reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamuski

Przede wszystkim zdrówka dla wszystkich obecnych i zaległych:zawstydzona/y:jubilatów

U nas dzisiaj nocka super, Julcia spała do 6.30:tak::tak::tak:Moje kochane dziecko daje rodzicom wyspać się:laugh2::laugh2::laugh2:

Kanuś my mamy parasolke ale czasami to ona nie spełnia swojej funkcji:eek::eek::eek:, więc nie inwestujcie w nia dużo pieniążków:tak::tak::tak:

Mopek my tez chcemy, zajedziesz i po nas???:-D:-D:-D

BLIZNIACZKU ZAWIADAMIAM CIEBIE IZ PRZYJEZDZAM DO CIEBIE Z: MOPKIEM, KANĄ,I MADZIENKĄ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

DZIEKUJEMY KOCHANE ZA GLOSIKI Z fILIPKIEM!!!!!!!

cO DO parasolki to podpisuje sie pod madzienką, nie kupuj zbyt drogiej, ja czesciej pod nia sie chowam na spacerkach niz filipek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
dzięki mopku, dzieki kanusia za pocieszenie;-)
kana, ja już nie studiuje tylko mam obronę doktoratu w lipcu, czyli jak na razie przyszła pani profesor;-):-p, albo nie doszła pani profesor:sorry:--hhehehe, a przed obrona trzeba zaliczyć 3 egzaminy,nie wiem po co te egzaminy:szok::szok:, ale pewnie po to zeby mnie stresować:baffled:, jak o tym myślę to aż mnie żołądek boli z nerwów, wiec dwa mam w środę, a jeszcze jeden mi zostanie;-)
mopku, a lingwistyka kognitywna, to jest taka rzecz, o której lepiej nie wiedzieć, bo na sama myśl o niej zaczyna mnie bolec i głowa i żołądek;-);-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć

Jeżeli chodzi o nosidełka to ja mam złe doświadczenia z nimi oraz bardzo dużo znajomych noszących dzieci w chustach odradza noszenie dziecka w taki sposób , że wisi na kroczu i ma ucisk na kręgosłup oraz genitalia !Dodam , że moje dziecko bardzo źle reaguje na nosidełka. Noszenie tak małego dziecka przodem do Świata sprawia , że dziecko jest spokojne bo ma straszny natłok wrażeń , z którymi potem nie może dać sobie rady co skutkuje płaczem, spazmami, nerwowością i problemami z zaśnięciem i tak właśnie u Nas było.
Każda mama wie co najlepsze dla dziecka i teraz wiem , że to co robiłam, robiłam nieświadomie niestety z krzywdą dla dziecka.
Ja mówię nosidełkom NIE.

Na szczęście zostałam uświadomiona przez koleżankę , która się na tym zna i teraz rozglądam się za chustami :-)

Moja Młoda będzie 20 maja szczepiona . Każdą szczepionkę odpukać przeszła bardzo dobrze ale za każdym razem i tak się obawiam gorączki.Zobaczymy jak będzie teraz. Poza tym Pynia jest już dużżżżżżża i rośnie w zastraszającym tempie haha. Oby tak dalej.

Piszę do Was korzytsając z okazji kiedy da się ze mną gadać bo mam nieco lepszy humor.
Dzisiaj także dzownię umówić sie na wizytę u lekarza i wierzę, że mi pomoże.

Wasze dzieciaczki widze , że również rosną jak grzyby po deszczu i są w większości zdrowe.
Dla tych , które mają problerm ze zdrowiem mocno ściskam i daję całuski :-)

Aha Wszystkiego Naj Naj dla Jubilatów!!!:-):-):-)

Cześć

Jeżeli chodzi o nosidełka to ja mam złe doświadczenia z nimi oraz bardzo dużo znajomych noszących dzieci w chustach odradza noszenie dziecka w taki sposób , że wisi na kroczu i ma ucisk na kręgosłup oraz genitalia !Dodam , że moje dziecko bardzo źle reaguje na nosidełka. Noszenie tak małego dziecka przodem do Świata sprawia , że dziecko jest spokojne bo ma straszny natłok wrażeń , z którymi potem nie może dać sobie rady co skutkuje płaczem, spazmami, nerwowością i problemami z zaśnięciem i tak właśnie u Nas było.
Każda mama wie co najlepsze dla dziecka i teraz wiem , że to co robiłam, robiłam nieświadomie niestety z krzywdą dla dziecka.
Ja mówię nosidełkom NIE.

Na szczęście zostałam uświadomiona przez koleżankę , która się na tym zna i teraz rozglądam się za chustami :-)

Moja Młoda będzie 20 maja szczepiona . Każdą szczepionkę odpukać przeszła bardzo dobrze ale za każdym razem i tak się obawiam gorączki.Zobaczymy jak będzie teraz. Poza tym Pynia jest już dużżżżżżża i rośnie w zastraszającym tempie haha. Oby tak dalej.

Piszę do Was korzytsając z okazji kiedy da się ze mną gadać bo mam nieco lepszy humor.

Wasze dzieciaczki widze , że również rosną jak grzyby po deszczu i są w większości zdrowe.

marzycielko zgadzam się z tobą , moja tez od początku nie lubiła nosidełko, wiec była raz w nim i krzyczała tak jak by ja z skory obierali

Cześć

Ja mówię nosidełkom NIE.

dobrze ze nie kupilam i nie kupie wogole moj najelpiej sie czuje w wozku rozlozy sie jak krol i jest zadowolony a jak mam gdzies isc na zakupy w nosidelku go biore... juz nie protestuje:-D:-D

reklama
witajcie popołudniowo:-D
my już po spacerku, pogoda dzis śliczna :-) słońce, słońce i jeszcze raz słonće az zyć się chce:-D:-D:-D
najlepsze zyczonka dla jubilatów:tak:
buziaki

Do góry