reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja mam tak, ze muszę coś rano zjeść i to szybko po obudzeniu bo inaczej :errr:
chociaż czasami nawet jak zjem to mi bardzo niedobrze.

Dziś mam na obiad krwetki i właśnie je wyjmowałam z lodówki to odrzuciło mnie prawie do sąsiadów :-D

ehhh...jakże ciekawe jest życie ciężarówki :rofl2:

reklama
Ja też chciałabym naturalnie i bez znieczulenia, ale czy będę taka odważna za te kilka miesięcy to nie wiem ;-)

Mnie chodzi po glowie CC. A to dlatego, ze rodzilam sie sn i niestety uszkodzono mi bark:(
U mnie w szpitalu CC na zyczenie nie wchodzi w grę, ponoc nawet jest to niedobre.

Własnie zadzwonili do mnie od jego ginekologa i przesuneli wizytę z 18 na wtorek 22. lipca. Oj jak ja to wytrzymam, już nie mogę sie doczekac.

No ja również planuje naturalnie, bez znieczulenia...ale czasem jak ogladam sobie jakies pordy- żeby się "oswoić" to nie wiem czy wytrwam w tym postanowieniu:sorry2:

anoli to nie masz tak źle bo ja rz....łam do końca 4 m-ca:-(
Co do porodu to u mnie bardzo możliwe jest cc nie z wyboru lecz dlatego że mam wadę serca i nie wiadomo jak moje serducho będzie znosić poród....
a co do filmików z porodu to ostatnio skatowałam się tak nimi na You Tube.....i przez kilka dni miałam to wszystko przed oczami:szok:

reklama
Kupilam zmywacz z acetonem schodzi ale razem ze skórą :wściekła/y: więc odpada!!!!

Yoka co ty sie denerwujesz, to pierwsza ciaza, ruchy sa przewaznie okolo 20 tyg odczuwane(ja poczulam w 21tc)

co do kilogramów to u mnie juz 6-7 (róznie waga pokazuje)

misia112 witamy!!

aniamanu
czekamy na wiadomosc jak po wizycie!!

kokusia ja pierwszy poród mialam sn bez znieczulenia, nie wybrałabym nigdy na wlasne zyczenie cc. Teraz tez chcialabym sn tylko boje sie troszke o wielkosc dziecka (moj synek wazyl 4200) od 4500kg jest wskazanie do cesarki. Chcialabym próbowac normalnie ale troszke sie boje ze nie dam rady bo juz Cypriana chcieli kleszczami wyciagac... no bede kontrolowac wage malego i jesli bedzie taka mozliwosc to chce rodzic naturalnie
Ja rodzilam bez znieczulenia ale to chyba dlatego ze tracilam przytomnosc i nic nie moglam nawet powiedziec (nie spomne o krzykach jakis) pewnie gdybym mogla mowic to bym im wykrzyczala ze chce znieczulenie ;-)

Do góry