reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no i jeszcze wszystko co jest zwiazane z High School Musical
pytałam moich chłopaków i odpowiezdiei dokładnie to samo, no i jeszcze był szał na głowy do stylizacji, robi sie jej różne makijaże i fryzury

Myszqa, pomysł świetny, zazdroszczę inwencji twórczej, ja to beztalencie totalne.

Fasolka, moja Madzia śpi podobnie jak twoja Julcia, te sporo, chzba jestesmz szczesciarami

Aga, pisz co u Ciebie, jak zdrówko i jak brzusio rośnie?

A u nas zima, zima, zima, pada, pada śnieg...........

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamusie.

Dziękuję za Wasze wsparcie.
Bliźniaki mama pojechała do sprawdzonego miejsca bo nikt nigdy by jej w ciemno nie puścił.

Dzisiaj dzień jak co dzień chociaż ja się jakoś źle czuję.
W weekend prawdopodobnie jedziemy do starachowic i wtedy zrobię sobie badania krwi zobaczymy czy coś wyjdzie.

Olccia fajnie , że tak miło spędziliście ten czas :-) Oby częściej.

Buziaczki Kochane.

Niestety nie za cały rok. My rozliczaliśmy PITy w gotowym programie i tam wpisuje się datę urodzin dziecka i automatycznie wylicza, ile należy się zwrotu. I policzyło nam, że za Hanię dostaniemy tylko za listopad i grudzień, bo urodziła się w listopadzie.
mój mąż odliczył za cały rok i już dostaliśmy wczoraj zwrot pitu 1170zl:-)

Witajcie wieczorkiem :-)
Lenka dziękuje za życzenia :-):tak::-D
u nas dziś pogoda straszna... najpierw deszcz, później słonce, znowu deszcz tym razem ze śniegiem i znów słońce, no i znów śnieg i słońce i tak przez cały dzień:szok::szok::szok: i jeszcze do tego strasznie zimny wiatr... brrrr....

Sawka, fajnie ze jedziecie do tatusia, a jak plany wyjazdu na stałe, swego zcasu zastanawialiście sie nad tym?
Myślałam, ze to ja pierwsza bede w pracy, a Ty mnie wyprzedziłaś:-D
Też od czasu do czasu cos tam robie ale bardzo mało, jakos daja sobie radę, chociaz często mają nerwowo, ale jak tyle wytrzymali to jeszcze mieisąc dadzą radę:-). Urlopu mi na razie szkoda, moze wezmę w wakacje i bede smigać z dzieciakami nad morze
na razie nie planuje wyjechać na stałe... w ciąży byłam sama i było mi strasznie ciężko i smutno... teraz mam Nunkę i jest już inaczej... nie mówię że nie tęsknię i że nie brakuje mi mojego M ale daję radę... zobaczymy co przyniesie czas... jak będzie mi tu w Polsce bez mojego męża bardzo źle to wtedy zobaczymy...

Kurde, a teraz czytam w necie o tych odliczeniach i znalazłam jakąś poradę specjalisty, który twierdzi, że możemy odliczyć całą kwotę bez względu na datę urodzenia dziecka. To zgłupiałam całkiem.
Jeśli tak jest faktycznie, to muszę korektę złożyć w US.
sawka - help, może ty coś wiesz????
ulgę na dziecko za 2008 rok można jeszcze odliczyć w pełni :tak: nowe zasady podziału na miesiące będą obowiązywać już za 2009 rok

Witam Was laski!!!
Dziewczyny blagam Was ja jestem beznadziejna w te klocki, a dopiero sie obudzilam ze mam strasznie malo czasu. Potrzebuje pomysl na prezent urodzinowy dla siostrzenicy 10 lat Help!!!!! Urodziny ma za 3 dni!!

Kurcze wpisalam w google pomysly na urodziny i wywala mi jakies wii, ipody i inne ja raczej mysle o czyms takim jak kostka rubika albo cos do glowkowania moze jakis kurs jezykowy albo taneczny?? Naprawde jestem beznadzijna w te klocki, laski co myslicie? Ma 10 lat.

Dzwoneczko - no bylismy dziś w media markcie za jankami - i jak zobaczyłam tak wiele programów komputerowych edukacyjnych (na płytkach) to chciałam wszystkie kupić:-D.... Mąż powiedział żeby zaczekać :-D
Super są!!!
Jest angielski już od 3 roku Niemiecki.... (ale też są dla 10 latków) Widziałam takie super gry edukacyjne - bez przemocy (też w formie bajek). No i taki super programik - czy gra - "ćwicz pamięć" (nie pamiętam dokładnie tytułu) - w kazdym wieku. Może coś takiego???

Byliśmy dziś w jankach na KFC (ja sałatka jak zwykle :no: ostatnio) i w media markcie po windowsa oryginalnego i w wawie składać wnioski o kredyty.... Już ponad 9 miesięcy próbujemy i nic :no: Chyba już z 10 wniosków złożyliśmy w między czasie jak nie więcej... Tylko dziś złożyliśmy do 4 banków... :no: No ale może w końcu się uda... Byliśmy w open finance - jestem b. zadowolona z obsługi...

Wszystkiego naj!!! dla solenizancików!!! Olcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!

Dzięki dziewczyny za rady w sprawie PIT-ów, lecę zaraz jutro do US korektę zrobić!!! Co ja bym bez was zrobiła, byłabym 900 zł w plecy :-D;-)

Witam Was laski!!!

Dzwoneczko - no bylismy dziś w media markcie za jankami - i jak zobaczyłam tak wiele programów komputerowych edukacyjnych (na płytkach) to chciałam wszystkie kupić:-D.... Mąż powiedział żeby zaczekać :-D
Super są!!!
Jest angielski już od 3 roku Niemiecki.... (ale też są dla 10 latków) Widziałam takie super gry edukacyjne - bez przemocy (też w formie bajek). No i taki super programik - czy gra - "ćwicz pamięć" (nie pamiętam dokładnie tytułu) - w kazdym wieku. Może coś takiego???

Byliśmy dziś w jankach na KFC (ja sałatka jak zwykle :no: ostatnio) i w media markcie po windowsa oryginalnego i w wawie składać wnioski o kredyty.... Już ponad 9 miesięcy próbujemy i nic :no: Chyba już z 10 wniosków złożyliśmy w między czasie jak nie więcej... Tylko dziś złożyliśmy do 4 banków... :no: No ale może w końcu się uda... Byliśmy w open finance - jestem b. zadowolona z obsługi...

Wszystkiego naj!!! dla solenizancików!!! Olcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!

Ewelw dobrze gadasz tylko jakie te programy??? Masz jakies nazwy? Bo pomysl fajny:))

reklama
Do góry