reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Patrysiu, ubranko do chrztu sliczne, mam nadzieje ze imprezka się uda.
Tygrysku, owocnych i nie męczących poszukiwań mieszkanka.
Kanuś, Justa chyba nie doczytała, bo ja napisałam że bardzo fajnie być w ciąży, ale ja juz raczej nie będę.
Agaciu, dobrze ze z Matim wszystko ok, a hemoglobinka napewno szybko skoczy i będzie ok.
Landryneczko, teraz sie nie dziwię ze masz taki zal do naszej słuyżby zdrowia, ale takie przypadki są niestety na całym swiecie, wiadomo, ze inaczej sie na to wszystko patrzy jak to dotyczy kogoś bliskiego. a dializy to już do końca życia chyba, czy może mama czeka na przeszczep nerki? Trzymam kciuki, zeby teraz już zawsze było dobrze.

Pytia, mam do Ciebie pytanko, czy masz moze zasady ortograficzne napisane w jakiś prosty i przejrzysty sposób, taki na poziomie 2 klasy podstawówki, bo mój Krzysiu ma problemy z pisownią, ja wiem jak co sie pisze, ale nie umiem mu tego za bardzo wytłumaczyć, wie np. że ó wymieniamy na o itp, ale ma problemy z ś, si, ń, ni itd,

Teraz spadam szykować obiadek na jutro, bo po pracy to już sie nie chce, no i chłopcy juz głodni ze szkoły, wiec musi być gotowe.

Kiedy lecicie dO Polski???:-p:cool2::cool2:

ja lece jak tylko maly wezmie 2 szczepionke czyli gdziees w polowie czerwca no i nadal nikt nic nie wie jak z dokumentami do ambasady polskiej sie dodzwonic nie moge wyslalam im meila i czekam na odpowiedz co i jak... najgorzej bedzie jak bede musiala czekac na paszport:-:)-(

Landryneczko, teraz sie nie dziwię ze masz taki zal do naszej słuyżby zdrowia, ale takie przypadki są niestety na całym swiecie, wiadomo, ze inaczej sie na to wszystko patrzy jak to dotyczy kogoś bliskiego. a dializy to już do końca życia chyba, czy może mama czeka na przeszczep nerki? Trzymam kciuki, zeby teraz już zawsze było dobrze.

zal to malo powiedziane...
Narazie moja mama ma dializy i dopiero po 4 latach ja wpisali na liste do przeszczepu.Nie mowiac ile bylo zalatwiania i papierkowej roboty ... Teraz jest pod opieka prywatnego nefrologa i jest zadowolona...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie wieczorkiem;-);-);-)
my już w domku
jestem padnięta po takiej długiej podroży
idę was troszkę poczytać i spać
do jutra:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
buziaki

Mój mężowy znowu leci na tydzień do stanów.
Znowu będę sama z Jasiem w domu:-( nie lubię jak wyjeżdza. A teraz znowu tak daleko:-(
MYSZKO SZYBCIUTKO ZLECI ZOBACZYSZ:)))) ja tez nie lubię byc w domku sama... jak pewnie większośc z nas :tak:

Kobitki dziekuje Wam wszystkim za życzenia zdrówka....:-)

Moja niuńka kochana czuje się już chyba lepije przespała cała nocke, lulnęła o 20:20 obudziła sie tylko o 4:20 na butelke i spała do 6:40.... połaziłsmy troszke, cycus i dalej śpi....ale ma taka chrypkę....nawet płakać nie moze normalnie, nie wspominając krzyku....

A tak w ogóle to witam wtprkowo...bo sie nawet nie przywitałam:)

BUZIACZKI:* dla wszystkich solenizantów przede wszystkim Zuzi Agatkas:*:*:*

Dziendoberek:tak:

100 latek dla Zuzi :-)chyba nasza najmłodsza solenizantka ?!

U nas rowniez popsuła sie pogoda wiec siedzimy w domku, w sumie po szczepieniu to nawet lepiej

Blizniaki tak Ci ładnie dziewczyny przygadują tą ciazę, ze w koncu jeszcze wykraczą;-);-);-)

witam!!!
u nas dziś zimno ale jeszcze nie pada,mały śpi po kruciutkim spacerku a ja siedzę i czytam co u Was się dzieje oczywiście popijam sobie kawusię:-)

wczoraj ze starszym synem i psiapsiłą z dziećmi byliśmy w cyrku ale sie śmiałam i wybawiłam tak w ogóle to pierwszy raz w życiu spotkał mnie taki zaszczyt,z Jarusiem został mąż i nawet sobie dał rade(nie miał innego wyjścia)

umówiłam się wreszcie na paznokcie idę w poniedziałek na 19 i już nie mogę się doczekać

kanusia i cyprysiowa i reszte naszych pochorowanych życzę ZDRÓWKA

i mi żal czasów kiedy chodziłam z brzuszkiem ale ja mam już dwójkę i chyba już nie będzie następnego(no chyba że jakaś wpadka)

reklama
Czesć dziewczyny.

\\

ubranko sliczne:tak:
szukamy na retkini ewentualnie widzew. 3 pokoje gdyz wraz z pojawieniem sie filipa coraz wiecej miejsca potrzeba:-D:-D:-D myslimy o nowym od developera ale to dopiero by nas remont czekal:-:)-:)-:)-(

.

O, my tez na Retkini będziemy szukać 3 pokoje!!!! Mój G tam się wychował i jakiś sentyment ma do tego miejsca. Może będziemy kiedys sąsiadkami :)

A u nas wystąpił wczoraj problem z zasypianiem-Młody padł bardzo szybko, bo nył zmęczony, a po godzinie pierwszy raz w życiu obudził się z wielkim płaczem. Musiałam wziąć go na ręce i nosić. Mam wrażenie, że to przez ząbki, bo strasznie gryzie ostatnio...

Do góry