reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no i jeszcze wszystko co jest zwiazane z High School Musical
pytałam moich chłopaków i odpowiezdiei dokładnie to samo, no i jeszcze był szał na głowy do stylizacji, robi sie jej różne makijaże i fryzury

Myszqa, pomysł świetny, zazdroszczę inwencji twórczej, ja to beztalencie totalne.

Fasolka, moja Madzia śpi podobnie jak twoja Julcia, te sporo, chzba jestesmz szczesciarami

Aga, pisz co u Ciebie, jak zdrówko i jak brzusio rośnie?

A u nas zima, zima, zima, pada, pada śnieg...........

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamusie.

Dziękuję za Wasze wsparcie.
Bliźniaki mama pojechała do sprawdzonego miejsca bo nikt nigdy by jej w ciemno nie puścił.

Dzisiaj dzień jak co dzień chociaż ja się jakoś źle czuję.
W weekend prawdopodobnie jedziemy do starachowic i wtedy zrobię sobie badania krwi zobaczymy czy coś wyjdzie.

Olccia fajnie , że tak miło spędziliście ten czas :-) Oby częściej.

Buziaczki Kochane.

Niestety nie za cały rok. My rozliczaliśmy PITy w gotowym programie i tam wpisuje się datę urodzin dziecka i automatycznie wylicza, ile należy się zwrotu. I policzyło nam, że za Hanię dostaniemy tylko za listopad i grudzień, bo urodziła się w listopadzie.
mój mąż odliczył za cały rok i już dostaliśmy wczoraj zwrot pitu 1170zl:-)

Witajcie wieczorkiem :-)
Lenka dziękuje za życzenia :-):tak::-D
u nas dziś pogoda straszna... najpierw deszcz, później słonce, znowu deszcz tym razem ze śniegiem i znów słońce, no i znów śnieg i słońce i tak przez cały dzień:szok::szok::szok: i jeszcze do tego strasznie zimny wiatr... brrrr....

Sawka, fajnie ze jedziecie do tatusia, a jak plany wyjazdu na stałe, swego zcasu zastanawialiście sie nad tym?
Myślałam, ze to ja pierwsza bede w pracy, a Ty mnie wyprzedziłaś:-D
Też od czasu do czasu cos tam robie ale bardzo mało, jakos daja sobie radę, chociaz często mają nerwowo, ale jak tyle wytrzymali to jeszcze mieisąc dadzą radę:-). Urlopu mi na razie szkoda, moze wezmę w wakacje i bede smigać z dzieciakami nad morze
na razie nie planuje wyjechać na stałe... w ciąży byłam sama i było mi strasznie ciężko i smutno... teraz mam Nunkę i jest już inaczej... nie mówię że nie tęsknię i że nie brakuje mi mojego M ale daję radę... zobaczymy co przyniesie czas... jak będzie mi tu w Polsce bez mojego męża bardzo źle to wtedy zobaczymy...

Kurde, a teraz czytam w necie o tych odliczeniach i znalazłam jakąś poradę specjalisty, który twierdzi, że możemy odliczyć całą kwotę bez względu na datę urodzenia dziecka. To zgłupiałam całkiem.
Jeśli tak jest faktycznie, to muszę korektę złożyć w US.
sawka - help, może ty coś wiesz????
ulgę na dziecko za 2008 rok można jeszcze odliczyć w pełni :tak: nowe zasady podziału na miesiące będą obowiązywać już za 2009 rok

Witam Was laski!!!
Dziewczyny blagam Was ja jestem beznadziejna w te klocki, a dopiero sie obudzilam ze mam strasznie malo czasu. Potrzebuje pomysl na prezent urodzinowy dla siostrzenicy 10 lat Help!!!!! Urodziny ma za 3 dni!!

Kurcze wpisalam w google pomysly na urodziny i wywala mi jakies wii, ipody i inne ja raczej mysle o czyms takim jak kostka rubika albo cos do glowkowania moze jakis kurs jezykowy albo taneczny?? Naprawde jestem beznadzijna w te klocki, laski co myslicie? Ma 10 lat.

Dzwoneczko - no bylismy dziś w media markcie za jankami - i jak zobaczyłam tak wiele programów komputerowych edukacyjnych (na płytkach) to chciałam wszystkie kupić:-D.... Mąż powiedział żeby zaczekać :-D
Super są!!!
Jest angielski już od 3 roku Niemiecki.... (ale też są dla 10 latków) Widziałam takie super gry edukacyjne - bez przemocy (też w formie bajek). No i taki super programik - czy gra - "ćwicz pamięć" (nie pamiętam dokładnie tytułu) - w kazdym wieku. Może coś takiego???

Byliśmy dziś w jankach na KFC (ja sałatka jak zwykle :no: ostatnio) i w media markcie po windowsa oryginalnego i w wawie składać wnioski o kredyty.... Już ponad 9 miesięcy próbujemy i nic :no: Chyba już z 10 wniosków złożyliśmy w między czasie jak nie więcej... Tylko dziś złożyliśmy do 4 banków... :no: No ale może w końcu się uda... Byliśmy w open finance - jestem b. zadowolona z obsługi...

Wszystkiego naj!!! dla solenizancików!!! Olcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!

Dzięki dziewczyny za rady w sprawie PIT-ów, lecę zaraz jutro do US korektę zrobić!!! Co ja bym bez was zrobiła, byłabym 900 zł w plecy :-D;-)

Witam Was laski!!!

Dzwoneczko - no bylismy dziś w media markcie za jankami - i jak zobaczyłam tak wiele programów komputerowych edukacyjnych (na płytkach) to chciałam wszystkie kupić:-D.... Mąż powiedział żeby zaczekać :-D
Super są!!!
Jest angielski już od 3 roku Niemiecki.... (ale też są dla 10 latków) Widziałam takie super gry edukacyjne - bez przemocy (też w formie bajek). No i taki super programik - czy gra - "ćwicz pamięć" (nie pamiętam dokładnie tytułu) - w kazdym wieku. Może coś takiego???

Byliśmy dziś w jankach na KFC (ja sałatka jak zwykle :no: ostatnio) i w media markcie po windowsa oryginalnego i w wawie składać wnioski o kredyty.... Już ponad 9 miesięcy próbujemy i nic :no: Chyba już z 10 wniosków złożyliśmy w między czasie jak nie więcej... Tylko dziś złożyliśmy do 4 banków... :no: No ale może w końcu się uda... Byliśmy w open finance - jestem b. zadowolona z obsługi...

Wszystkiego naj!!! dla solenizancików!!! Olcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!

Ewelw dobrze gadasz tylko jakie te programy??? Masz jakies nazwy? Bo pomysl fajny:))

reklama
Do góry