reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
piszecie jak szalone, chwile czlowieka nie ma a tu tyle stron :szok:
cyprysiowa, ale ci zazdroszcze wakacji, tez bym sie gdzies wyrwala :-(
yoka cudownie,,ze czujesz malenstwo.
Moje tez sie wypina fajnie, czesto wieczorem widac chyba glowke kolo prawego jajnika :tak:

dagulla - poroglądaj się jeszcze po sklepach, bo teraz jest moda na wszelkie tuniki i sukienki rozszerzane tuż pod biustem, więc niekoniecznie musi być typowa ciążowa, zeby ci spasowała :)

Cyprysiowa - miłych wakacji kochana! My się wybieramy za dwa tygodnie nad morze. Cieszę sie bardzo, ale trochę się boję podróży, to jednak od nas 800 km, czyli jakiś 11 godzin w samochodzie... Zobaczymy, co moja ginka na to...

ja rowniez zycze milych wakacji ;-) ja juz mialam wakacje w maju:-D a z ta sukienka to i tak jest jeszcze czas wiec moze jeszcze wystawia ja ale sie wkurzylam jak to zobaczylam:-D

my tz sie chcemy wybrac nad morze, ale w 2 polowie sierpnia i tez musze zapytac ginki co ona na to ;-)
udanych wakacji ;-)
a ja mam pytanie zupelnie z innej beczki, przeprowadzamy sie za jakies 3 tyg do mieszkanka moich rodzicow, ale najpierw jak wiadomo musimy troszka tam pomalowac... macie jakies fajne pomysly na ciekawe pomalowanie scian, ale nie specjalnie skomlikowane? i jaki kolor pasuje do salonu do jasnych mebli a jaki do sypialni, gdzie bedziemy z dzidzia? Czekam na probozycje :tak:

yoka czyzbys miszkala gdzies w okolicach norwida? moja ciocia tam mieszka i zawsze do niej jezdze wlasnie ze wzgledu ze blisko do moza i do świetojanskiej:-D

reklama
Do góry