reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

marzycielka od razu wywnioskować można że to cham i prostak!!:wściekła/y: Dobrze mu powiedziałaś!!:wściekła/y: jak jednego razu dostanie od kogoś w papę to może się nauczy palant!!!:wściekła/y:

wiesz co chamstwo czyste ! szkoda ze musiałaś tyle nerwów stracić ! dobrze że mu nagadaliście bo oni myślą sobie że są najważniejsi !

No naprawdę nerwów to ja straciłam ale On kiedyś zarobi od kogoś.:wściekła/y:

reklama
Kurczę no tak się zdenerwowałam tą historią marzycielki że aż mnie nosi:wściekła/y:!!wrrrrrr
Dzięki za zrozumienie. Ja w nocy miałam z nerwów duże ciśnienie ale teraz już jest super.
A Ty się tez już nie denerwuj bo tak mu wczoraj pojechałam , że facet sam nie wiedział gdzie jest:-D:wściekła/y:

hahaha masz racje nie ma się co denerwować....ale jak sobie pomyślę że takie draństwo chodzi sobie po tej ziemi i myśli że jest pępkiem świata to normalnie aż mnie trzęsie:wściekła/y::-)

WITAM PO ŚNIADANKU....tak mi ten snicers siedział w głowie,ze przekąska szybciej się zjadła niż samo sniadanko....
Aj dziewuszki szkoda się denerwować....czub to czub...są ludzie i taborety i nie ma co nerwów tracić....ja to bym mu ten rower w pewną część ciała wsadziła....:tak:

Sawka - witaj!!

Cyprysiowa - no to faktycznie do bani.... mam nadzieję, że może jakimś srodkiem specjalistycznym się uda.. ale powiem szczerze, że wątpię...

A tak z ciekawostek, to my byliśmy urzeczeni jak fajnie jest u islandczyków - oni jak mają córkę to np. nazywają ją Dobrochna, a na nazwisko ma np. Robertsdottir (bo tata ma na imię Robert), jeśli tacie Robertowi urodzi się syn, ma on na nazwisko Robertsson. Hehehe i wszystko jasne, kto jest czyj.

Kana - są specjalne poduszki dla ciężarnych, takie długie, wąskie wałki - dzięki czemuś takiemu przetrwałam pierwszą ciążę i drugą też już walczę z taką poduchą pod bokiem, nie wyobrażam sobie bez niej życia...

Marzycielka - ja bym chyba poprosiła pana o personalia i złożyła na niego pisemną skargę, pizduś jeden!!

zozakoza - współczuję bardzo, szkoda, że nie macie wsparcia w rodzinie...

justyna - ależ ty nam nie przeszkadzasz. hehehe.

Aj dziewuszki szkoda się denerwować....czub to czub...są ludzie i taborety i nie ma co nerwów tracić....ja to bym mu ten rower w pewną część ciała wsadziła....:tak:

:-D:-D:-D:-D
Wiecie co ja się tylko cieszę, że on nie najechał na Mnie i zdążył się zatrzymać. Przecież to mogło się bardzo źle skończyć.

A teraz zmieniając temat ;-)
W poniedziałek przywożą mi wypoczynek do pokoi i to już koniec remontu.
Tak się cieszę, że jak Mała się urodzi to będzie miała takie super mieszkanko. Tylko dwa pokoje ale myślę, że teraz super urządzone.
W dużym pokoju na ścianach mam ; uwaga Ciemny Wrzos zaje...sty jest:-) A meble ala żółta skóra ale to nie skóra a jakiś tam podobny materiał.

Pędzę teraz odwiedzić babunię....bo tylko ją jedną mam z dziadków:-)
a potem pewnie wybiorę się z rodzicami na działeczkę popodjadać troszkę truskawek:-) ale odezwę się jeszcze później:-)

reklama
Marzycielko twarda z Ciebie sztuka! Ja bym takiemu nie wiem co zrobiła. Trafiłaś na idiotę bez wyobraźni. Miałaś szczęście, że nic ci sie nie stało.

Mnie właśnie szef doprowadził do białej gorączki. I jestem zła na siebie, że jak na razie ani jednego dnia zwolnienia nie brałam. Czekam 3 tygodnie i idę na L4. Jestem tak zła, że cała sie trzęsę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Do góry