reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeszcze 2 dni do wakacji:) Ostatnie szalone i mało odpowiedzialne: Namiot, śpiwór, palnik gazowy, bezdroża... Będę tęsknić, jak ja potem nadrobię 2 tygodnie nieczytanych postów...

reklama
no i jestem troche zawiedziona bo sukienka wedlug mnie okropna:zawstydzona/y: a znam to laske troche i ma dosc fajny gust i spodziewalam sie jakiejs ekstra kiecki, no chyba ze tylko na mnie tak brzydko lezy:sorry2:moze jej pasowala no ale to nic nie ta to inna chociaz myslalam ze uda mi sie taniutko cos fajnego kupic:-)

Dzięki dziewczyny za gratki:-)
Dorotka23 uśmiałam się z tymi toaletami hahaha:-D:-D
dagulla nie przejmuj się....napewno dostaniesz cosik fajnego:-)

u mnie w miesscie to akurat napewno nic nieznajde bo tu niema sklepu z odzierza ciazowo jedynie do krawcowej:-D chyba jednak zamowie ktoras z tych z allegro ale to dopiero pod koniec sierpnia. bo ta sukienka akurat byla uszyta tak ze nawet w 9 miesiacu bym w nia weszla ale niebede brala czego co misie niepodoba tylko dlatego ze jest tanie a potem bede umierac caly wieczor bo sie bede w tym fatalnie czula:-D

YOKA gratuluje czucia ;-) To ze cie kopie nisko to ok. Mi np. czasem sie wypina kolo pepka (pewnie glówka) czasem musnie kolo pepka ale kopniaki najlepsze obrywam tuz nad koscia łonową :-) Najwyzsza czesc macicy jest kolo pepka ale dzidzka sobie plywa wszedzie

A ja sie szykuje na wczasiki :-) Zrobilam pranie i chce jescze jedno ale juz nie mam gdzie wieszac :dry:
Jutro wstaje bardo szybko bo o 5-6 zeby isc spac kolo 20 bo musze wstac o 2.30 z soboty na niedziele :sorry:

reklama
Do góry