reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

patrysiu nie wiem dlaczego:-( a spróbuj kliknac na linka ktorego mam nad suwaczkiem

Nie pomogło...:-(

patrysiu ja tez nie moglam zaglosowac ale odswiezylam stronke i potem moglam oddac glos

Próbowałam, ale to nic nie dało. Pewnie mam jakieś ustwienie w kompie, ale boję się coś zmieniać, bo jeszcze namieszam...

Właśnie sobie przypomniałam- 100 latek dla Mateuszka :-)

reklama
Dziękujemy za zyczonka :tak:. Reniu sliczna piosenka - dziekujemy !

A my juz po wizycie teściowej, mały jak ją widzi to płacz, nie wiem dlaczego, do wszystkich sie śmieje a jej się boi :eek:.

Czesc padam ze tak powiem na ryj:sorry::sorry: caly dzien w ruchu nie mialam czasu nawet usiąsc nie mam nawet siły się isc teraz umyc Bylismy na obiadku potem u pediatry pozniej pojechalsmy troszke na zakupy kupiłam sobie płaszczyk na lato za 60 euro potem przyjchali gosciee Jula z rak do rak a jaka zadowolona była:-D przed godziną pojechali:confused2: Potem poszlismy troszke na plaze teraz tak tam pięknie a jaki mielismy piekny zachód słonca Julka juz wykąpana bawi się z tatem zaraz pojdę się troche poprzytulac do moich skarbów :-ppostaram sie jutro odezwac to miłeej nocy całuje wszystkich:-);-):rofl2: Agacia babci się malenstwo boi??:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Późno, ale jeszcze zdążyłam - sto latek Mateuszku! :happy:
Ja też, ja też :tak::tak::tak:w ostatniej chwili 100 latek !!!!!!

Patrysiu jak kliknełam na ten link tygryska to pokazało mi tez ze wymagana akceptacja cookie ale po prawej stronie, blizej dołu jest pod napisem ze nie moge głosowac na to zdjecie jeszcze jeden link i jak na niego kliknełam to mogłam oddac głos:tak:(co oczywiście uczyniłam:-):-D)

A ja dzis milutko dzień spędziłam niestety głownie na obżarstwie bo byliśmy na pizzy i na lodach i jeszcze musiałam na jutrzejsza imprezkę tort wykonać weięc słodkooooooooooo mi ale wyzuty si epewnie pojawia dopiero jak sie w poniedziałek w moje jedyne spodnie nie zapnę :sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego wieczorku zyczę ;-)

darina - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!

Marzycielko - to tylko jeden artykuł, a więc jedna opinia, trudno więc uznać ją za w pełni obiektywną. My mamy nosidełko Fisher Price i Hania
uwielbia w nim być. Nie zauważyłam, żeby miała problemy z zaśnięciem, kiedy jest noszona przodem do świata, wręcz przeciwnie, często zasypia w nosidełku właśnie. Oczywiście staram się nie nosić jej tak za dużo, każde nosiedełko i każda chusta ogranicza ruchy dziecka, więc rehabilitanci zalecają, aby nie używać ich bardzo często. Poza tym w tym artykule, który przytaczasz, piszą, że takie nosidełka są złe, bo dziecko nie ma kontaktu wzrokowego z rodzicem, ale to mei-tai, które chcesz kupić też takiego kontaktu nie zapewnia, bo dziecko jest na plecach rodzica, więc nie bardzo rozumiem, w czym jest lepsze? :sorry:
Ale jeśli Ciebie bolą plecy po spacerze w Chicco to coś może faktycznienie tak z tym nosidełkiem. Ja nie odczuwam dyskomfortu w swoim.

Cześć dziewczeta ja dziś byłam z mamą i siostrą na zakupach. Pierwszy raz na tak długo zostawiłam Zuzię z tatą i dziadkiem:) Dali radę!!!:)
Ja za to mam doła bo pojechałam kupic coś do ubrania dla siebie na chrzciny i nic nie kupiłam bo jestem za GRUBA!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-(
Za to dla Zuzi już mam:

Załączniki

• 1sukien.jpg
    1sukien.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 29
  • 2 sukin.jpg
    2 sukin.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 32
Pisałam do Justyny i dowiedziałam się ze jest troszke lepiej ale w między czasie malutka i Justyna chyba złapały rotawirusa bo pojawiły się biegunki itp. Ale mała Lenka ma apetyt i się uśmiecha więc chyba jest coraz lepiej:) Justyna pozdrawia wszystkie mamuśki z BB:)

reklama
Agatkas pozdrów Justynę
Ubranka śliczne :tak::tak::tak:

Dobra idę spać bo dziś jakoś wyjątkowo sie od kompa odkleić nie mogę a rano kto za mnie wstanie ?????? :confused2:

PAPAPAAAAA

Do góry