reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A u Nas sloneczko swieci ale jest straszny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled: nawet na spacerek mi sie nie chce w taki wiatr wychodzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Filip spi a ja pije 2 kawusie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mopku gdzie jestes??????? pewnie pojechalas do Blizniaczka nie czekajac na mnie:hmm::hmm::oo::oo:

reklama
Tygrysku czasami nie mogę zagłosowac na zdjęcie, bo pisze, że juz głosowałam, a ja nie głosowałam :eek:.
hmm tez mam tak czasem ale jak klikne na tego linka pod informacja o tym ze juz glosowane to sie odblokowuje ale wydaje mi sie ze mozna glosowac co 24 godziny i to dlatego jak minie 24 godzinki to sie odblokowuje:eek::eek::eek::eek:

A u Nas sloneczko swieci ale jest straszny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled: nawet na spacerek mi sie nie chce w taki wiatr wychodzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Filip spi a ja pije 2 kawusie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mopku gdzie jestes??????? pewnie pojechalas do Blizniaczka nie czekajac na mnie:hmm::hmm::oo::oo:

U nas tez wieje..wyszłąm na balkon z Jula ale był ryk i teraz śpi w domu...a ja powinnam za obiad wziąć się a nie siedziec przed kompem....

Po mnie Mopek tez jeszcze nie przyjechał:confused2::confused2::confused2:

Cześć

Jeżeli chodzi o nosidełka to ja mam złe doświadczenia z nimi oraz bardzo dużo znajomych noszących dzieci w chustach odradza noszenie dziecka w taki sposób , że wisi na kroczu i ma ucisk na kręgosłup oraz genitalia !Dodam , że moje dziecko bardzo źle reaguje na nosidełka. Noszenie tak małego dziecka przodem do Świata sprawia , że dziecko jest spokojne bo ma straszny natłok wrażeń , z którymi potem nie może dać sobie rady co skutkuje płaczem, spazmami, nerwowością i problemami z zaśnięciem i tak właśnie u Nas było.
Każda mama wie co najlepsze dla dziecka i teraz wiem , że to co robiłam, robiłam nieświadomie niestety z krzywdą dla dziecka.
Ja mówię nosidełkom NIE.

Na szczęście zostałam uświadomiona przez koleżankę , która się na tym zna i teraz rozglądam się za chustami :-)

Moja Młoda będzie 20 maja szczepiona . Każdą szczepionkę odpukać przeszła bardzo dobrze ale za każdym razem i tak się obawiam gorączki.Zobaczymy jak będzie teraz. Poza tym Pynia jest już dużżżżżżża i rośnie w zastraszającym tempie haha. Oby tak dalej.

Piszę do Was korzytsając z okazji kiedy da się ze mną gadać bo mam nieco lepszy humor.
Dzisiaj także dzownię umówić sie na wizytę u lekarza i wierzę, że mi pomoże.

Wasze dzieciaczki widze , że również rosną jak grzyby po deszczu i są w większości zdrowe.
Dla tych , które mają problerm ze zdrowiem mocno ściskam i daję całuski :-)

Aha Wszystkiego Naj Naj dla Jubilatów!!!:-):-):-)
Witam mamuśki:-)

My mamy już trzy nosidełka:-), planowałam kupić chustę , ale odradziła mi koleżanka, bo jak Tomcio zaśnie w nosidełku to ja go wrzucam do wózka , a z chustą tak się nie da :-(, poza tym idą upały i chusta całkowicie odpada. Zreztą mam nadzieję że przekona się urwis do wózeczka;-).
Pytia doszło do mnie to Pismo Święte rzeczywiście śliczne wydanie:-):-)
Pozdrwiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)

Witajcie mamuśki
Widzę że tu pod moja nieobecność super imprezka mi sie szykuje:-D:-D:-D

Agaciu w konkursie pampersa zostałam na szarym koncu niestety mam stałe łacze (ile sie nakombinowałam zeby zmienic IP komputera ale chyba kiepski ze mnie haker :sorry:)
Blizniaki ja sie pakuję i łapię Tygryska po drodze i wpadamy razem :-p:-D:-D:-D ja UWIEBIAM morze:tak: i nawet mi nie przeszkadza ze zimne :happy:
Dobrze Mopku, ze nie udało Ci sie zmienic ip w kompie, mojego męża siostra tak zrobiła i głosowała na moja Małą i teraz nie wiem czy nie zdyskwalifikują,:wściekła/y: wkurzona jestem naq nia jak nie wiem, miałam juz dużo głosów od znajomych a ona doszła jakos ze tak mozna i zaczela nabijac, moze zabiora tylko te nielegalne, oby.
Wpadajcie, nie ma problemu, ja tez lubie morze, ale szczerze mówiac to wiecej dni w ciagu roku spedzam w górach:zawstydzona/y:

BLIZNIACZKU ZAWIADAMIAM CIEBIE IZ PRZYJEZDZAM DO CIEBIE Z: MOPKIEM, KANĄ,I MADZIENKĄ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

DZIEKUJEMY KOCHANE ZA GLOSIKI Z fILIPKIEM!!!!!!!
Zapraszam jeszcze Pyiołek sie zgłaszał i chyba Mamusia

Filipek dzisiaj otzrymał 2 głosiki, bo byłam na 3 godzinki w pracy, wiec tamten komp tez wykorzystany, na Julcie tez głosuję. Prosto po pracy pojechalismy z Grześkiem do ortodonty, a teraz szykuje obiad i moze wyskocze na spacerek, bo fajna pogoda

Sawka, fajnie ze wyjazd do Kopenhagi sie udał, życze oby wiecej było takich udanych dni.
Marzycielko, dobrze ze humorek troche lepsz, mam nadzieje ze ten stan szybkjo pożegnasz, nie zazdroszcze bo to ma tendencje do nawrotów i ja kazdej jesieni sie boje, zeby znów mnie nie dopadło.
Justine, dobrzez ze rodzice troche pomoga z dzieciaczkami, to uda Ci sie ze wszystkim łatwiej uporac i mam nadzieje ze szybko powrócisz na łono BB.

reklama
Do góry