reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kochane
Wczoraj tak mi szybko dzien minał, męzu zawiózł chłopaków na basen, a z Mała zaliczył spacerek, a ja w tym czasie zrobilam sobie paznokcie. Jak wrócili to ja poszłam na długi spacerek, po drodze zaszłam do rodzinki, a tam grill akurat wiec troche posiedzielismy i po 19 do domku.
Pogoda u nas dzisiaj znów rewelacyjna, słonko świeci i pewnie gdzieś sie wybiorę z Małą. Reszte rodzinki wyekspediowałam na turniej tańca, miałyśmy tez jechac ale szkoda mi tej pogody, bo trzeba 3 godziny spedzic w drodze, wiec wolałam zostac, tym bardziej ze młoda cos mi zaczeła kaszelkować.
A co do terroryzowania krzykiem, to nasza tez potrafi.

Justa, gratulki ząbków.
Kanuś, współczuję nocki i nżyczę zeby te zęby szybko wyszły i Mariczka dała Wam pospać.
Fasolka, fajnie że zakupki udane i juz sie sprawdziły na pierwszym grillowanku.
Mopek, podziel się ciachem, bo zaraz idę sobie kawusię zrobić, a wczoraj dokończyłam jeść ciasto i w domu są tylko jakies batoniki.
Martusia, wszystko sie ułozy zobaczysz, w kazdym zwiazku sa dni lepsze i gorsze.
Tygrysku, jak fajnie ze zakupy udane. Ja mam zawsze problem zeby sobie cos wybrac i wstyd sie przyznac ale jeszcze nie mam nic na komunie, a to juz za 3 tygodnie

DUNIA, WRACAJ DO NAS SZYBKO!!!!!!!!!!!!!

reklama
MAartusia to chyba w takim razie do wszystkich mleczek cos dosypują:p hahaha bo nasza Mari tez tak macha.....HAHAHA strach sie bać co bedzie później:p

Justa jak mozesz to zapodaj linka do tego atku,bo chyba oślepłam ze zmęczenia i znależć nie moge.....

Justa.....ja chyba też nie bardzo widze podobieństwo..... kurcze jak ja się ciesze,ze my z misiakiem jesteśmy mimo wszystko szczęśliwą parą:)))):-)

Marta ja nie węsze podstępu Nie chce tu nikogo obrazac ani o nic podejrzewac My sie znamy i ufamy sobie a nie chce poprstu zeby ktos probowal nas oszukac;-)

Właśnie kana, najważniejsze to umieć się pogodzić:tak: I my też często zaczynamy się śmiać jak głupki, kiedy przez dłuższy czas o czymś dyskutujemy, i każde z nas ciągle swoje i swoje:-D. Bo wiadomo, że żadne nie ustąpi i koniec:-D Trzeba odpuścić, zwłaszcza że w większości to są pierdoły i naprawde błahe sprawy:tak:

My nie kłóciliśmy się tylko na początku związku:-D
Zresztą oboje jesteśmy uparci, chcemy postawić na swoim, więc nie da rady, żeby obyło się bez ścięć:-D. Ciesz się justa, bo mało chyba takich par:tak: Bynajmniej ja nie znam

reklama
Martusia najpierw pisalas ze wasze malzenstwo sie rozpada a potem ze nie klociliscie sie t o jak?:sorry: Ja tez ciesze się ze mieszy wami juz wszytsko okej:-)Oby tak dalej

Do góry