reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dla tych Mamusi co jeszcze nas pamiętają melduje że Zośka chowa się zdrowo, rośnie tylko na cycusiu solidnie i prócz przepychania kanalików łzowych, wszelakie dolegliowści nas omijają :-):-)
Także gorące pozdrowienia od Kluski i Zośki :-):-)

No pewnie, że pamiętamy naszego jedynego tatusia na bb :-):-):-) Cieszę się, że u was wszystko dobrze. Buziaki dla żonki i Zosieńki.

U nas nie ma takiego wyboru. Raz w miesiącu chrzest na mszy i koniec gadania.

U nas tak samo. A jak czytam o tych wszystkich cyrkach z karteczkami, zaświadczeniami, itp., to krew mnie zalewa. Jestem wierząca, ale bez przesady, taka biurokracja w kościele to mnie doprowadza do szału po prostu i odechciewa mi się w ogóle do kościoła zaglądać...

Mojemu dziecku spadlo cisnienie przez ta pogode:-D:-D:-D godzine temu wstal zjadl i teraz znow usnał:-p:-p

A moja kurcze wręcz przeciwnie. Rano spała 35 min, popołudniu 20 i to wszystko. Teraz w końcu padła... uffff

hej hej
Bylismy dzisiaj na szczepieniu. Ale mały sie napłakał, własciwie to płakał juz na wadze :dry:, była to jego godzina spania, no i nie dało się nic zrobić bez płaczu :-(. Wazy 6400 g i ma 65 cm. Mało przybrał i się martwie, ale moze to przez tą chorobe, te zastzryki i w ogole. Ehhh ....

Agaciu nie martw się, moja Hania tez przybiera malutko, ale lekarka powiedziała nam, że rozwija się harmonijnie i to jest najważniejsze!

U nas tak samo. A jak czytam o tych wszystkich cyrkach z karteczkami, zaświadczeniami, itp., to krew mnie zalewa. Jestem wierząca, ale bez przesady, taka biurokracja w kościele to mnie doprowadza do szału po prostu i odechciewa mi się w ogóle do kościoła zaglądać...
Jak poszłam załatwiać chrzest to przede mną była młoda para załatwiać ślub, drzwi były cienkie i chcąc nie chcąc słyszałam wszystko i normalnie sprawy się załatwia jak w biurze. Teraz 100 zł potem reszta itd. MASAKRA

uffff mała zasnęła...dzisiaj może łącznie z 50 minut spała przez cały dzeń...chyba cisnienie działa na nią odwrotnie:-D:-D:-Dna dodatek piszczała cały dzień:-):-)

Mamuski ale musze ja pochwalic Julcia dzisiaj złapała się za nasze paluszki i SAMA USIADŁA!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wróciłam od fryzjera...nic nadzwyczajnego nie robiłam, skrociłam włoski i podcuiełam grzywę...:-):-):-)ale pazurki zrobione i wloski tez wiec humor super:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

U spowiedzi byłam, to a propos tych papierków z kościoła:-p:-p:-p

Ja w kościele:sorry2::sorry2::sorry2: a za drzwiami korowód wszystkich lubelskich uczelni, imprezki typu Juwenalia itp. zaczeły sie w Lublinie i tak bardzo zachciało mi się piwka że kupiłam sobie i teraz dziewczynki piję Wasze zdrówko:-D:-D:-D

Justa dziekujemy...i odwazjemniamy pochwalę..cudny bobo;-);-);-)

uffff mała zasnęła...dzisiaj może łącznie z 50 minut spała przez cały dzeń...chyba cisnienie działa na nią odwrotnie:-D:-D:-Dna dodatek piszczała cały dzień:-):-)

Mamuski ale musze ja pochwalic Julcia dzisiaj złapała się za nasze paluszki i SAMA USIADŁA!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wróciłam od fryzjera...nic nadzwyczajnego nie robiłam, skrociłam włoski i podcuiełam grzywę...:-):-):-)ale pazurki zrobione i wloski tez wiec humor super:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

