reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Do mamusiek z UK

Mam paszportowe informacje. Kolezanka byla załatwiac paszport dla córci. 40min stala na dworze w kolejce bo wpuszczali po dwie osoby,jakas paranoja, jakby w srodku nie mozna bylo zaczekac:crazy:. Poradziła wiec ubrac dzieciaczka ciepło. W srodku poszło juz szybciutko i paszport tymczasowy bedzie do odebrania za 4 tyg. Jak tylko moj maz wroci z pl pojedziemy i my. Radze jeszcze upewnic sie ze zdjecie spelnia wymagania, bo odsylaja i trzeba robic nowe. Niestety nie w kazdym zakladzie fotograficznym wiedza jak powinno wygladac zdjecie paszportowe:eek::sorry: W naszym miescie ponoć tylko w jednym:confused2:

reklama
Bylam dzisiaj z Kuba na kolejnych badaniach krwi pod katem zoltaczki- bilurbina wyniosla 5,09 (w zeszlym tygodniu bylo 6,99 wiec powoli spada). Ponadto zrobilismy mu badania watrobowe ALT i AST. ALT wyszlo 19,8 (norma 0-41), a AST 40,2 (norma 0-37). Jutro idziemy z tymi wynikami do pediatry. Wczoraj Kuba skonczyl 6 tygodni a przez ta zoltaczke nie mial jeszcze szczepien:-(
Olcia a jak u Was z zoltaczka??

Misia, to super że ta nieszczęsna bilirubina u Was spada :tak:
Jak jest u nas - okaże się jutro. Jadę z młodym do kliniki między 11 a 12. Mam nadzieję, że też spadła chociaż trochę, bo ostatnio lekarka mówiła, że jeśli wzrośnie to być może będę musiała odstawić małego od piersi :-( a bardzo nie chciałabym tego robić.

witam serdecznie!!!
my dziś kończymy 6 tygodni i kurcze sama nie wiem kiedy to zleciało

my po chrzcinach, mały na szczęscie przespał całą mszę i był bardzo grzeczny ale niestety zaczynają nam się kolki i mam tu pytanko o stosowanie SAB SIMPLEX niestety nie znam niemieckiego i nie wiem jak go podawać proszę o pomoc!!!
jarek też taki lekko zakatarzony i kurcze nie wiem czy iść do lekarza bo panuje u nas grypa a nie chciałabym żeby w tej przychodni czegoś nie złapał

witam Was !!! kiedyś tu zaglądałam do was:-) mój synus też urodził się w grudniu dokładnie 18;-) będę tu czasem zaglądać jak czas pozwoli:-) buziaki! a i co do black to urodziła 15 stycznia.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!!alez ciezka noc za nami,Maryska zamiast spac wiecej to budzi sie coraz czesciej:-(a teraz odsypia....Wczoraj dostalismy taka bujawke na sprezynie,ktora wisi na swoim wlasnym wieszaku i jest pewna forma lozeczko-hamaka,zainstalowalam w niej swojego ssaka,przywiazalam szalik ktory siega do kanapy,siedze i pije kawke i co jakis czas pociagam za ten szalik,zeby sie Marys bujala:tak:Trzeba babcie chyba zaczac obdzwaniac..JUSTINE,jak sie masz nasza slomiana wdowko??BLACKWIZARD,co Ty,zapomnialas o swoich kolesianach z bb?

Do mamusiek z UK

Mam paszportowe informacje. Kolezanka byla załatwiac paszport dla córci. 40min stala na dworze w kolejce bo wpuszczali po dwie osoby,jakas paranoja, jakby w srodku nie mozna bylo zaczekac:crazy:. Poradziła wiec ubrac dzieciaczka ciepło. W srodku poszło juz szybciutko i paszport tymczasowy bedzie do odebrania za 4 tyg. Jak tylko moj maz wroci z pl pojedziemy i my. Radze jeszcze upewnic sie ze zdjecie spelnia wymagania, bo odsylaja i trzeba robic nowe. Niestety nie w kazdym zakladzie fotograficznym wiedza jak powinno wygladac zdjecie paszportowe:eek::sorry: W naszym miescie ponoć tylko w jednym:confused2:

A czy wiesz ile ten paszport kosztuje? I w jaki dzien ona tam byla, bo myle ze moze w czwartki jest bardziej bizi i ni ejechac, bo maja otwarte popoludniu tylko hmm...zapytasz pls?

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki

Musialam Was podczytac...:))
Ciesz sie ze Blackwizard juz rozpakowana.
Justine jaka znowu praca?? Nie jestes przypadkiem na macierzynskim?? Apropos ile dziewczyny myslicie zostac w domku z malymi?? Ja sie nadal waham...No i ponawiam pytanie jak to wlasciwie sie zyje w tej Polsce co?

Juz nie wiem co ze soba zrobic..."wsiasc do pociagu byle jakiego, nie dbac o bagaz nie dbac o bilet sciskajac w reku kamyk zielony patrzec jak wszystko zostaje w tyle..." a gdzie jest moja Antraktyda..?

Do góry