reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki:-):-):-)
w końcu was nadrobiłam, ależ naklikalyscie:-D:-D:-D
U nas nocka spokojna, padliśmy jak muchy po podroży:tak::tak::tak:
Ogarnęłam chatę, wstawiłam pierwsze pranie, bo szykuje się dużo prania:-):-):-)
pogoda trochę się zepsuła, ale później pewnie pójdziemy na spacerek:tak:
Ale najpierw muszę zrobić obiadek, jakieś pomysły na obiadek dziewczyny?????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Duzo zdrówka dla Zuzi:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Milego dzionka kochane

reklama
witajcie
mojemu dziecku zoć ostatnio sie poprzestawiało, budzi sie gdzieś taka okoł 4-5 rano i nie chce już spać, i tak już od paru dni...
u nas dziś brzydka pogoda, pada, pada i jeszcze raz pada...
nici ze spacerku:-:)-:)-(
Sawka, duzo w tym prawdy co napisałaś. ale dosć często spotykam sie z takim czymś: gościu pracował w Polsce 8 godzin dziennie i ciągle narzekał, ze mało zarabia i brakuje kasy, wyjechał za granicę i tam owszem zarabia wiecej, tyle ze pracuje nie 8 godzin, a 12-14 godzin dziennie, a żyje na podobnym poziomie jak tu w Polsce, wiec często mija sie to z celem. Nigdzie nie jest łatwo i pieniądze nie lecą z nieba, po prostu trzeba zasuwać czy u nas w Polsce czy gdziekolwiek za granicą.
myślę że nie do końca aż tak jest, ale nie ma co tu dyskutować bo jak widać każdy ma wyrobione zdanie na ten temat, powiem ci Aga tylko ze moj M nigdy w Polsce nie pracował 8 godzin tylko po 10-12 i tu w Dani też pracuje podobnie ale o dużo lepsze pieniądze, i dodam jeszcze że nie chciałabym wyjeżdzać z Polski bo mam tu rodzine, przyjaciól, znajomych i na raziem jest ok,
ale jakby sytuacja mnie zmusiła do wyjazdu na stałe gdzieś poza granice kraju to bym wyjechała, bo wiem że w innych krajach zyje się dużo łatwiej i lżej

Witam mamusie
100 latek dla Zuzi :-)chyba nasza najmłodsza solenizantka ?!
U nas rowniez popsuła sie pogoda wiec siedzimy w domku, w sumie po szczepieniu to nawet lepiej
Blizniaki tak Ci ładnie dziewczyny przygadują tą ciazę, ze w koncu jeszcze wykraczą;-);-);-)
Wy mi już ochane nic nie kraczcie i tak nie wiem w co ręce włożyc, pracy ciągle sporo, wiec z nastepnym już chyba bym nie dała rady.
U nas pogoda tez ise zepsuła, kropi deszcz.

ZUZIULKO, wszystkiego najlepszego

Ciekawe jak tam Agatkas, miała dzis do pracy śmignąc, jak znajdziesz czas to zdaj relację, trzymaj sie słonko.

Ale najpierw muszę zrobić obiadek, jakieś pomysły na obiadek dziewczyny?????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja mam dzisiaj zupkę pieczarkową, kaszę jęczmienną + gulasz

Pozdrowionka

witajcie
mojemu dziecku zoć ostatnio sie poprzestawiało, budzi sie gdzieś taka okoł 4-5 rano i nie chce już spać, i tak już od paru dni...

U mnie jest identyczna sytuacja :baffled::-(, tyle, że Alan wstaje przeważnie o 4 i to już od dobrych dwóch tygodni :szok:, potem cyca do 7, a ok. 10 robi sobie krótką drzemkę:sorry2:
Kana duuużooo zdrówka dla Mariczki i reszty chorych bobasków, (dla mamuś też dużo zdrówka), by choróbska szybko Was opuściły :tak:
Sto lat dla wszystkich solenizantów ...:tak::tak:, hmmm, dużo Was czytam, ale jakoś trudniej mi ogarnąć, żeby na wszystkie (albo chociaż kilka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) posty odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie jest identyczna sytuacja :baffled::-(, tyle, że Alan wstaje przeważnie o 4 i to już od dobrych dwóch tygodni :szok:, potem cyca do 7, a ok. 10 robi sobie krótką drzemkę:sorry2:
Kana duuużooo zdrówka dla Mariczki i reszty chorych bobasków, (dla mamuś też dużo zdrówka), by choróbska szybko Was opuściły :tak:
Sto lat dla wszystkich solenizantów ...:tak::tak:, hmmm, dużo Was czytam, ale jakoś trudniej mi ogarnąć, żeby na wszystkie (albo chociaż kilka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) posty odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to moja may jak zasnie o 20 tak spal dzis do 10 rano i tak juz ma od 2 dni... nie wiem juz sama czy sie martwic czy cieszyc...

hey

Ale macie wenę do pisania aż nie mogę nadążyć z czytaniem:-)

Dzisiaj taki ponury dzień aż brak mi chęci do wszystkiego no ale to też wina depresji:baffled:

Napiszę tylko , że fajnie Nam dzieci rosną i pochwalę się , że Oli wreszcie je ładnie Gerberki:-)

P.S
Buziaki:-)

reklama
Witajcie wtorkowo...udało się nadrobić zaległości...troche was poczytałam i wkońcu zjadłam sniadanko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas szaro i chyba bedzie lało.....ale co tam...idę dzisiaj zrobic pazurki hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A jutro fryzjer...szykuje się mamuśka na niedzielne chrzciny:-p:-p:-p:-p

Mariczko dużo zdrówka.....!!!!!:tak::tak:

Zuzka rosnij duża!!!!!:tak::tak:

P.S. Podpowiedzcie mi co robi się na chrzcie z ta białą szatką????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry