reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wieczorkiem.
Za nami miły dzień. Spędziliśmy go z naszymi przyjaciółmi, mamy dzieci w tym samym wieku. I trochę sie zrelaksowałam. A Hania wyjątkowo spała dziś 4 razy w ciągu dnia, co normalnie sie jej nie zdarza.

landryneczko

ja mieszkam w irlandii i tez wyrabialam paszport tutaj w ambasadzie polskiej...innej mozliwosci nie bylo...nawet cos takiego jak wpis do dowodu rodzica...ten paszport jest tymczasowy na rok a koszt wyrobienia to 17e :tak:

no mam nadzieje ze ja do ambasady nie bede jechac bo z Bari do Rzymu to szmat drogi i zal mi malego a wiem ze i dziecko musi tam byc:-(glupie przepisy

witajcie
wczoraj byliśmy w Kopenchadze i było dość miło, cały dzień bylismy w końcu razem...
najlepsze zyczonka dla Hani (choć spóźnione:zawstydzona/y:)
dobrze że Lenka wraca już do zdrówka, całuski dla Justyny:tak:
pozdrawiam

witajcie mamuśki:-D
nocka przespana :tak: dzień słoneczny :tak: humorek taki sobie ;-) tatuś w pracy, wiec znowuż cały tydzień same jesteśmy w domku :-(.
Niunka jeszcze sobie dosypia, a ja już od 7.00 na nogach, bo muszę się uczyć:-(, w środe jade do Lublina, bo mam 2 egzaminy-filozofia (masakra) i jezyk obcy i juz sie boje:sorry::sorry::sorry::sorry:a w maju-czerwcu czeka na mnie jeden egzamin z lingwistyki kognitywnej, no i w koncu w lipcu obrona doktoratu, ufffffffffff,wreszcie:-p :nerd:
Miłego dzionka dziewczynki:-)
ide sie uczyc:-:)crazy:

Witajcie dziewczynki...nocka - ujdzie uffff:tak::tak::tak::tak: mam nadzieje ze moje dziecko wraca pomalu do zdrowka....buziak,brzusio czysty tylko jeszcze raczki i nozki -jeszcze troszke:-:)-( no ale jest ogromna roznica;-);-)
pogoda sloneczna mam nadzieje ze sie taka utrzyma przez caly dzien-przynajmniej do spacerku:happy::happy:
za tydzien o tej porze bede juz leciec do Polski:-p:-p
życzę milego dnia , duzo sloneczka i dlugich spacerkow:tak::tak: a dla Hani spoznione -wszytskiego najlepszego:-D:-D

reklama
Witajcie

U nas fajna nocka :tak:. Teraz mały gdzies biegnie, wiecznie rusza nózkami, że tez się nie męczy. :zawstydzona/y:
Spóxnione, ale szczere zyczenia dla Hani (pyti) i Oliwki (yoki). Duzo zdrówka kochane !:happy:
U nas pogoda taka sobie, oczywiście wieje mega wiatr i robi się pochmurno.

Do góry