reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no to calkiem bliziutko;-) zebym wiedziala to w maju to bym sie wprosila na kawe :-D ale ja juz niebede miala tak dobrze bo ciocia sie we wrzesniu przeprowadza do nas:-( ale i tak niejest tak zle bo mam jeszcze jedna ciocie na karwinach kuzynke ikuuzyna ale oni niewiem dokladnie gdzie:-) i kuzynke w sopocie takze nad morze i tak jezdze co roku i juz tak zostanie;-)

reklama
Witam juz trochę mi sie humor polepszył bo mnie mój Misiek pocieszył że ta sukienka byc może się będzie nadawac na wrzesień a jak następna też będzie za duża to najwyżej poszukamy czegos w sklepach bo tydzień to jeszcze sporo czasu;-)Nie wiem czemu nagle stał się taki milutki bo on raczej należy do skąpców i nie lubi rozstań z pieniążkami. Czyżby się mnie bał?:-DA największy miał ubaw jak usłyszał że sukienka jest na mnie za duża w cyckach bo ja raczej z tych obdarzonych przez naturę i normalnie noszę miseczkę D:-D

Cyprysiowa - ja też mam macicę już wyżej, oczywiście to zależy od dnia, ale czase 2-3 palce nad pępkiem, czasem palec pod pępkiem, zapewne zależy od ułożenia dzidziolo.

Ja urządzam sobie wakacje na początku sierpnia i tylko z córcią, bo mąż niestety uziemiony w pracy...

Yoka - moje ogromniste gratulacje!!

A ja nadal ani nie znam płci :( ani nie czuję ruchów :(

Nie mam się czym pochwalić:)

Nie było mnie 2 dni a normalnie 2 godziny mi zajęło przeczytanie wszystkiego co naskrobałyście:)

No heja dziewczyny:-):-):-):-):-):-)

Czuję małolatkę!!:-):-)hahaha:-):-):-) hurrrrra!!!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie już wcześniej ją czułam tylko nie wiedziałam że to to:tak: a teraz czuję wyraźnie....jaka jestem uchachana jak gwizdek na jarmarku!!!!

Tylko,że ja czuję to sporo niżej pępka a jestem w 20 tc....no i wczoraj lekarz robił mi usg właśnie mniej więcej w tym miejscu gdzie je czuje....:-):-):-)

I wiecie co Wam powiem....że polemizowałabym na temat tego że to takie mega przyjemne.....przyjemne jest dlatego że wiem że to moja mała ale samo uczucie takie dziwne.....taki dotyk od wewnątrz.....:-)

Yoka no to super!!
Wiesz jak moja mnie kopie po pęcherzu już 3 miesiąc to nie jest fajnie a właśnie mi to robi:eek:
Ale wcześniej kopała mnie w samym pępku ha ha i aż się śmiałam z tego :-D

my tz sie chcemy wybrac nad morze, ale w 2 polowie sierpnia i tez musze zapytac ginki co ona na to ;-)
udanych wakacji ;-)
a ja mam pytanie zupelnie z innej beczki, przeprowadzamy sie za jakies 3 tyg do mieszkanka moich rodzicow, ale najpierw jak wiadomo musimy troszka tam pomalowac... macie jakies fajne pomysly na ciekawe pomalowanie scian, ale nie specjalnie skomlikowane? i jaki kolor pasuje do salonu do jasnych mebli a jaki do sypialni, gdzie bedziemy z dzidzia? Czekam na probozycje :tak:

My teraz kończymy remont;-)
Do dużego pokoju mamy Ciemny Wrzos na ścianach a meble jasne.
Do pokoju dziecka mamy Zieloną Herbatę z serii 'Barwy Natury' Śnieżka.
Przedpokój mamy Zachodzące Słońce ze Śniezki.

Polecam mają super kolorki. W poniedziałek powstawiam zdjęcia to zobaczycie;-)

marzycielka rzeczywiscie nazwy sa ciekawe chetnie zobacze zdjecia, remontujemy nasz dom w polsce i coprawda do malowania jeszcze daleko teraz rozbudowujemy, ale moze juz cos wybiore. Moja tesciowa malowala mieszkanie farbami dulux maja ciekawe kolory ale ceny tez sa ciekawe;-)

reklama
Do góry