mamusia2008
mamusia Karolinki
Karolinka aż się zawstydziła od tylu komplementów:-)Mamusia jak dla mnie to rozbrajajace zdjecie w kapelusiku cudne oczeta i usmiech![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolinka aż się zawstydziła od tylu komplementów:-)Mamusia jak dla mnie to rozbrajajace zdjecie w kapelusiku cudne oczeta i usmiech![]()
Dla tych Mamusi co jeszcze nas pamiętają melduje że Zośka chowa się zdrowo, rośnie tylko na cycusiu solidnie i prócz przepychania kanalików łzowych, wszelakie dolegliowści nas omijają :-):-)
Także gorące pozdrowienia od Kluski i Zośki :-):-)
U nas nie ma takiego wyboru. Raz w miesiącu chrzest na mszy i koniec gadania.
Mojemu dziecku spadlo cisnienie przez ta pogodegodzine temu wstal zjadl i teraz znow usnał
![]()
hej hej
Bylismy dzisiaj na szczepieniu. Ale mały sie napłakał, własciwie to płakał juz na wadze, była to jego godzina spania, no i nie dało się nic zrobić bez płaczu :-(. Wazy 6400 g i ma 65 cm. Mało przybrał i się martwie, ale moze to przez tą chorobe, te zastzryki i w ogole. Ehhh ....
Jak poszłam załatwiać chrzest to przede mną była młoda para załatwiać ślub, drzwi były cienkie i chcąc nie chcąc słyszałam wszystko i normalnie sprawy się załatwia jak w biurze. Teraz 100 zł potem reszta itd. MASAKRAU nas tak samo. A jak czytam o tych wszystkich cyrkach z karteczkami, zaświadczeniami, itp., to krew mnie zalewa. Jestem wierząca, ale bez przesady, taka biurokracja w kościele to mnie doprowadza do szału po prostu i odechciewa mi się w ogóle do kościoła zaglądać...
to gratulki, dzielna masz córeczkę:-)uffff mała zasnęła...dzisiaj może łącznie z 50 minut spała przez cały dzeń...chyba cisnienie działa na nią odwrotniena dodatek piszczała cały dzień:-):-)
Mamuski ale musze ja pochwalic Julcia dzisiaj złapała się za nasze paluszki i SAMA USIADŁA!!!!!!
Ja wróciłam od fryzjera...nic nadzwyczajnego nie robiłam, skrociłam włoski i podcuiełam grzywę...:-):-):-)ale pazurki zrobione i wloski tez wiec humor super
U spowiedzi byłam, to a propos tych papierków z kościoła
Ja w kościelea za drzwiami korowód wszystkich lubelskich uczelni, imprezki typu Juwenalia itp. zaczeły sie w Lublinie i tak bardzo zachciało mi się piwka że kupiłam sobie i teraz dziewczynki piję Wasze zdrówko
Justa dziekujemy...i odwazjemniamy pochwalę..cudny bobo;-);-);-)
Reniu , Ewelew MEGA BUZIACZKI dla naszych kochanych solenizantek Victori i ZuziNiech rosną zdrowo i nie dają popalić aż tak bardzo rodzicom:*:*:*
Oczywiście się dołączam do życzonek
Wszystkieo naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
RENIU!!! Wszystkiego naj dla Victorii!!!!!!!!!
mój M też miał takiego pomysła:-) ale jakos go namówiłam na te spowiedz:-)
najlepsze życzonka dla dzisiejszych jubilatów!!!!!!!!!!!
Duzo zdrówka dla Wiktorii![]()
i ja też się dołączam
Victoria dziękuuuuuuuuuuuje wszystkim cioteczkom;-)sto lat, sto lat dla wszystkich solenizantów
Myszqo jak twoj bedzie mial czas to moze w USA popatrzy na stroje bo sa takie piekneMy mamy tylko cywilny ślub. Ksiądz się troche krzywił ale zawsze to nowa owieczka :-)
I też będziemy mieli prawdopodobnie tylko chrzest. Ale to dlatego, że nasz przyjaciel ksiądz będzie chrzcił.
Tylko mam kwas z ubrankiem dla Jasia - nic mi się nie podoba![]()
Blizniaki dziekujemy;-)Hej mamusie
ale skrobiecie, aż mam problemy z nadrabianiem
Młoda obudziłą sie o 4 i do 5 spiewała, dałam herbatkę, potem jeszcze przysnęła na 3 godzinki, wstała i ze mna do robotki. pogoda dzisiaj do bani, pada deszcz i mala chyba znow nie bedzie na spacerku.
Najlepsze zyczenia dla Zuzi i Victorki.
Fasolka, my 24 maja mamy komunię, wiec widzę ze bedziemy imprezowac w ten sam dzień.
Mopek dziekuję za linka, zobacze w ksiegarni, a jak nie znajdę to zamówię.
jak ja się ciesze że mam suszarke;-)no ja tez mam ciągle problem z praniem, samo się pierzy, ale czemu samo się nie rozwiesza:-)
już jestem:-)UUUuuuuu Co wy jeszcze śpicie?Ej Wstawać laseczki
Pobudka wstać koniom wody dać:-):-):-):-) Ja już Julcie nakarmiłam, zjadłam garstkę, zalałam sobie piżamę pokarmem aż do brzucha.....
Jak ty kochana to robisz, że Twoja niuńka się budzi koło 8?Witajcie laseczki czwartkowo:-):-):-)
tak się fajnie spało, ale musiałam wstawać bo fasolkamaria mnie obudziła
Niunka właśnie się budzi, jak ja lubię patrzyć na nią zrana, jak ona jest mega wyspana, i ma takie duze oczka, no schrupalabym
Miłego dzionka mamuski:-)