U spowiedzi byłam, to a propos tych papierków z kościoła:-p:-p:-p

Ja w kościele:sorry2::sorry2::sorry2: a za drzwiami korowód wszystkich lubelskich uczelni, imprezki typu Juwenalia itp. zaczeły sie w Lublinie i tak bardzo zachciało mi się piwka że kupiłam sobie i teraz dziewczynki piję Wasze zdrówko:-D:-D:-D

Justa dziekujemy...i odwazjemniamy pochwalę..cudny bobo;-);-);-)
to gratulki, dzielna masz córeczkę:-)
czekamy na fotki w albumiku, pokaz nowa fryzurkę:-)

Reniu , Ewelew MEGA BUZIACZKI dla naszych kochanych solenizantek Victori i Zuzi :) Niech rosną zdrowo i nie dają popalić aż tak bardzo rodzicom:*:*:*

Oczywiście się dołączam do życzonek

Wszystkieo naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

RENIU!!! Wszystkiego naj dla Victorii!!!!!!!!!

mój M też miał takiego pomysła:-) ale jakos go namówiłam na te spowiedz:-)

najlepsze życzonka dla dzisiejszych jubilatów!!!!!!!!!!!

Duzo zdrówka dla Wiktorii:tak::tak::tak::tak:

i ja też się dołączam

sto lat, sto lat dla wszystkich solenizantów
Victoria dziękuuuuuuuuuuuje wszystkim cioteczkom;-):tak::-)
My mamy tylko cywilny ślub. Ksiądz się troche krzywił ale zawsze to nowa owieczka :-)
I też będziemy mieli prawdopodobnie tylko chrzest. Ale to dlatego, że nasz przyjaciel ksiądz będzie chrzcił.

Tylko mam kwas z ubrankiem dla Jasia - nic mi się nie podoba :baffled:
Myszqo jak twoj bedzie mial czas to moze w USA popatrzy na stroje bo sa takie piekne:tak:
Hej mamusie
ale skrobiecie, aż mam problemy z nadrabianiem
Młoda obudziłą sie o 4 i do 5 spiewała, dałam herbatkę, potem jeszcze przysnęła na 3 godzinki, wstała i ze mna do robotki. pogoda dzisiaj do bani, pada deszcz i mala chyba znow nie bedzie na spacerku.
Najlepsze zyczenia dla Zuzi i Victorki.
Fasolka, my 24 maja mamy komunię, wiec widzę ze bedziemy imprezowac w ten sam dzień.
Mopek dziekuję za linka, zobacze w ksiegarni, a jak nie znajdę to zamówię.
Blizniaki dziekujemy;-)
no ja tez mam ciągle problem z praniem, samo się pierzy, ale czemu samo się nie rozwiesza:-)
jak ja się ciesze że mam suszarke;-):-D:-D:-D

UUUuuuuu Co wy jeszcze śpicie?:szok::szok: Ej Wstawać laseczki :-D:-D Pobudka wstać koniom wody dać:-):-):-):-) Ja już Julcie nakarmiłam, zjadłam garstkę, zalałam sobie piżamę pokarmem aż do brzucha.....

Witajcie laseczki czwartkowo:-):-):-)
tak się fajnie spało, ale musiałam wstawać bo fasolkamaria mnie obudziła:tak::tak::tak::-p:-p
Niunka właśnie się budzi, jak ja lubię patrzyć na nią zrana, jak ona jest mega wyspana:tak:, i ma takie duze oczka, no schrupalabym:sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dzionka mamuski:-)

reklama
Witajcie laseczki czwartkowo:-):-):-)
tak się fajnie spało, ale musiałam wstawać bo fasolkamaria mnie obudziła:tak::tak::tak::-p:-p
Niunka właśnie się budzi, jak ja lubię patrzyć na nią zrana, jak ona jest mega wyspana:tak:, i ma takie duze oczka, no schrupalabym:sorry2::sorry2::sorry2:
Miłego dzionka mamuski:-)
Jak ty kochana to robisz, że Twoja niuńka się budzi koło 8?

Do góry