacie kosmatyków Avonu? A jeśli nie to czy używałybyście gdybyście miały kontakt z konsultantką?

Ja też już nie śpię. Moje dziewczyny jeszcze dosypiają a ja korzystam z chwili spokoju i buszuje po necie.
Dziewczyny cz używacie kosmatyków Avonu? A jeśli nie to czy używałybyście gdybyście miały kontakt z konsultantką?
ja używam, zawsze zamawiam sobie na allegro

Ja zamawiałam w pracy, bo miałam tam konsultantkę. ale teraz nie używam. Zresztą wolę kosmetyki innych marek.

Pytam bo zastanawiam się nad zostaniem konsultantką i muszę najpierw wybadac rynek czy mi się to będzie opłacac. No więc w pierwszej kolejności pomyslałam jak zwykle o Was;-)
jak dla mnie to są dobre kosmetyki i nie drogie, używam kosmetyków z avona około 5 lat i jestem zadowolona

Pytam bo zastanawiam się nad zostaniem konsultantką i muszę najpierw wybadac rynek czy mi się to będzie opłacac. No więc w pierwszej kolejności pomyslałam jak zwykle o Was;-)
kokusia kochana ja mam koleżankę konsultantkę i dosyć często u niej zamawiam(co miesiąc),kiedyś mnie namawiała żebym też się w to pobawiła ale mi się wydaje że do tego trzeba mić dryg i dużo znajomych no i trzeba umieć towar zareklamować a ja nie należę do takich ludzi.fajne są nieraz prezenty (np teraz IPOD) zawsze możesz spróbować na szczęście nie ma żadnych opłat za przystąpienie i zrezygnowanie
chociaż dla niepracujących mam może to być fajna odskocznia od codzienności

tak wogóle to WITAM!!!

jestem chora buuuuuuu mam gorączkę boli mnie gardełko,głowa,wszystkie mięśnie i zimnooooooooooo mi,idę się położyć na chwilę zaczym mały śpi,oczywiście mósiałam najpierw zajżeć do WAS- to jest nałóg-mój mąż się śmieje że pójdę na odwyk wracając do pracy

Dzien dobry:tak:
Zozakoza biedna, kuruj sie kochana:zawstydzona/y:

Ja kosmetykow z avon tez czasem uzywam choc aktualnie nie mam konsultantki ale zawsze moge udac sie do sklepu i kupic na miejscu.Zazwyczaj przepisuja jakiejs przypadkowo przechodzacej konsultantce:tak:

Moj maly dzis od rana marudzi,niewiem o co mu chodzi:-(

Cześć dziewuszki :)
Ja tez już na nogach od jakiegoś czasu, ale zanim zrobiłam śniadanko sobie i Jasiowi, poubierałam towarzystwo, to trochę zesżło ;)
Hania mi wczoraj urządziłam wieczorem koncert i przeszkodziła nam, złośnica mała w amorach :-D;-) Ale chyba ją brzuszek bolał, bo się wczoraj nażarłam dużych ilości marcepanu... :zawstydzona/y:
Słoneczko wyjrzała, więc chyba za chwilkę pójdziemy na spacerek.

Mam ostatnio straszne problemy ze spaniem małej w dzień :sorry2:Wczoraj za calutki dzień w sumie spała 1,5 godziny :szok:

reklama
Witajcie

My wstalismy dzisiaj o 8:00 :szok:. Mały mega marudny. Wczoraj przed spaniem krzyk taki, ze nie wiedziałam o co chodzi, dzisiaj od rana to samo.

Kokusia ja jestem konsultantką :tak: avonu.

Do góry