reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko twarda z Ciebie sztuka! Ja bym takiemu nie wiem co zrobiła. Trafiłaś na idiotę bez wyobraźni. Miałaś szczęście, że nic ci sie nie stało.

Mnie właśnie szef doprowadził do białej gorączki. I jestem zła na siebie, że jak na razie ani jednego dnia zwolnienia nie brałam. Czekam 3 tygodnie i idę na L4. Jestem tak zła, że cała sie trzęsę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Skarbie spokojnie!!!!!:no:
Co się stało?? Wyjaśnij Nam.

Yoka miłego dnia i do napisania;-)

reklama
yoka milego pobytu u babci;-)
marzycielko ja rok temu tez kupilam sobie zolty komplet z niby skóry no i zostaly mi fotele :sorry2: skora rozprułą sie ale brat sobie wzial kanape noi teraz to sie zrobila z niej tragedia cala popekala:dry: ale moze tylko ja tafilam na taka ferelna:wściekła/y: bo moja przyjaciolka ma juz ponad polroku i nic sie niedzieje a z nas sie smieja ze tak bardzo o dzidziusia sie staralismy no i po kanapie:-D
ale mam dzisiaj dziec co chwile glodna jestem:wściekła/y: ale teraz wcinam sobie markizy;-)

yoka milego pobytu u babci;-)
marzycielko ja rok temu tez kupilam sobie zolty komplet z niby skóry no i zostaly mi fotele :sorry2: skora rozprułą sie ale brat sobie wzial kanape noi teraz to sie zrobila z niej tragedia cala popekala:dry: ale moze tylko ja tafilam na taka ferelna:wściekła/y: bo moja przyjaciolka ma juz ponad polroku i nic sie niedzieje a z nas sie smieja ze tak bardzo o dzidziusia sie staralismy no i po kanapie:-D
ale mam dzisiaj dziec co chwile glodna jestem:wściekła/y: ale teraz wcinam sobie markizy;-)

No mam nadzieję, że mój trochę wytrzyma:-D
Bo przez rok nie miałam prawie mebli gdyż moja rosnąca dożyca zeżarła wszystko:-D
Teraz jej już na szczęście przeszło hihi.

Ja zjadłam prawie naraz całą duża paczkę Kinder Chocolate;-)

Cyprysiowa pytanie przede wszystkim do Ciebie bo Ty Nam zorganizowałaś fajnie ten dział.

Czy możesz założyć wątek o intymnych sprawach kobiet w ciąży i po ciąży??
Mam do Was pytanie dotyczące piersi ale na ogólnym tak głupio...:sorry2:

Dziewczyny jak myślicie? Dobry pomysł??
Taki wątek z radami i Naszymi problemami.

tez jestem za watkiem;-)
marzycielko oczywiscie zycze tobie zeby jak najdluzej ci wytrzymal tak tylko mi sie skojarzylo z moim jak przeczytalam co napisalas :-)
dobra dobra juz niepisze o jedzeniu chociarz dzisiaj mam pyszna rybke na odiadek wlasnie sie smazy ale zapaszech mmmmmmmmmm :-D dobra juz was niedenerwuje dzisiaj obiecuje :-)

Dagulla86 w żadnym wypadku się nie denerwuje....;-) tylko kurcze ja i tak mam straszne zachcianki,a jak mi sie coś "wkręci" to nie ma zmiłuj :tak:i wtedy biedny mój Kamilek,bo biega po sklapch:sorry2:

reklama
moj piotrus ma szczescie bo jeszcze niemusi biegac po sklepach . ale nawet jak bym niemiala zachcianek do konca ciazy to i tak mu to zafunduje tak dla jaj:-D

Do góry