reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

uff udało mi sie dotrzec do ginki i wrocic prawie bezproblemowo, prawie bo niby wszystko jest ok dojazd niezły, autobusy niskopodłogowe tylko z kierowcami czasem cos nie tak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wysiadam prawie pusty autobus, przystanek dłuuugi (taki podwójny) za nami zaden autobus nie staje i w jednym miejscu rabatka z drzewkiem i kwiatkami, gdzie staje kierowca dzwiami jedynymi ktore nadaja sie do wyjazdu wózkiem ??????:crazy: Na wprost rabatki w z wiazku z czym nie da sie wyjechac bo koło przednie sie tylko miesci miedzi kraweznikiem a rabatką(ogrodzoną) a z jednej i z drugiej strony po 10 m pustego równiutkiego przystanku:wściekła/y: wysiadłam z pomoca jakiejs babeczki ktora wozek chwyciła z drugiej strony i boczkiem go przeniosłysmy, ale to jest jakis koszmar normalnie dlaczego ludzie tacy są?????? :szok:

reklama
witam!!!
landryneczko dobrze że u was wszystko ok
agatkas ja myślę że sama będziesz wiedziała czy to ta pani może zająć się maluszkiem,zapytaj ją może o priorytety w wychowaniu,może podpytaj jakie są jej dzieci to wtedy się zorientujesz jak ona zajmowała się swoimi i w jakim stopniu będzie miało to zastosowanie w opiece,no napewno nałogi(jeśli jakieś ma) też są dużą wyrocznią,oczywiście mósi być komunikatywnaa bo po pierwsze bzidzia mósi mieć z nią dobry kontakt a i ty mósisz umieć się z nią dogadać

Landryneczko super,że się odezwałaś i że u was wszystko ok.Mam nadzieję,że szybciutko podłączą Ci internet:tak:Przykro mi z powodu Twojego kolegi:-(!!!
Agatkas ankieta wypełniona:tak:
Mopek szkoda gadać jacy niektórzy ludzie potrafią być niedomyślni i złośliwi:wściekła/y:dobrze,że ktoś był i mógł Ci pomóc z wózeczkiem:tak:
Pytia mam nadzieję,żę mechanik wkońcu naprawi Ci autko i zdążysz pozałatwiać wszystkie sprawy:tak:
Ja jestem całkowicie uzależniona od mojego męża jeżeli chodzi o autko bo niestety nie mam prawajazdy :zawstydzona/y:ale ciągle myślę o zrobieniu i na myśleniu się ostatnio kończy:eek:
Bliźniaki glówka do góry(wiem łatwo się mówi)wierzę że już niebawem zaświeci u Ciebie "słoneczko":tak:Teraz to większości ludziom nie jest łatwo a raczej jest coraz ciężej:-(miejmy nadzieję,że już nie długo potrwa ten kryzys:tak:

reklama
Do góry