reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Swój w Polsce a małej w Hiszpani to troszke masz nie ten teges bo nie mozesz się nigdzie ruszyc:-p Ale wiesz co jak wyrabialam paszprort to Pani mówiła ze dzieccko moze miec tym czasowy wpis to paszportu czy dowodurodzica mniejsza z tym juz nie pamietam:sorry: ale to jak leci do jednego kraju Uni Europejskej cos takiego:sorry:

dowod mam w tej twardej oprawce :-:)-( pytalam tu w urzedzie miasta i w agencji lotow ale nikt nie wie musza sie doinformowac a u nas teraz bylo swieto w sobote i dlatego nic nie mozna bylo zalatwic postatam sie w tym tygodniu cos wiecej dowiedziec a jak sie wkorze to na lotnisko pojade i tam sie dowiem.

reklama
Ja też, ja też :tak::tak::tak:w ostatniej chwili 100 latek !!!!!!

Patrysiu jak kliknełam na ten link tygryska to pokazało mi tez ze wymagana akceptacja cookie ale po prawej stronie, blizej dołu jest pod napisem ze nie moge głosowac na to zdjecie jeszcze jeden link i jak na niego kliknełam to mogłam oddac głos:tak:(co oczywiście uczyniłam:-):-D)

A ja dzis milutko dzień spędziłam niestety głownie na obżarstwie bo byliśmy na pizzy i na lodach i jeszcze musiałam na jutrzejsza imprezkę tort wykonać weięc słodkooooooooooo mi ale wyzuty si epewnie pojawia dopiero jak sie w poniedziałek w moje jedyne spodnie nie zapnę :sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego wieczorku zyczę ;-)

Dzień dobry wszystkim.

Dziś jestem u teściówki, więc zagłosowałam. A jutro sprawdzę u siebie. Dzięki za rady :-)

landryneczko

ja mieszkam w irlandii i tez wyrabialam paszport tutaj w ambasadzie polskiej...innej mozliwosci nie bylo...nawet cos takiego jak wpis do dowodu rodzica...ten paszport jest tymczasowy na rok a koszt wyrobienia to 17e :tak:

Hej jestem i ja:-D ale widze ze wszytskie mamusie pouciekały na dwór my tez dopiero wróciliismy ;-) Jak poszlismy o 14 to przed chwilą wrócilismy bylismy troszke z kolezanka i jej dzidzusiem na plazy tak tam pięknie a ile ludzi teraz bo tak gorąco:szok: Poszlismy troszke do parku i na zakupy dzidzie sobie troszke pospały:tak: a w droge powrotną gadały cos po chinsku w swoim jezyku:-D:-D Mój męzulek do 22 w pracy A NIE CHCE mi sie samej siedziec takze zjemy cos i idziemy na kawke do 2 kolezanki:-) Miłego dnia....:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie

My juz po spacerku, bylismy na zakupach. kupiłam małemu body, bo juz mi powyrastał. Sobie miałam kupić zakiecik, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam i teraz żałuje :zawstydzona/y:. Głupia baba ze mnie. Mały na samym końcu zakupów odprawił arie niezłą. Kurde mam chyba bardzo rozpuszczone dziecko ... tylko rączki ... aż wstyd z nim gdziekolwiek wyjeżdżać. Przez to wszystko mam doła.

Ciepło u nas, ale taki wiatr wieje, ze nawet nie jest przyjemnie :-(, bo mi kocyk zwiewa :wściekła/y:.

dziewczyny zagłosowałam dzisiaj też, a do kiedy jest ten konkurs?

Bliźniaki , Mopek dajcie znac czy wygraliście cos z pampersa.

Kokusia dzisiaj tez powpisywałam za wszystkich z rodziny, ale nie wiem czy to bedzie sie liczyło :eek: ?

Agaciu, na razie trwa weryfikacja głosów, więc jeszcze nic nie wiem czy udało sie cos wygrac czy nic. Na pewno dam znac.

Tygrysku, zagłosowane. Pakuj młodego i przyjeżdżaj do nas to bedziemy spacerować, nad morze mam 10 km, a pogoda dzisiaj bajeczna

Witajcie

My juz po spacerku, bylismy na zakupach. kupiłam małemu body, bo juz mi powyrastał. Sobie miałam kupić zakiecik, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam i teraz żałuje :zawstydzona/y:. Głupia baba ze mnie. Mały na samym końcu zakupów odprawił arie niezłą. Kurde mam chyba bardzo rozpuszczone dziecko ... tylko rączki ... aż wstyd z nim gdziekolwiek wyjeżdżać. Przez to wszystko mam doła.

Ciepło u nas, ale taki wiatr wieje, ze nawet nie jest przyjemnie :-(, bo mi kocyk zwiewa :wściekła/y:.

dziewczyny zagłosowałam dzisiaj też, a do kiedy jest ten konkurs?

Bliźniaki , Mopek dajcie znac czy wygraliście cos z pampersa.

Kokusia dzisiaj tez powpisywałam za wszystkich z rodziny, ale nie wiem czy to bedzie sie liczyło :eek: ?

Agaciu chyba do konca miesiaca i mozna glosowac raz dziennie:tak::tak:

Agaciu, na razie trwa weryfikacja głosów, więc jeszcze nic nie wiem czy udało sie cos wygrac czy nic. Na pewno dam znac.

Tygrysku, zagłosowane. Pakuj młodego i przyjeżdżaj do nas to bedziemy spacerować, nad morze mam 10 km, a pogoda dzisiaj bajeczna

Blizniaku to ja dziś już nie zdążę ale jutro rano się pakuję i wieczorkiem będziemy u Ciebie:-D:-D:-D:-D a i przy okazji mogę zaopiekować się Madzieką jak Ty będziesz w pracy:-D:-D:-D:-D

reklama
Tygrysku nie ma sprawy, pakuj sie szybko i w drogę. ten tydzień idę do pracy tylko dorywczo, bo moi rodzice pojechali do Włoch i do pracy nie idę bo co z Małą zrobię. Więc jak przyjedziesz to pośmigamy razem nad morze

Do góry