reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

widzisz jakie my mamy ranne ptaszki:-D:-D:-D moja Nuna wstała wczoraj o 3:34 i nie spała do 7, później zrobiła sobie półgodzinną drzemke ja w międzyczasie myslałam że sobie jeszcze pospie ale niestety...

ja bym sie cieszyła jakby moje maleństwo tak ładnie spało:tak:
a karmisz piersią czy mlekiem modyfikowanym:confused:

tylko miom mlekiem o mleku modyfikowanym moge zapomniec wogole go nei chce tknac tak przerazliwie placze jak mu chce go dac ze zaraz rezygnuje... nie mam serca patrzec jak maly placze

reklama
Witajcie Mamuśki.
Ostatnio jakoś nie miałam weny dlatego niespecjalnie udzielałam się na forum, ale teraz muszę to nadrobić:tak: Muszę się Wam pochwalić, że w końcu zdałam prawko:-) Boże ile ten egzamin mnie nerwów i stresu kosztował, dlatego naprawdę jestem przeszczęśliwa z tego powodu:tak: W weekend bawiliśmy się na weselu mojej siostry i w końcu trochę się rozerwałam. Bardzo było mi to potrzebne;-)

Niestety dzisiaj dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów urodziła przedwcześnie dzidziusia w 6 miesiącu:-( I nie udało się maluszka uratować. Była taka szczęśliwa, mieli już gotowy pokój dla maleństwa i taka tragedia:-( Normalnie brak mi słów...

Witajcie Mamuśki.
Ostatnio jakoś nie miałam weny dlatego niespecjalnie udzielałam się na forum, ale teraz muszę to nadrobić:tak: Muszę się Wam pochwalić, że w końcu zdałam prawko:-) Boże ile ten egzamin mnie nerwów i stresu kosztował, dlatego naprawdę jestem przeszczęśliwa z tego powodu:tak: W weekend bawiliśmy się na weselu mojej siostry i w końcu trochę się rozerwałam. Bardzo było mi to potrzebne;-)

Niestety dzisiaj dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów urodziła przedwcześnie dzidziusia w 6 miesiącu:-( I nie udało się maluszka uratować. Była taka szczęśliwa, mieli już gotowy pokój dla maleństwa i taka tragedia:-( Normalnie brak mi słów...
gratuluje prawka:-)
przykro z powodu koleżanki, jaka tragedia

asiulkaa - miło cię znowu widziec tutaj :-) Gratulacje!!!
A to, co spotkało Twoją koleżankę to naprawdę bardzo, bardzo smutne :-(

Ja od godziny szukam smoczka Julci...nie dość że tak poszukiwany w sklepach to jeszcze Julcia gdzies go wyrzuciła i nie moge go znaleźć na szczęście mamy zastepczy.....:tak::tak::tak:

Ja od godziny szukam smoczka Julci...nie dość że tak poszukiwany w sklepach to jeszcze Julcia gdzies go wyrzuciła i nie moge go znaleźć na szczęście mamy zastepczy.....:tak::tak::tak:
my tez mamy zastępczy, i raz zdarzyło się ze i ten zastępczy zginał, to była dopiero jazda, krzyk na cały blok:-)

Marzycielko wyglądałaś super, noo, oczywiście "mała":-) Oli również:tak::tak:. Gratuluję debiutu;-):tak::-D:-D, będę Was podglądać codziennie :-)

reklama
Do góry